από papoys » Κυρ 05 Φεβ, 2017 08:29
Θεωρώ και εγώ αν μη τι άλλο υποχρέωση να γράψω δύο λόγια.
Είχα τοποθετήσει το σύστημά μου zanardi nigs σε έναν εγκαταστάτη στη Μεσογείων Αγία Παρασκευή κοντά στο Νομισματοκοπείο ο οποίος έκλεισε.
Δεν είχα προβλήματα αντίθετα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Κάπου στα 70.000 - 75.000 χιλ με υγραέριο είχα κάποια πρωινά προβλήματα εκίνησης με βενζίνη, μόλις γύριζε υγραέριο όλα εντάξει.
Ο εγκαταστάτης μου είχε κλείσει, από το συνεργείο δεν διαπίστωσαν κάτι έτσι πήγα σε 2-3 άλλους εγκαταστάτες της περιοχής μου οι οποίοι μου
είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν γιατί δε δουλεύουν το σύστημα.Το είχα αναφέρει και εδώ στο φόρουμ επανηλειμένα το συγκεκριμένο
πρόβλημα ,το είχα συζητήσει και τηλεφωνικά μάλιστα με δύο εγκαταστάτες μου είπαν να το ελέγξουν αλλά ήταν μακριά από την έδρα μου και
δύσκολο να αφήσω το αυτοκίνητο.
Έτσι πέρασα και εγώ από τον Καλογρίτσα που είναι στη γειτονιά μου.
Μίλησα με το Γιάννη (λίγα μαλλιά) και μου είπε να τους το πάω να το δουν.
Πράγματι το πήγα και το άφησα.Μετά από πολές επικοινωνίες μου και ανησυχίες μετά από 3-4 μέρες μου είπαν ότι είναι εντάξει να το παραλάβω.
Πήγα και εκεί μίλησα και γνώρισα και τον Κώστα το αφεντικό.Όπως μου είπε τους παίδεψε γιατί τελικά δεν ήταν από το υγραέριο αλλά από τη μπεκιέρα
βενζίνης την οποία καθάρισαν δύο φορές αλλά δύο μπεκ παρουσίαζαν πάλι προβλήματα πιθανώς από νοθευμένες βενζίνες.
Την άλλαξαν με μία μεταχειρισμένη (50 ευρώ) και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Το μεγάλο τους ατού είναι ότι υπάρχει και μηχανικός αυτοκινήτων
στο συνεργείο τους.
Μου έκαναν και κάποιες εργασίες συντήρησης του υγραερίου που τους ζήτησα.
Το ποσό το οποίο μου πήραν για εργασία το θεωρώ τελείως μηδαμινό για να το αναφέρω.
Δεν το πίστευα.Μετά από 15.000 χιλιόμετρα και κανένα πρόβλημα θεωρώ υποχρέωση να γράψω αυτά που έγραψα.
Τα παιδιά τόσο ο Γιάννης όσο και ο Κώστας Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α.Μακάρι να ήταν όλοι οι επαγγεματίες έτσι.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