drspiros έγραψε:Στα 2 λεπτά η αύξηση του LPG στο Χαλάνδρι σήμερα (από 0,577 στο 0,597). Λίγο μεγαλύτερη στη βενζίνη (λογικό). Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς (και όχι ακριβοί), η νέα τιμή θα έπρεπε να είναι 0,582...
γιατι?
drspiros έγραψε:Στα 2 λεπτά η αύξηση του LPG στο Χαλάνδρι σήμερα (από 0,577 στο 0,597). Λίγο μεγαλύτερη στη βενζίνη (λογικό). Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς (και όχι ακριβοί), η νέα τιμή θα έπρεπε να είναι 0,582...
viallesi έγραψε:Μίλαγα με τον λογιστή μου και μου ανέφερε αύξηση στο lpg και στο πετρέλαιο απο 1/1/2017 περίπου 24%. Για την βενζίνη η αύξηση θα είναι 4%. Από όσα είχα διαβάσει η αύξηση θα είναι μικρότερη. Γνωρίζει κάποιος?
gkazakias έγραψε:viallesi έγραψε:Μίλαγα με τον λογιστή μου και μου ανέφερε αύξηση στο lpg και στο πετρέλαιο απο 1/1/2017 περίπου 24%. Για την βενζίνη η αύξηση θα είναι 4%. Από όσα είχα διαβάσει η αύξηση θα είναι μικρότερη. Γνωρίζει κάποιος?
Με +100 ευρω στον τονο(1 τονος = 1800 λιτρα) η αυξηση θα ειναι + 7 λεπτα το λιτρο. Ο λογιστης σου αναπαραγει στα τυφλα οτι ακουει απο τις ειδησεις.
hlias έγραψε:drspiros έγραψε:Στα 2 λεπτά η αύξηση του LPG στο Χαλάνδρι σήμερα (από 0,577 στο 0,597). Λίγο μεγαλύτερη στη βενζίνη (λογικό). Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς (και όχι ακριβοί), η νέα τιμή θα έπρεπε να είναι 0,582...
γιατι?
papoys έγραψε:Όπως είδα fokion στη Σπατών τα δύο κράτησαν την ίδια τιμή όπως και το φτηνό στην Κλεισθένους.Απορρόφησαν αυτοί την
αύξηση του φπα.Αυτό προς τιμή τους .Οπότε καλά μέχρι εδώ.
Τα υπόλοιπα ανέβασαν 1 λεπτό.
Η βενζίνα τσίμησε 1-2 λεπτά και φλερτάρει με το 1,40.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 60 επισκέπτες
|
|
|