Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Lovatο σε BMW 318 valvetronic(μικρο κοψιμο)

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Lovatο σε BMW 318 valvetronic(μικρο κοψιμο)

Δημοσίευσηαπό Vaggelis318i » Τετ 10 Φεβ, 2016 14:13

γεια σας παιδια
ηθελα να σας πω το προβλημα μου μηπως και καταλαβω τι ειναι...
ελαβα το κιτ lovato σε BMW 318 valvetronic εδω και μια βρομαδα και ολα μια χαρα. απο χθες μου κανει ενα μικρο κοψιμο οχι πολυ αισθητο στις 2300 εως 2600 στροφες οταν παταω το γκαζι αποτομα σας ενα μικρο μπουκωματακι κ μετα φευγει.το αυτοκινητο το εχω λιγο καιρο και δεν προλαβα να το μαθω καλα.(που ροπιαζει, κρατηματα κ.α.)γενικα δεν το εχω μαθει ακομα. το εκανα γενικο σερβισ (μπουζι λαδια φιλτρα τα σχετικα) και μετα αμεσως μετατροπει σε υγραεριο..ξεχασα να πω οτι λογο ακινησιας το αμαξι εχει βγαλει αντλια βενζινης και δεν περνει το πρωι καλα.βαραω 3-4 φορες μιζα για να παρει.Το πηγα στη bmw και μου το ειπαμε και οτι το αμαξι ειναι μια χαρα κ δεν εχει τπτ αλλο προβλημα......να μην σας πολυλογο αυτο που μπουκωμα που κανει το κανει και στην βενζινη αλλα πολυ πολυ λιγο ισα που το καταλαβαινεις...και ρωταω
αυτο που κανει
α)εχει σχεση με την αντλια ή οχι?
β)εχει σχεση με το κιτ που εβαλα ή οχι?
:( :( :( :(
Vaggelis318i

Δημοσιευσεις: 8

Re: Lovatο σε BMW 318 valvetronic(μικρο κοψιμο)

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 10 Φεβ, 2016 17:10

το κιτ δεν ειναι απολυτα συμβατο με valvetronic μοτερ
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 10 Φεβ, 2016 20:20

Vaggelis318i έγραψε:γεια σας παιδια
ηθελα να σας πω το προβλημα μου μηπως και καταλαβω τι ειναι...
ελαβα το κιτ lovato σε BMW 318 valvetronic εδω και μια βρομαδα και ολα μια χαρα. απο χθες μου κανει ενα μικρο κοψιμο οχι πολυ αισθητο στις 2300 εως 2600 στροφες οταν παταω το γκαζι αποτομα σας ενα μικρο μπουκωματακι κ μετα φευγει.το αυτοκινητο το εχω λιγο καιρο και δεν προλαβα να το μαθω καλα.(που ροπιαζει, κρατηματα κ.α.)γενικα δεν το εχω μαθει ακομα. το εκανα γενικο σερβισ (μπουζι λαδια φιλτρα τα σχετικα) και μετα αμεσως μετατροπει σε υγραεριο..ξεχασα να πω οτι λογο ακινησιας το αμαξι εχει βγαλει αντλια βενζινης και δεν περνει το πρωι καλα.βαραω 3-4 φορες μιζα για να παρει.Το πηγα στη bmw και μου το ειπαμε και οτι το αμαξι ειναι μια χαρα κ δεν εχει τπτ αλλο προβλημα......να μην σας πολυλογο αυτο που μπουκωμα που κανει το κανει και στην βενζινη αλλα πολυ πολυ λιγο ισα που το καταλαβαινεις...και ρωταω
αυτο που κανει
α)εχει σχεση με την αντλια ή οχι?
β)εχει σχεση με το κιτ που εβαλα ή οχι?
:( :( :( :(

το προβλημα του αυτοκινητου ειναι στη βενζινη απλα δειχνει εντονοτερο με το υγραεριο.
τωρα τα περι συμβατοτητας του κιτ με τον κινητηρα σου τα αφηνω ασχολιαστα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό referravag » Τετ 10 Φεβ, 2016 20:48

hlias έγραψε:το προβλημα του αυτοκινητου ειναι στη βενζινη απλα δειχνει εντονοτερο με το υγραεριο.
τωρα τα περι συμβατοτητας του κιτ με τον κινητηρα σου τα αφηνω ασχολιαστα.

