Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Επιδημία με πνευμονες!!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Επιδημία με πνευμονες!!

Δημοσίευσηαπό fotisly » Πέμ 08 Οκτ, 2015 10:36

ξανα παλι τα ιδια μετα απο μικρο διατημα!!προφανως παλι θα κολλαει ο πνευμονας ανοιχτος.
ξανα μπουκωματα κρυο δυσκολια εκκινησης κ.λ.
αν ειναι παλι για επισκευη πνευμονα τοτε δεν ξαναβαζω αεριο απο συγκεκριμενο πρατηριο ή αστοχια υλικου πνευμονων κ ανταλακτικων της prins
εχει κανενας αλλος παρομοιο προβλημα δευτερη φορα??
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Πέμ 08 Οκτ, 2015 11:44

πλακα κανεις!
μια φορα στα πρωτα 18.000χλμ τον ανοιξα και αντικατεστησα ενα ο-ring και το φιλτρο υγρης φασης και αλλη μια φορα την Κυριακη που αντικατεστησα για δευτερη φορα το φιλτρο υγρης φασης που βρισκεται μεσα σε αυτον μετα απο 60.000χλμ
το φιλτρο μαζεψε πολυ πραγμα οταν το χτυπουσα δυστυχως το ειχα ξεχασει την επομενη φορα αλλαγη στα 25.000-30.000χλμ μαζι με το αεριας φασης
καυσιμο βαζω απο το φθηνοτερο πρατηριο που μπορω να βρω
antonis132

Δημοσιευσεις: 479

Δημοσίευσηαπό fotisly » Σάβ 10 Οκτ, 2015 01:15

μηπως να βαζουμε καυσιμο απο αλλο πρατηριο??
fotisly

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 10 Οκτ, 2015 01:36

fotisly έγραψε:ξανα παλι τα ιδια μετα απο μικρο διατημα!!προφανως παλι θα κολλαει ο πνευμονας ανοιχτος.
αν ειναι παλι για επισκευη πνευμονα τοτε δεν ξαναβαζω αεριο απο συγκεκριμενο πρατηριο ή αστοχια υλικου πνευμονων κ ανταλακτικων της prins

Άλλαξες πνεύμονα η έκανες επισκευή ; Αν έκανες επισκευή απαραίτητα θέλει αλλαγή φίλτρων και καθάρισμα δεξαμενής .. Επίσης παίζει να εινσι βρώμικος ο αισθητήρας στο φίλτρο .. Που είσαι ; Και πιο πρατήριο νομίζεις οτι εινσι ; Σιγά πάντως μην φταίει ο πρατηριούχος .. Με το τίποτα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 10 Οκτ, 2015 10:33

fotisly έγραψε:ξανα παλι τα ιδια μετα απο μικρο διατημα!!προφανως παλι θα κολλαει ο πνευμονας ανοιχτος.

Ρε μπας και δεν σου κλείνει κάποιο μπεκ στο σβησιμο και μένει καύσιμο στον θάλαμο καύσης και σου μπουκωνει στα ξεκινήματα;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό fotisly » Κυρ 25 Οκτ, 2015 00:27

Qgas
εκανε επισκευη μου ειπε οπως εκανε κ σε καμια 100στη αλλα.ενα σετ μ ειπε αλλαξε στον πνευμονα.δεν ξερω τι αλλο ειχε κανει γιατι μ ειχε ζητησει να το αφησω εκει.δεν εχει πανω απο 40.000χλμ με υγραεριο οποτε θεωρω υπερβοοη το καθαρισμα δεξαμενης.ασε π δεν μ το προτεινε
επισημος αντιπροσωπος του συστηματος ειναι,σκεφτηκα θα ξερει τι να κανει κ εφ οσον το θεμα ηταν σε ολους το ιδιο.
τωρα(την δευτερη φορα με ιδιο προβλημα) εριξε καθαριστικο σπρει στον πνευμονα κ βλεπουμε.
καυσιμα εβαζα στον εγκαταστατη.τα περι καυσιμου η γνωστη καραμελα οτι ενα διυλυστηριο υπαρχει στην ελλαδα κ ολοι εχουν ιδια και παπαριες.
τελευταια μ αναβει κ λαμπακι με κωδικο βλαβης αισθητηρα θερμοκρασιας.δεν ξερω αν ειναι ασχετο με το υγραεριο.
maevius
πιθανως να ειναι κ αυτο αλλα δεν θα το εβρισκε ο εγκαταστατης??επισης δεν βγαζει καμια ενδειξη βλαβης στον τσεκ του συστηματος.
fotisly

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 25 Οκτ, 2015 07:36

fotisly έγραψε:maevius
πιθανως να ειναι κ αυτο αλλα δεν θα το εβρισκε ο εγκαταστατης??επισης δεν βγαζει καμια ενδειξη βλαβης στον τσεκ του συστηματος.

