Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα με υγραεριο σε Opel Zafira μοντελο 2003

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Προβλημα με υγραεριο σε Opel Zafira μοντελο 2003

Δημοσίευσηαπό nikaragian » Πέμ 14 Ιούλ, 2016 15:48

Πραγματι και τα παιδια στη Bluemec εκαναν σωστη διάγνωση αλλά όχι μονο δεν με επεισαν για την ορθότητα της αλλά εχασαν μαζι με εμενα και αλλους φιλους μου πελατες δεδομενου οτι για να με πεισουν παραλιγο να παιξουμε ξυλο!!
Απο την αλλη τα παιδια στην ecokinhsh με πολυ υπομονη και ενω δεν ηταν οι αντιπροσωποι της Bluemec οχι μονο μου εξηγησαν το πως εχουν τα πραγματα αλλά προθυμοποιηθηκαν να μου αλλαξουν τον πολλαπλασιαστη και αν δεν ηταν εκει τοπ προβλημα να τον επιστρεψω χωρις να πληρωσω τιποτα!!!
Αυτο δεν το λες μονο μερακι αλλά σωστο επαγγελματια - επειχηρηματια!!!
nikaragian

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό nikaragian » Πέμ 14 Ιούλ, 2016 15:59

Πρεπει επισης να αναφερω οτι δεν φταιει και το συνεργειο βενζινης (δεδομενου οτι ειναι αδελφικος μου φιλος) διοτι ειχαμε αλλαξει στη πορεια πολλαπλασιαστη αλλά ειχαμε βαλει εναν κινεζικο και δεν ειδαμε καμμια βελτιωση. Ετσι υποθεσαμε εσφαλμενα οτι δεν φταιει ο πολλαπλασιαστης.
nikaragian

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 14 Ιούλ, 2016 16:55

Αρα βαλατε καινουριο γνήσιο πολλαπλασιαστή? Μπριζωσαν και τον εγκεφαλο της bluemec με λάπτοπ και έλεγξαν ρυθμίσεις?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Κυρ 17 Ιούλ, 2016 20:53

Βάλαμε έναν πολλαπλασιαστή της NGK κάναμε έναν έλεγχο στα καυσαέρια και είδαμε τα trims. Το αμαξι πέρα του συγκεκριμένου προβλήματος δούλευε άψογα. Όποτε δεν υπήρχε λόγος να πειράξουμε κατι ακομα και αν είχαμε το προγραμμα της bluemec.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες