Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Δυσκολία εκκίνησης στο φανάρι

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Δυσκολία εκκίνησης στο φανάρι

Δημοσίευσηαπό macmac » Τετ 14 Σεπ, 2016 11:36

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής, επικίνδυνο πρόβλημα:Το αυτοκίνητο είναι ζεστό. Είμαι στο φανάρι, ανάβει πράσινο, κάνω να ξεκινήσω, σβήνει. Πατάω μίζα, φωνάζει ότι δεν έχει αέριο (ενώ είναι γεμάτο), γυρίζει μόνο του σε βενζίνη παίρνει μπρος και ξεκινάω. Κατά τη λειτουργία με βενζίνη (μόνο τότε όμως όταν κάνει το πρόβλημα) χτύπαει τρελλά πειράκια όχι μόνο χαμηλά αλλά παντού!! μεχρι και τις 4500 στροφές!! Μόλις πατήσω το κουμπί για αέριο, γυρίζει σε αέριο και δουλεύει κανονικά.
Και λέω επικίνδυνο γιατί χθες μου έσβησε καθώς έκανα να βγω από στενάκι στην Κηφισίας με τα αυτοκίνητα να έρχονται πατημένα, κι εγώ είμουν ακίνητος στην Κηφισίας :crazy: και πατούσα μίζες.... :shock:
Κάτι διάβασα και knock sensor, camshaft sensor, crank sensor.
Από που ξεκινάω, στον μάστορα του αερίου, ή στον μάστορα της βενζίνης;
Hyundai Matrix 06 - Bardolini - 49000Km / 2500 ώρες με υγραέριο (11lt/100Km + 1,5lt/100Km βενζίνη)
Άβαταρ μέλους
macmac

Δημοσιευσεις: 102

Re: Δυσκολία εκκίνησης στο φανάρι

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 15 Σεπ, 2016 11:08

Πριν ξεκινήσεις με μαστόρους κλείσε το υγραέριο τελείως και δούλεψέ το κάποιες μέρες και αρκετά χιλιόμετρα αποκλειστικά με βενζίνη.

Εάν τα προβλήματα εξαφανιστούν ξεκίνα με μάστορα υγραερίου.
Εάν συνεχίσουν μάλλον από μάστορα συνεργείου και όπου σε βγάλει.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό macmac » Σάβ 17 Σεπ, 2016 12:27

Το πρόβλημα λύθηκε.
Δυστυχώς από το φόρουμ μόνο ένας έκανε τον κόπο να καταθέσει την άποψή του και τον ευχαριστώ.

Φιλικά
Hyundai Matrix 06 - Bardolini - 49000Km / 2500 ώρες με υγραέριο (11lt/100Km + 1,5lt/100Km βενζίνη)
Άβαταρ μέλους
macmac

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 17 Σεπ, 2016 15:05

Με αυτό το ειρωνικό "φιλικά" σου , ξεχέζεις όλο το φόρουμ για κάτι που έχει απαντηθεί χίλιες φορές .

Αν έκανες τον κόπο να ανατρέξεις στα θέματα , ούτε κάν θα χρειαζόταν να ανοίξεις νέο..

Και τέλος , όταν ρωτάς κάτι και αυτοί που διαβάζουν βλέπουν ότι έχει απαντηθεί , απλά το προσπερνάνε...

"Φιλικά"...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 17 Σεπ, 2016 22:49

macmac έγραψε:Το πρόβλημα λύθηκε.
Δυστυχώς από το φόρουμ μόνο ένας έκανε τον κόπο να καταθέσει την άποψή του και τον ευχαριστώ.

Φιλικά

Είναι περιπτώσεις όπως η δική σου που οι περισσότεροι όπως και εγώ δεν μπορούν να ξέρουν τι φταίει.Οπότε είναι προτιμότερο ο άλλος να σωπάσει
πάρα να σου δίνει λάθος πληροφορίες και να σε ταλαιπωρεί.

Και εγώ σκέφτηκα πριν γράψω την παραπάνω απάντηση αλλά δεν μπορούσα να πω τι φταίει.Έτσι σου είπα το πιο απλό που συστήνουν όλοι δεν κοστίζει
είναι ακίνδυνο για το αμάξι και μπορεί ο καθένας να το κάνει πατώντας ένα κουμπάκι.
Πολλά μέλη έμπειρα καθώς και μαστόροι εδώ μέσα έχουν γράψει σελίδες επί σελίδων και έχουν δώσει άπειρες απαντήσεις.Με την απάντησή σου πιθανώς
χωρίς να το επδιώκεις τους προσβάλεις.
Πιστεύω πως έπεσες στην περίπτωση να λείπουν, να έχουν δουλειά ή να μην έχουν μπεί στο φόρουμ.

όλα καλά όμως αφού λύθηκε το πρόβλημά σου.Δε μας είπες όμως τι έφταιγε;;;;
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες