Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Brc plug and drive (παίρνει με δυσκολία)

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Brc plug and drive (παίρνει με δυσκολία)

Δημοσίευσηαπό dimathan » Σάβ 05 Μαρ, 2016 00:17

Τελικά ήταν εξωτερικό σήμα στροφών αυτό που ήθελε. Όλα ο.κ. τωρα. Παίρνει με την μία οποιαδήποτε ώρα.
ΌΜΩΣ κατά την διάρκεια της ρύθμισης μου είπε ότι πρέπει να έχω θέμα με την πεταλούδα γκαζιού, και ότι μάλλον
θέλει αλλαγή. Όταν πάτησε τέρμα το γκάζι και έπιασε κόφτη (στην βενζινη)κατά την επαναφορά των στροφών δεν
κράταγε σταθερό ρελαντί.Πάτησε τέρμα γκάζι κοφτες χωρίς φορτίο σταθερός και το αμάξι τρελάθηκε.
dimathan

Δημοσιευσεις: 7

Re: Brc plug and drive

Δημοσίευσηαπό logosak » Σάβ 05 Μαρ, 2016 09:07

viallesi έγραψε:
dimathan έγραψε:Αν πριν σταματήσει το αμάξι γυρίσω σε βενζίνα παίρνει με την μία. Αν το σταματήσω με αέριο και πάω να βάλω μπροστά θέλει αρκετή μίζα,εκτός αν μείνει ώρα ακίνητο. Κατά τα άλλα εν κινήσει όλα είναι εντάξει (άσχετο : όχι ότι το πάω τσίτα με το αέριο, αλλά ανάμεσα 3000 με 3500-4000 στροφές είναι flat ξερό του κερατά το αμάξι )
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις.

2 πιθανές αιτίες είναι:
1) Είναι πολύ πλούσιο το αμάξι σου στο ρελαντί
2) Έχεις ελαφρά διαρροή υγραερίου όταν μένει σβηστό το αμάξι μέσα στον κύλινδρο με αποτέλεσμα όταν ξεκινάει να είναι πλούσιο. Συμβαίνει πιο συχνά στα υγρού ψεκασμού (οπότε μάλλον δεν είσαι εδώ.)

Άλλες πιθανές αιτίες δεν γνωρίζω (δεν εννοώ ότι δεν υπάρχουν)

Δηλαδή στο δικό μου auris με vialle της toyota που εχω το ίδιο (σχεδον) προβλημα (δεν εκκινεί άμεσος στην πρώτη εκκίνηση της ημέρας ή μετά απο παρατεταμένη ακινησια)
αλλα χρειάζεται παραπάνω πίεση στη μίζα ,εχω διαρροή υγραερίου σε κύλινδρο??
Το λέω γιατι οι μάστορες της αντιπροσωπείας είπαν να το σβήνω με βενζίνη και την άλλη μέρα θα είμαι οκ, αλλα δυστυχώς οι διαδρομές που κάνω στην πόλη είναι σύντομες και δεν εχω αποτέλεσμα .
logosak

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό tedd » Σάβ 05 Μαρ, 2016 10:20

Δοκίμασε το μια μέρα μονο με βενζίνη να δεις πως αντιδρά αν δεν δεις διάφορα ίσως να φτάνει κάτι άλλο. Σε εμένα σε παρόμοιο θέμα έφταιγε η αντλία βενζίνης, δεν κρατούσε πίεση στο καύσιμο και ηθελε πολύ μίζα για να γεμίσει το κύκλωμα.

Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό viallesi » Σάβ 05 Μαρ, 2016 11:26

logosak έγραψε:
viallesi έγραψε:
dimathan έγραψε:Αν πριν σταματήσει το αμάξι γυρίσω σε βενζίνα παίρνει με την μία. Αν το σταματήσω με αέριο και πάω να βάλω μπροστά θέλει αρκετή μίζα,εκτός αν μείνει ώρα ακίνητο. Κατά τα άλλα εν κινήσει όλα είναι εντάξει (άσχετο : όχι ότι το πάω τσίτα με το αέριο, αλλά ανάμεσα 3000 με 3500-4000 στροφές είναι flat ξερό του κερατά το αμάξι )

2 πιθανές αιτίες είναι:
2) Έχεις ελαφρά διαρροή υγραερίου όταν μένει σβηστό το αμάξι μέσα στον κύλινδρο με αποτέλεσμα όταν ξεκινάει να είναι πλούσιο. Συμβαίνει πιο συχνά στα υγρού ψεκασμού (οπότε μάλλον δεν είσαι εδώ.)