+1
Peugeot 207 1.4 VTi
Citroën C4 1.4
KIT: BRC P&D MY10
Petrol Rst: LPGTECH EmuTECH Pb-Level-02
referravag

Δημοσιευσεις: 441

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 11 Φεβ, 2016 09:14

Ψαξου στο συστημα αναφλεξης, μπουζοκαλωδια, πολλαπλασιαστες, και φτιαξε και την αντλια γιατι συντομα θα θες και μιζα… αλλυσιδα πανε αυτα, ξερεις.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Πέμ 11 Φεβ, 2016 09:33

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις λίγο καλύτερα το σύστημα ανάφλεξης του κινητήρα. Όσο για την ασυμβατότητα θα συμφωνήσω με τον Ηλία.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό Vaggelis318i » Πέμ 11 Φεβ, 2016 10:30

καλημερα σας εξαρχης.
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντηση σας.την αντλια την αλλαζω σημερα αλλα σχετικα με τα ρευματα που λετε.
τα μπουζι τα εχω βαλει καινουργια (οχι υγραεριου γτ δεν προλαβα).του εβαλα bosch fgr7dqp+48 αυτα μου ειπανε οτι φοραει.αυριο θα παραγγειλω και μπουζι υγραεριου να τα βαλω.
πολλαπλασιαστες το αμαξι εχει αλλαξει μονο μια φορα στον 4 κυλινδρο και μπηκε καινουργιος στην αντιπροσωπια.μεχρι στιγμης το αμαξι παει μια χαρα δεν εχω καποιο προβλημα στο κιτ εκτος απο αυτο. τωρα το περι συμβατοτητας του κιτ με το αμαξι δεν ξερω αν φταιει ή οχι.στον ιδιο εγκατασταστη εχω βαλει 3 αμαξια δικα μου και δεν ειχα κανενα προβλημα σε κανενα εκτος απο αυτο που θελω να πιστευω πως δεν ειναι θεμα τοποθετησης υγραεριου αλλα καποιο προβλημα στα ηλεκτρηκα του αμαξιου.
ξεχασα να αναφερω οτι ο αριθμος κινητηρα ειναι Ν42Β20Α.
υπαρχει καποιος τροπος να δουμε αν οι πολλαπλασιαστες αρχιζουν και τα παιζουν?
Vaggelis318i

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 11 Φεβ, 2016 12:12

Πριν πας σε πολλαπλασιαστες κοιταζεις τα μπουζοκαλωδια, εαν εχει. Συνηθως στη 10ετια θελουν μια αλλαγη ακομη και εαν φαινομενικα δειχνουν αψογα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό Vaggelis318i » Πέμ 11 Φεβ, 2016 12:37

δυστυχως δεν εχει μονο πολλαπλασιαστες. γνωστης δεν ειμαι αλλα λεω μηπως ειναι κανενας αισθητηρας στροφαλου αρχιζει και τα παιζει?
Vaggelis318i

Δημοσίευσηαπό referravag » Πέμ 11 Φεβ, 2016 17:27

Vaggelis318i έγραψε:δυστυχως δεν εχει μονο πολλαπλασιαστες. γνωστης δεν ειμαι αλλα λεω μηπως ειναι κανενας αισθητηρας στροφαλου αρχιζει και τα παιζει?

Συμφωνώ με τα παιδιά... Κάνε τους ελέγχους που σου είπαν και βλέπεις πως θα πάει... Αν είχες πρόβλημα με τον αισθητήρα στροφάλου θα το καταλάβαινες καθώς θα μπλόκαρε το σύμπαν... I 've been there. Δεν θα σου έκανε έναν μικρό δυσταγμό μόνο...
Peugeot 207 1.4 VTi
Citroën C4 1.4
KIT: BRC P&D MY10
Petrol Rst: LPGTECH EmuTECH Pb-Level-02
referravag

Δημοσιευσεις: 441

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 71 επισκέπτες