Μετά από το 1ο service στα 15.000, που η πλειοψηφία των γεμισμάτων έγινε στον Ζέζα, τα φίλτρα ήταν πολύ καθαρά, οπότε επιβεβαιώνω ότι έχει καλό καύσιμο. Και σαν EKO, με κάρτα της Eurobank έχω και 3% επιστροφή.
VW EOS 1.4 TSi : LandiRenzo Omegas Direct Land Rover Freelander SE 1.8 : LandiRenzo Omegas EVO
Περικλή τα βράδια έχει περιοριστεί πάρα πολύ η κυκλοφορία οχημάτων σε σχέση με παλαιότερα χρόνια που λίγοι βρίσκονταν στα σπίτια τους πριν τις 12 το βράδυ. . Έτσι τα περισσότερα πρατήρια που διανυκτέρευαν συνήθως με δύο υπαλλήλους τώρα έχουν μόνο ένα για περιορισμό εξόδων.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Τέτοια γράφεται και οι έργατοπατέρες ετοιμάζονται για νέες αυξήσεις. Μην εξοικονομήσει κανεις από κάπου 5 φράγκα αμέσως ο νταβατζης το κράτος να στην πεσει να στα φαει.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ερωτηση ρε παιδια...τελικα το πρατηρικ στο Ηρακλειο Παναγουλη και Αδριανου εχει καλο υγραεριο????μου κανει εντυπωση οτι σε 43 λιτρα ντεποζιτο με γεμισε με 40,35 λιτρα και ο ηχος χτυπησε 20 χιλιομετρα πριν γεμισω....αλλα σε χιλιομετρα με βγαζει νορμαλ σε σχεση με αυτο που βαζω...
Opel astra g stag q-box plus με λαδιερα στον Τσοπελογιαννη