vdgle έγραψε:Παρόμοια εικόνα με σένα anikologr είχα στο προηγούμενο μου αυτοκίνητο Accent 1400cc του 2007 .
Περίπου 20000 χλμ το χρονο αλλα με νορμαλ οδήγηση ( σπάνια βαραίνει το ποδι μου) σε υπολογισμό που ειχα κανει πριν ενάμιση χρονο μου έβγαινε κέρδος 1150 ευρω το χρονο ( η 20000 χλμ)
Το αυτοκίνητο το εδωσα πριν τρεις μηνες περίπου με 80000 χλμ χρήση αεριου ( σύνολο με βενζινη 130000 χλμ) και τωρα στο i30 περιμένω να δω τι ψαρια θα πιασει με BRC .
Στο ερώτημα του θεματος φυσικα θα απαντήσω ότι συμφέρει ειδικά σημερα που η τιμη του υγραεριου είναι από τις χαμηλότερες που εχουμε δει τα τελευταία 4 χρονια.
Μάλιστα σε σχεση με την βενζινη σήμερα εχουμε την καλυτερη αναλογία αφου η τιμη του εχει πέσει κατω από το μισο σε σχεση με την βενζινη (μεση τιμη βενζίνης 1,40lt , αεριο 0,65lt ) πραγμα που δυστυχώς δεν συνέβαινε σε αρκετες περιόδους την τελευταία τετραετία αφου ειχαμε περίπτωση που η τιμη του αερίου ειχε φτάσει στο 60-65% της τιμής της βενζίνης
Η μόνη μου ένσταση είναι πως το accent είναι πιο φιλικό στο υγραέριο και αν δεν κάνω λάθος με υδραυλικές βαλβίδες..συνολικά το θεωρώ πολύ πιο κατάλληλο από το i30 για μετατροπή...