LouCi4er έγραψε:Αν βοηθησες λεει,παρα πολυ.Μονο και μονο που εκατσες και εγραψες τοσο μεγαλο ποστ,χιλια ευχαριστω.Οπως ειπα ξανα δουλευω σε μαγαζι με ανταλακτικα αυτοκινητων και το αυτοκινητο το επισκευαζω μονος μου.Αρα ουτε τα ανταλακτικα θα πληρωσω ουτε τα εργατικα.Αυτοκινητο εχω(του πατερα μου ειναι βασικα) και ενα Navara 4X4,χωρις αυτοκινητο δεν θα μεινω.Επισης το αφεντικο μου εχει 3 αμαξια,οποιο θελω παιρνω.Τωρα εχω κανενα 2μηνο που εχω παροπλισει το Rallye και πηγαινοερχομαι με ενα vivio που εχουμε στην δουλεια.Για να καταλαβεις τι παιζει και γιατι σκεφτομαι να το τοποθετησω μονος μου και γιατι επισης σκεφτομαι κατι φθηνο.Επισης ο αδερφος μου δουλευει στο κτεο που περναω ολα τα οχηματα που εχω.Αρα........

LouCi4er έγραψε:Ναι ρε παιδια,συμφωνω οτι το παν ειναι ο εγκαταστατης και οτι ειναι σιγουρα μια πιο περιπλοκη διαδικασια απο το να αλλαξεις 4 μπουζι.Προς θεου,δεν προσπαθω να υποτιμησω τις γνωσεις που εχει η εγκατασταση ενος συστηματος υγραεριου αλλα δοξα το Θεο,οι γνωσεις μου και η εμπειρια μου ειναι πολυ πιο πανω απο την αλλαγη μιας τετραδας μπουζι,οχι στο υγραεριο,στα μηχανικα.Τωρα απο εκει και περα,δεν ξερω αν το εγραψα ξανα,στη Καρδιτσα δεν υπαρχουν εγκαταστατες που να αξιζει να τους πληρωσεις για να σου τοποθετησουν υγραεριο στο αυτοκινητο.Υπαρχουν απλα καμια 10αρια "μαστορια" που θα στο τοποθετησουν και απλα θα δουλευει.Μπορει να τρεμει στο ρελαντι,μπορει να εχει μικροδιακοπες,μπορει να καιει και 1.5 φορα πιο πανω απο την βενζινη.Δεν υπερβαλλω για να δικαιολογηθω,δηστυχως ειναι η αληθεια.Γι αυτο αποφασισα αν ειναι να κανω κατι,να το κανω μονος μου.
Υπαρχει και η λυση να κατεβω Αθηνα ή Θεσσαλονικη αλλα λιγο δυσκολο.Θα δω.
Αμαξια δεν εχω πολλα,ενα εχω,το 106.Στην δουλεια εχουμε 3 αμαξια και οποιο θελω παιρνω αλλα δικα μου δεν ειναι.Το 4χ4 ειναι του πατερα μου αλλα εννοειτε οτι οταν και για οσο το χρειαστω,το κατασχω.
anikologr έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα πως θα το νομιμοποιήσεις.. Και επειδή δουλεύει ο αδερφός σου στο κτεο τι έγινε? Θα παρανομήσει για να το περάσεις?
Και αν λέω αν γίνει μια στραβή και τρακάρεις και το πάρει πρέφα η ασφαλιστική απλά την έκατσες άσχημα...
anikologr έγραψε:LouCi4er έγραψε:Ναι ρε παιδια,συμφωνω οτι το παν ειναι ο εγκαταστατης και οτι ειναι σιγουρα μια πιο περιπλοκη διαδικασια απο το να αλλαξεις 4 μπουζι.Προς θεου,δεν προσπαθω να υποτιμησω τις γνωσεις που εχει η εγκατασταση ενος συστηματος υγραεριου αλλα δοξα το Θεο,οι γνωσεις μου και η εμπειρια μου ειναι πολυ πιο πανω απο την αλλαγη μιας τετραδας μπουζι,οχι στο υγραεριο,στα μηχανικα.Τωρα απο εκει και περα,δεν ξερω αν το εγραψα ξανα,στη Καρδιτσα δεν υπαρχουν εγκαταστατες που να αξιζει να τους πληρωσεις για να σου τοποθετησουν υγραεριο στο αυτοκινητο.Υπαρχουν απλα καμια 10αρια "μαστορια" που θα στο τοποθετησουν και απλα θα δουλευει.Μπορει να τρεμει στο ρελαντι,μπορει να εχει μικροδιακοπες,μπορει να καιει και 1.5 φορα πιο πανω απο την βενζινη.Δεν υπερβαλλω για να δικαιολογηθω,δηστυχως ειναι η αληθεια.Γι αυτο αποφασισα αν ειναι να κανω κατι,να το κανω μονος μου.
Υπαρχει και η λυση να κατεβω Αθηνα ή Θεσσαλονικη αλλα λιγο δυσκολο.Θα δω.
Αμαξια δεν εχω πολλα,ενα εχω,το 106.Στην δουλεια εχουμε 3 αμαξια και οποιο θελω παιρνω αλλα δικα μου δεν ειναι.Το 4χ4 ειναι του πατερα μου αλλα εννοειτε οτι οταν και για οσο το χρειαστω,το κατασχω.
Εγώ δεν κατάλαβα πως θα το νομιμοποιήσεις.. Και επειδή δουλεύει ο αδερφός σου στο κτεο τι έγινε? Θα παρανομήσει για να το περάσεις?
Και αν λέω αν γίνει μια στραβή και τρακάρεις και το πάρει πρέφα η ασφαλιστική απλά την έκατσες άσχημα...
Απλα θα μου το περασει κτεο,δεν θα το νομιμοποιησει.Αν με σταματησουν και με ελεγξουν,την τρωω.Δεν σε ειρωνευομαι και χιλια συγγνωμη αν φανηκε ετσι.Ουτε για πλακα δεν ειναι αυτη η προθεση μου.Επρεπε να δεις την φατσα του αδερφου μου οταν του ειπα οτι σκοπευω να περασω αεριο μονος μου χωρις πιστοποιηση και οτι θα μου το περασει κτεο ετσι,στην ζουλα.Λες και του ειπα οτι σκοπευω να σκοτωσω την μανα μας αντεδρασε.Τεσπα,απ' οτι μου ειπε αυτος το να μου το περασει κτεο ειναι το μονο ευκολο.Αυτος μου ειπε κατι για κλιμακιο(της Τροχαιας μαλλον?,δεν πολυκαταλαβα) και αμα με σταματησουν,θα την φαω ασχημα και εγω και το κτεο.Τεσπα,να μην τα πολυλογω η κοινωνια που ζω ειναι απιστευτα μικρη,σχεδον ολοι γνωριζουμε τον διπλα μας.Καμια σχεση με το χαος των μεγαλων πολεων.Τα εμποδια που αναφερετε δεν ειναι πραγματικα προβληματα για εμας εδω στην επαρχια.Προβλημα πχ για εμας ειναι να βρεις ενα καλο μαστορα,κατι που στις μεγαλες πολεις το βρισκεις ευκολα.Εννοειτε θα ενημερωσω αν τελικα κανω την μετατροπη μονος μου(πιο πολυ κολλαω στο οτι δεν εχω χρονο αρκετο) και θα ανεβασω και φωτο.Σας ευχαριστω πολυ παιδια ολους για τις γνωμες σας,να ειστε καλα.referravag έγραψε:anikologr έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα πως θα το νομιμοποιήσεις.. Και επειδή δουλεύει ο αδερφός σου στο κτεο τι έγινε? Θα παρανομήσει για να το περάσεις?
+1 Κι εγώ θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα. ΟΚ νομίζω ότι καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχεις γνώσεις για να επιχειρήσεις να το περάσεις μόνος σου. Εμπιστοσύνη ότι η εγκατάσταση θα είναι άψογη από τον κινητήρα μέχρι το πορτμπαγκάζ έχεις; Εκτός αυτού πες ότι το περνάς και όλα δουλεύουν καλά... Από ποιον μηχανικό θα πάρεις βεβαίωση εγκατάστασης; Προσωπικά αν ήμουν συνεργείο με νόμιμη άδεια για εγκαταστάσεις υγραερίου και ερχόσουν για να επιβεβαιώσουμε την εγκατάστασή σου δεν θα μπορούσα να σου δώσω βεβαίωση αν δεν έκανα όλο το αυτοκίνητο βίδες και να το ξανά περάσω όλο το σύστημα και να το ελέγξω με τα δικά μου μάτια... Νομίζω καταλαβαίνουν όλοι τι θέλω να πω...
LouCi4er έγραψε:Ναι,οταν ερθει η ωρα για να περασω κτεο το αυτοκινητο(Σεπτεμβριο του '17 περναει) θα παρανομησει για να μου το περασει,πες μου οτι που επεσες απο τα συννεφα και οτι πρωτη φορα ακους κατι τετοιο.Απλα θα μου το περασει κτεο,δεν θα το νομιμοποιησει.Αν με σταματησουν και με ελεγξουν,την τρωω.Δεν σε ειρωνευομαι και χιλια συγγνωμη αν φανηκε ετσι.Ουτε για πλακα δεν ειναι αυτη η προθεση μου.Επρεπε να δεις την φατσα του αδερφου μου οταν του ειπα οτι σκοπευω να περασω αεριο μονος μου χωρις πιστοποιηση και οτι θα μου το περασει κτεο ετσι,στην ζουλα.Λες και του ειπα οτι σκοπευω να σκοτωσω την μανα μας αντεδρασε.Τεσπα,απ' οτι μου ειπε αυτος το να μου το περασει κτεο ειναι το μονο ευκολο.Αυτος μου ειπε κατι για κλιμακιο(της Τροχαιας μαλλον?,δεν πολυκαταλαβα) και αμα με σταματησουν,θα την φαω ασχημα και εγω και το κτεο.Τεσπα,να μην τα πολυλογω η κοινωνια που ζω ειναι απιστευτα μικρη,σχεδον ολοι γνωριζουμε τον διπλα μας.Καμια σχεση με το χαος των μεγαλων πολεων.Τα εμποδια που αναφερετε δεν ειναι πραγματικα προβληματα για εμας εδω στην επαρχια.Προβλημα πχ για εμας ειναι να βρεις ενα καλο μαστορα,κατι που στις μεγαλες πολεις το βρισκεις ευκολα.Εννοειτε θα ενημερωσω αν τελικα κανω την μετατροπη μονος μου(πιο πολυ κολλαω στο οτι δεν εχω χρονο αρκετο) και θα ανεβασω και φωτο.Σας ευχαριστω πολυ παιδια ολους για τις γνωμες σας,να ειστε καλα.
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες
|
|
|