giannis1991 έγραψε:Μετα απο την εγκατασταση του υγραεριου και συγκεκριμενα μετα απο 1500 χλμ παρατηρησα οτι η λαδιερα εχει πεσει κατα 10-20 ml και να μην σταζει...απο εκει και επειτα την ρυθμιζα εγω βαση των οδηγιων αλλα και παλι απορυθμιζοταν προς το κλεισιμο...πηγα και απο τον Τσοπελογιαννη για να βεβαιωθω πως δεν κανω κατι λαθος,μου την ρυθμισε ενας υπαλληλος λεγοντας μου πως ειναι κομπλε αλλα πλαι τα ιδια...σε 3000 χλμ εχει καταναλωσει 50 ml περιπου...αυριο θα παρω τηλ να τους το παω ξανα να το δουν λιγο καλυτερα...σας εχει τυχει κατινπαρομοιο?προκειται για λαδιερα flashlube...
kostis έγραψε:Απο τι στροφές και φορτίο το έχεις ρυθμίσει να ψεκάζει?
Suzuki WagonR 1.3 BRC seq24
anikologr έγραψε:kostis έγραψε:Απο τι στροφές και φορτίο το έχεις ρυθμίσει να ψεκάζει?
Από 2000 στροφές και φορτίο 6ms (περίπου 50%) ψεκάζει 2ms βενζίνη. Είναι πολύ συντηρητική προσέγγιση..
anikologr έγραψε:kostis έγραψε:Απο τι στροφές και φορτίο το έχεις ρυθμίσει να ψεκάζει?
Από 2000 στροφές και φορτίο 6ms (περίπου 50%) ψεκάζει 2ms βενζίνη. Είναι πολύ συντηρητική προσέγγιση..
Qgas έγραψε:anikologr έγραψε:kostis έγραψε:Απο τι στροφές και φορτίο το έχεις ρυθμίσει να ψεκάζει?
υπερβολη καθολου οικονομια ανεβασετο στο 8-10 ms
kostis έγραψε:anikologr έγραψε:kostis έγραψε:Απο τι στροφές και φορτίο το έχεις ρυθμίσει να ψεκάζει?
Γιατί απο τόσο χαμηλές στροφές?
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 66 επισκέπτες
|
|
|