Ούτε εμένα έβγαζε κωδικό βλάβης. Τώρα άμα σου πω ότι εγώ το ανέφερα σαν ενδεχόμενη βλάβη (συζητωντας τα συμπτωματα σε φορουμ) στον εγκατάσταση και ουσιαστικά τον ανάγκασα να το ψάξει........και τελικά δικαιωθηκα.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 26 Οκτ, 2015 00:14

Οι αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας κακαρώνουν απο το λάδι και την πίσσα... Παίζει να δίνει λάθος τιμές και να βλακευει όλο το σύστημα .. Καθαρίστε και τα μπεκ τα Σίλβερ λινε σε υπερήχους η με το injector cleaner της Prins

Εμείς στην αλλαγή των φίλτρων πάντα καθαρίζουμε με το cleaner και τα μπεκ δωρεάν .. Ειδικά τα Prins ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό manoliss » Δευτ 25 Ιαν, 2016 09:42

πριν από μερες στα καλα καθουμενα το αμαξι αρχισε να μην δουλευει καθολου καλα στο ρελαντί...
το άλλο που παρουσιασε όταν το εσβηνα και το εβαζα μπροστα μετα από 2-3 λεπτα δεν επαιρνε ηθελε 4-5 φορες να γυρισει η μιζα να παρει μπροστα...σύμπτωμα που δεν το ειχα όταν το αμαξι δουλευε βενζινα...
αρχικα και μετα με επικοινωνια με το μελος ηλιας εκανα ένα καθαρισμο μπεκ στα λοβατο..το πρόβλημα παρεμεινε....
οποτε όπως ημουν στο ψαξιμο και ενώ ημουν σε λειτουργια με αεριο εβγαλα το σωληνα που πηγαινει στην υποπιεση και εβγαζε αεριο σε αρκετη ποσοτητα ....
ο πνευμονας ηταν ο rgj της lovato αυτος που το φιλτρο ξεβιδωνει με μεγαλο αλεν...
αμεσα προσωρησα σε αντικατασταση πνευμονα και μου ηρθε το επομενο μοντελο πνευμονα ο rgj3.2 τον εβαλα επανω εκανα ένα προγραμματισμο αφησα το αμαξι να δουλεψει ρελαντί στο αεριο....και ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν και καποιες αρρυθμίες που ειχα και πριν την βλαβη του πνευμονα....
παιζει λοιπον να ειχα ελλατωματικο πνευμονα από την αρχη στο αμαξι μου? δηλαδή να ειχε καποιο πορο ο πνευμονας και να μπουκωνε το αμαξι όταν ζεστενοταν πολύ?
επειδή θελω να τον εχω σαν καβα ανταλακτικο σκέφτομαι να παρω ένα κιτ επισκευης του πνευμονα και να τον ανακατασκευασω....το θεμα είναι ότι σε δοκιμη δεν ξερω αν θα δουλεψει ικανοποιητικα οπως ο καινουργιος η απλα θα συνεχισει να υπαρχει πρόβλημα....όπως πρωρα πριν γινει η διαρροη του πνευμονα...
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό theeo » Σάβ 06 Φεβ, 2016 19:24

καλησπέρα, τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ, για να πάρει μπρός ήθελε πολύυυ μίζα. Στο συνεργείο που πήγαινα έως τώρα, μου καθάρισαν τα μπέκ, μου άλλαξαν αντλία βενζίνης αλλά το πρόβλημα παρέμενε και ήθελαν να μου αλλάξουν ηλεκτρονική και μετά μαλλον θα μου ζητούσαν να αλλάξω και κινητήρα.... διαβάζοντας εδώ αγόρασα έναν καινούργιο RGJ 3.2 (ο παλιός με το μεγάλο άλεν είχε δουλέψει για 140.000 χιλιόμετρα) τον τοποθέτησα και το αυτοκίνητο πλέον λειτουργεί κανονικά, και εγώ ψάχνω άλλο συνεργείο για την επόμενη φορά που θα χρειαστώ μάστορα.......

ευχαριστώ autogasforum !!!!!!!!!!!
theeo

Δημοσιευσεις: 83

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 56 επισκέπτες