Δηλαδή στο δικό μου auris με vialle της toyota που εχω το ίδιο (σχεδον) προβλημα (δεν εκκινεί άμεσος στην πρώτη εκκίνηση της ημέρας ή μετά απο παρατεταμένη ακινησια)
Το λέω γιατι οι μάστορες της αντιπροσωπείας είπαν να το σβήνω με βενζίνη και την άλλη μέρα θα είμαι οκ, αλλα δυστυχώς οι διαδρομές που κάνω στην πόλη είναι σύντομες και δεν εχω αποτέλεσμα .

Πες τους να αλλάξουν δουλειά... Ναι είναι πιθανό σενάριο (αλλά όχι το μόνο).
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό logosak » Σάβ 05 Μαρ, 2016 13:13

tedd έγραψε:Δοκίμασε το μια μέρα μονο με βενζίνη να δεις πως αντιδρά αν δεν δεις διάφορα ίσως να φτάνει κάτι άλλο. Σε εμένα σε παρόμοιο θέμα έφταιγε η αντλία βενζίνης, δεν κρατούσε πίεση στο καύσιμο και ηθελε πολύ μίζα για να γεμίσει το κύκλωμα.

Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με αμόλυβδη δουλεύει τέλεια , δεν εχει προβλημα .
Γι αυτό και το δουλεύω συνέχεια αμόλυβδη .
Αλλα κάτι πρέπει να κάνω με το vialle μου.
logosak

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό dimathan » Κυρ 06 Μαρ, 2016 00:55

logosak έγραψε:
viallesi έγραψε:

2 πιθανές αιτίες είναι:

Η λύση στο δικό μου πρόβλημα με το συγκεκριμένο σύστημα ήταν αυτή. Στο plug and drive δεν συνδέουν εξωτερικό σήμα στροφών γιατί υποτίθεται ότι είναι μέσω εγκεφάλου εκτός αν χρειαστεί. Τώρα για το δικό σου πρόβλημα θα σου
Πρότεινα να αλλάξεις μάστορα για αρχή έστω για μια δεύτερη γνώμη, αλλά μάλλον από ότι διάβασα ψάχνοντας το θέμα
μου πρέπει να είναι θέμα τροφοδοσίας βενζίνης. Κάποιος έβαλε μαι ανεπιστροφη βαλβίδα στο κύκλωμα βενζίνης. Αν ήταν διαρροή δεν θα σου έπαιρνε στα σύντομα ξεκίνα σταμάτα.
dimathan

Δημοσίευσηαπό dimathan » Κυρ 06 Μαρ, 2016 01:00

Α! Και προς θεού υποθέσεις κάνω δεν είμαι μηχανικός (αν και έχω αρκετές γνώσεις )ούτε εγκαταστατης.
dimathan

Δημοσίευσηαπό viallesi » Κυρ 06 Μαρ, 2016 14:03

Γιατι δεν θα έπαιρνε στα σύντομα σταματά ξεκινά; Αν ειναι μικρή η διαρροή θα έπαιρνε εύκολα μπροστά γιατι δεν θα ήταν πολύ πλούσιο.
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό dimny » Κυρ 10 Απρ, 2016 08:54

για δοκίμασε για μερικές μέρες πριν το σβήσεις να το γυρνάς κανα 2 λεπτά, πριν παρκαρεις στην βενζινη και το πρωί που ξαναβαζεις να δεις αν στο κανει ... αν στο κάνει ειναι θεμα ρυθμίσματος αλλά μεταξύ μας έχει τόσες ρυθμισεις το BRC, που πρέπει να ασχοληθεί ο μηχανικός σου ή να του έχει ξανατύχει και να πάει κατ' ευθείαν στα τυφλά να το ρυθμίσει ...

Εγώ πάντως αυτό κάνω παρ'όλο που παίρνει με την μια ώστε να ψυχεται ο θαλαμός καυσης και γενικα να μένει βενζινούλα μέσα σε αυτόν όταν το σβηνω.
dimny

Δημοσιευσεις: 19

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες