Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα με υγραεριο σε Opel Zafira μοντελο 2003

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Προβλημα με υγραεριο σε Opel Zafira μοντελο 2003

Δημοσίευσηαπό nikaragian » Κυρ 26 Ιουν, 2016 23:45

viallesi έγραψε:Γνώμη μου ειναι να βρεις κανέναν σοβαρό εγκαταστατη και να πας να στο φτιάξει. Το forum μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτο αλλα μέχρι εκεί. Κανεις δεν μπορεί να σου κάνει διάγνωση απο το πληκτρολόγιο. Ούτε κάν οι εγκαταστατες που έχουν την εμπειρία. Μόνο υποθέσεις μπορείς να κερδίσεις.

Συμφωνω απόλυτα οτι διαγνωση δεν μπορει να γινει απο το πληκτρολογιο και σιγουρα θα χρειαστω προτασεις για ενα σοβαρο εγκαταστατη αλλά επειδη εχω γινει ολο αυτο τον καιρο "μπαλακι" απο συνεργεια βενζινης σε συνεργειο γκαζιου προσπαθω μεσα απο την εμπειρια σας να αποκλεισω το θεμα βενζινης. Για το λογο αυτο ρωταω αν το εχει παθει αλλος αυτο ή αν ειμαι ο μονος με τετοιο προβλημα.
Ας παρουμε λοιπον τα πραγματα με τη σειρα. Εχει βαση η γνωμη των εγκαταστατων οτι μαλλον εχει προβλημα ο πολαπλασιαστης και αν ναι υπαρχει τροπος να το εξακριβωσω χωρις να χρειαστει να τον αλλαξω με πιθανοτητα να ειναι οκ;
nikaragian

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 27 Ιουν, 2016 00:19

Δεν μετριέται ο πολλαπλασιαστής, μονο με αλλαγή το διαπιστωνεις εαν φταίει. Εαν είναι σε θέση να σε βοηθήσει ο μηχανικός σου βρίσκοντας κάποιον παρόμοιο μτχ και δοκιμάζοντας έχει καλός.
Μην αλλαζεις εξαρτήματα του αυτοκινητου χωρίς λογο επειδή ένας υγραεριτσης δεν μπορεί να το ρύθμισει. Εξαντλεισαι τις πιθανότητες του υγραερίου εφόσον δεν στο κανει στη βενζίνη καθόλου.
Επίσης ξεκολλα με το να βρεις άτομο με ολόιδιο πρόβλημα. Ακόμη και ίδιο πρόβλημα να έχει κάποιος οι αιτίες είναι άπειρες. Αν θες πες σε ποια περιοχή είσαι μπας και σου προτείνουν κανέναν τεχνικό καλό. Το πιθανότερο είναι να θέλει σωστη ρύθμιση στις χαμηλες στροφές, πράγμα που απαιτεί χρονο και αρκετή οδήγηση στο δρόμο, το χει κάνει αυτο ο δικός σου? Μην επαναλαμβανεις συνεχώς τα ίδια στα ποστ σου δεν βοηθάει πουθενά.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό viallesi » Δευτ 27 Ιουν, 2016 00:37

Συμφωνώ απόλυτα. Πες μας περιοχή μήπως και ξέρει κάποιος κανέναν καλό να σε στείλει. Όπως λέει και το παιδί παραπάνω για το ίδιο συμπτωμα μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτιες. Δυστυχώς.
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό nikaragian » Δευτ 27 Ιουν, 2016 08:35

Παιδες ευχαριστω κατ' αρχην για τις απαντησεις,
μενω Αθηνα στους Αμπελοκηπους αλλά δεν υπαρχει προβλημα να μετακινηθω εντος Αττικης αρκει να βγαλω καποια ακρη. Εχετε να προτεινετε καποιον για γκαζι;
Δεν ξερω επισης αν ταιριαζει ο εξοπλισμος του καθε εγκαταστατη σε ολες τις μαρκες γκαζιου ή αν πρεπει να βρω καποιον που να συνεργαζεται με Bluemec
nikaragian

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 27 Ιουν, 2016 09:38

http://www.bluemec.gr/

Μπες εδώ, επικοινώνησε με την επίσημη εταιρια και θα βρεις άκρη πιστεύω.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό nikaragian » Δευτ 27 Ιουν, 2016 10:57

Φιλε gkazakias μαλλον δεν σου εδωσα εγω να καταλαβεις αλλά με τους συγκεκριμενους εγκαταστατες-αντιπροσωπους ειναι που εχω πλακωθει και ειναι αυτοι που μου δημιουργησαν το προβλημα στο αυτοκινητο. Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι λογικο να επικοινωνησω μαζι τους ουτε τους εμπιστευομαι πλεον για να με στειλουν σε "δικο" τους συνεργειο να μου λυσει το προβλημα τη στιγμη που δεν το εχουν κανει μεχρι τωρα οι ιδιοι.
Αυτο που ψαχνω ειναι καποιος εμπειρος εγκαταστατης που να ξερει το συγκεκριμενο συστημα lpg, να εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο και να ασχοληθει με το θεμα μου για να λυσω το προβλημα και οχι για να το διαιωνησω :)
nikaragian

Δημοσίευσηαπό nikaragian » Πέμ 14 Ιούλ, 2016 13:13

Ακολουθώντας τη συμβουλή των μελών του forum επισκέφθηκα την ecokinhsh στην Ηλιούπολη. Η εξυπηρέτηση ηταν άψογη και το πρόβλημα τελικά ήταν ο πολλαπλασιαστής ο οποίος ήταν κατεστραμμένος. Εγινε άμεσα η αντικατάσταση και τελικά το πρόβλημα λύθηκε μετά απο την 3χρονη ταλαιπωρία μου. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του forum και τους ανθρώπους της econinhsh για την εξυπηρέτηση.
nikaragian

Δημοσίευσηαπό viallesi » Πέμ 14 Ιούλ, 2016 14:40

Πολύ ευχάριστο αυτό φίλε μου. Μιας και απο ότι βλέπω απο το site τους δεν τοποθετούν Bleumec αφενός πως και πήγες εκεί, αφετέρου πως έλεγξαν την εγκατάσταση του υγραερίου?
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 14 Ιούλ, 2016 15:17

Αυτά ειναι ευχάριστα νέα και χαιρομαστε πολύ όταν δίνεται λύση απο βοήθεια μας.
Όμως πρεπει να παραδεκτεις οτι τα παιδιά στη bluemec έκαναν σωστη διάγνωση για πολλαπλασιαστη και επείσης να σου γίνε ενα μαθημα για το ποσο άχρηστοι ειναι στα εξουσιοδοτημένα που κανουν διάγνωση μονο απο το διαγνωστικό και μονο οτι πει αυτό χωρίς ίχνος γνώσεων.
Επομένως και οι δυο υγραεριτζηδες ηταν καλοί απλα ο ένας ανέλαβε και την επισκευή γιατί είχε ίσως πιο πολύ μεράκι με την δουλεια του.
Αυτό όμως που πρεπει οπωσδήποτε να κανείς ειναι να βρεις ενα σοβαρό γενικό συνεργειο αυτοκινήτων.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό nikaragian » Πέμ 14 Ιούλ, 2016 15:42

Μου είχε προτεινει με ΠΜ ενα μέλος του forum ορισμένους εγκαταστατες και έτσι εμαθα για την ecokinhsh. Επικοινωνώντας μαζι τους τους εξηγησα το προβλημα και ενω δεν συνεργαζονταν με τη bluemec, σαν σωστοι επαγκελματιες, δεχθηκαν να μου αλλαξουν τον πολλαπλασιαστη και αν δεν οφειλοταν η βλαβη σε αυτον να τον επιστρεψω πισω χωρις να επιβαρυνθω κατι. Ευτυχως το προβλημα ηταν στον πολλαπλασιαστη και δεν χρειαστηκε να δουμε κατι αλλο. Απο οτι ομως ξερω τα παιδια αναλαμβανουν άτυπα και bluemec !!
nikaragian

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες