Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πολλαπλασιαστής και check engine μετά απο εγκατάσταση.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πολλαπλασιαστής και check engine μετά απο εγκατάσταση.

Δημοσίευσηαπό petritis » Παρ 23 Σεπ, 2016 21:05

Καλησπέρα, ε΄χω ένα polo 2004, προχθές προχώρησα σε εγκατάσταση αερίου, την επόμενη μέρα το αμάξι ρετάριζε και αναγκάστηκα να αλλάξω πολλαπλασιαστή. Μετά την αλλαγή πολλαπλασιαστή το check engine παραμένει αναμμένο και μου βγάζει το εξής μήνυμα στο διαγνωστικό.

17513 -Αισθητήρας λάμδα 2 συστοιχία 1. Θέρμανση αισθητήρα λάμδα βραχυκύκλωμα στο+
-Μόνιμη.

Είναι τυχαίο το ότι κάηκε ο πολλαπλασιαστής την επομένη μέρα της εγκατάστασης και δεύτερον πάω για αλλαγή αισθητήρα ή να κοιτάξω κάτι άλλο πρώτα.
Να τονίσω ότι το αμάξι δεν είχε check engine πριν την εγκατάσταση αλλά ούτε και μετά που το παρέλαβα. Ολα συνέβησαν μετά τα πρώτα 60χλμ.
petritis

Δημοσιευσεις: 32

Re: Πολλαπλασιαστής και check engine μετά απο εγκατάσταση.

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Παρ 23 Σεπ, 2016 22:29

petritis έγραψε:Καλησπέρα, ε΄χω ένα polo 2004, προχθές προχώρησα σε εγκατάσταση αερίου, την επόμενη μέρα το αμάξι ρετάριζε και αναγκάστηκα να αλλάξω πολλαπλασιαστή. Μετά την αλλαγή πολλαπλασιαστή το check engine παραμένει αναμμένο και μου βγάζει το εξής μήνυμα στο διαγνωστικό.

17513 -Αισθητήρας λάμδα 2 συστοιχία 1. Θέρμανση αισθητήρα λάμδα βραχυκύκλωμα στο+
-Μόνιμη.

Είναι τυχαίο το ότι κάηκε ο πολλαπλασιαστής την επομένη μέρα της εγκατάστασης και δεύτερον πάω για αλλαγή αισθητήρα ή να κοιτάξω κάτι άλλο πρώτα.
Να τονίσω ότι το αμάξι δεν είχε check engine πριν την εγκατάσταση αλλά ούτε και μετά που το παρέλαβα. Ολα συνέβησαν μετά τα πρώτα 60χλμ.
τσεκαρε πρωτα τα ρευματα και μετα αν ειναι αλλαξε τον λ
ΖΟΡΜΠΑΣ AUTO SERVICE ΤΗΛ.6972333401
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 71

Δημοσίευσηαπό petritis » Παρ 23 Σεπ, 2016 22:32

ahilleas έγραψε:
petritis έγραψε:Καλησπέρα, ε΄χω ένα polo 2004, προχθές προχώρησα σε εγκατάσταση αερίου, την επόμενη μέρα το αμάξι ρετάριζε και αναγκάστηκα να αλλάξω πολλαπλασιαστή. Μετά την αλλαγή πολλαπλασιαστή το check engine παραμένει αναμμένο και μου βγάζει το εξής μήνυμα στο διαγνωστικό.

-Μόνιμη.

Ευχαριστώ για την απάντηση, μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος καθ ότι είμαι λίγο άσχετος απο αυτά. Σε ποια ρεύματα αναφέρεσε ακριβώς?
petritis

Δημοσιευσεις: 32

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Σάβ 24 Σεπ, 2016 07:25

petritis έγραψε:
ahilleas έγραψε:

-Μόνιμη.

Ευχαριστώ για την απάντηση, μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος καθ ότι είμαι λίγο άσχετος απο αυτά. Σε ποια ρεύματα αναφέρεσε ακριβώς?

να το πας στο συνεργειο και τεχνικος να τσεκαρει το ρευμα που πηγαινει στον αισθητηρα λ .
ΖΟΡΜΠΑΣ AUTO SERVICE ΤΗΛ.6972333401
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 71

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες