Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρετάρισμα μόνο σε βενζίνη και λαμπακι κινητηρα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Ρετάρισμα μόνο σε βενζίνη και λαμπακι κινητηρα

Δημοσίευσηαπό giannis1991 » Τρί 02 Φεβ, 2016 22:49

Παίδες καλησπέρα και από μένα και μπράβο για την ενημέρωση που κάνετε... εβαλα υγραέριο στις 15/01/2016 δλδ το εχω μισό μήνα και κάτι...το έβαλα στον Τσοπελογιάννη το stag q-box plus και με λαδιερα...όλα καλά στα πάντα μέχρι χθες...μου τελείωνε το υγραέριο και είπα να γεμίσω...πήγα σε πρατήριο της AEGEAN ΣΤΟ Ηράκλειο...μου έκανε εντύπωση που ενώ έχω ρεζερβουάρ που χωράει 43 λίτρα αυτός μου έβαλε 36 και κάτι και πριν χτυπήσει η ρεζέρβα...τεςπα έτσι το αναφέρω μπορεί να μην έχει και καμία σχέση...έκανα γύρω στα 30 χιλιόμετρα και πήγα στη δουλειά...όταν τελείωσε το 8 ωρο και έφυγα με το που έβαλα μπροστά το αμάξι άναψε το λαμπάκι του κινητήρα και ρέταρε το αμάξι είτε στο ρελαντί είτε μάρσαρα είτε προχωρούσα...΄΄οταν γύρισε σε υγραέριο όλα λειτουργούσαν κανονικά παρόλα αυτά το λαμπάκι ηταν αναμμένο...όταν το γυρνούσα σε βενζίνη πάλι τα ίδια ενώ όυταν ξαναγυρνούσα σε υγραέριο όλα κανονικά...σήμερα πάλι τα ίδια...σκέφτηκα να το λειτουργήσω για κάποια χιλιόμετρα σε βενζίνη...να αναφέρω ότι στη βενζίνη έκανα γύρω στα 3 χιλιόμετρα(φοβήθηκα να κάνω παραπάνω γτ το πρόβλημα δεν βελτιώθηκε καθόλου)και όταν το ζόρισα λίγο 4.000 στροφες και κάτι ψιλά το λαμπάκι του κινητήρα αναβόσβηνε...επίσης μετά τη λειτουργία με βενζίνη το γύρισα σε υγραέριο και μου έκανε τα ίδια με της βενζίνης...όταν όμως σταμάτησα,έσβησα τον κινητήρα,έβγαλα το κλειδί και ξαναέβαλα μπροστά τότε πάλι ρέταρε με την βενζίνη και με υγραέριοόλα καλα...
συγνώμη αν κούρασα θα τοπαω μεθαύριο στον εγκαταστάτη το αμάξι αλλά θέλω και κάποιες γνώμες για να μην μου λέει ότι φταίει το αμάξι και τέτοια γτ το αμάξι είνα άριστα συντηρημμένο και με μόλις 140.000 χλμ...
Opel astra g
stag q-box plus με λαδιερα στον Τσοπελογιαννη
giannis1991

Δημοσιευσεις: 10

Re: Ρετάρισμα μόνο σε βενζίνη και λαμπακι κινητηρα

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 02 Φεβ, 2016 23:11

λογικα ή το μπεκ της βενζινης ειναι ή η συνδεση του εγκεφαλου του υγραεριου με το μπεκ της βενζινης.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό giannis1991 » Τετ 03 Φεβ, 2016 00:21

Άρα αν πάω λογικά να έχω την απαίτηση να το φτιάξει ο ίδιος ο εγκαταστάτης και χωρίς χρήματα?
Opel astra g
giannis1991

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 03 Φεβ, 2016 00:37

αν ειναι η συνδεση ναι, αν φταιει το μπεκ της βενζινης δε φταιει αυτος.
και παντα με το μεγαλο κινδυνο που υπαρχει στη διαγνωση απο το πληκτρολογιο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό emcpn » Τετ 03 Φεβ, 2016 12:09

Φιλαράκι μπεκ βενζίνης 99%. Το έπαθα πριν ένα μήνα. :( ακριβώς ότι περιγράφεις ...
VOLVO S40 1.6 /μοντ. 2006 / STAG Q-BOX BASIC με παράλληλο ψεκασμό βενζίνης / λαδιέρα flashlube
emcpn

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό giannis1991 » Τετ 03 Φεβ, 2016 16:04

Και για πες...απλο καθαρισμό ήθελε?πόσο σου πήγε?
Opel astra g
giannis1991

Δημοσίευσηαπό giannis1991 » Πέμ 04 Φεβ, 2016 12:15

Πηγα χθες στο συνεργειο μου και μου διεγνωσε με το λαπτοπ προβλημα στο 2ο μπεκ βενζινης...τα υπολοιπα την Παρασκευη...αυτο που θελω να πω ειναι η απαραδεκτη και μη φιλικη σταση σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τον εγκαταστατη μου και θελω να μου πουν ιδιαιτερα οι εγκαταστατες αν εχω αδικο...ακολουθει ο διαλογος...

-καλησπερα εχω το ταδε προβλημα
-ωραια κυριε αλλα ειπατε το υγραεριο λειτουργει σωστα οποτε δεν εχει κανενα προβλημα,αν θελετε φερτε το να το εξετασουμε μηχανολογικα...
-δλδ απο τωρα μου αποκλειεται το ενδεχομενο να φταιει σε κατι η εγκατασταση του υγραεριου?
-ναι αφου ειπατε λειτουργει κανονικα...
-αρα με λιγα λογια του λεω να το κοιταξω μονος μου στο συνεργειο μου...
-ναι μου λεει αν το επιθυυμειτε...

πιστευω θα επρεπε να ειναι πιο διαλλακτικος και τουλαχισυον να μου πει φερτο απο εδω ετσι για να το τσεκαρουμε...
Opel astra g
giannis1991

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 04 Φεβ, 2016 16:58

Σου κανε μια πρωτη τηλεφωνικη διαγνωση οτι δεν φταιει το υγραεριο και επειτα σου πε αν θες φερτο να το εξετασουμε. Ποιο το προβλημα?
Τελευταία επεξεργασία από gkazakias και Πέμ 04 Φεβ, 2016 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό manoliss » Πέμ 04 Φεβ, 2016 18:36

kala σου μιλησε τυπος στο καταστημα.....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό emcpn » Πέμ 04 Φεβ, 2016 20:42

Εγώ για καθαρισμό μπεκ βενζινης πλήρωσα 100 ευρώ (χωρίς αποδέιξεις κτλ κτλ)
VOLVO S40 1.6 /μοντ. 2006 / STAG Q-BOX BASIC με παράλληλο ψεκασμό βενζίνης / λαδιέρα flashlube
emcpn

Δημοσιευσεις: 15

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες