Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Pεταρισματα σε Skoda Fabia HTP 2009

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Pεταρισματα σε Skoda Fabia HTP 2009

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 19 Οκτ, 2016 20:54

vasilis1908 έγραψε:To θεμα δεν ειναι να μου κανετε παρατηρηση για την κινηση μου αλλα δεχτη η καθε κριτικη εφοσον δεν ηξερα ( δηλαδη ο πατερας μου δεν ηξερε εφοσον αυτος την εκανε).
Στην βενζινη το κανει αλλα σε καμια περιπτωση τοσο εντονα και νιωθω και διαφορα στην ταχυτητα-επιταχυνση κλπ. Τις βαλβιδες δεν τις εχω ρυθμισει καθολου. Καποιος μου ειπε να καθαρισω τα μπεκ. Θα κανει διαφορα; Τελος, το αυτοκινητο γραφει 136.000 χλμ τα οποια 80.000 εχουν γινει με το αεριο.
Αυτη τη στιγμη βρισκομαι Θεσσαλονικη. Υπαρχει καποιος που θα μπορουσατε να μου προτεινετε;

Το προβλμα σου ειναι στη βενζινη φιλε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Pεταρισματα σε Skoda Fabia HTP 2009

Δημοσίευσηαπό referravag » Πέμ 20 Οκτ, 2016 02:42

hlias έγραψε:
vasilis1908 έγραψε:To θεμα δεν ειναι να μου κανετε παρατηρηση για την κινηση μου αλλα δεχτη η καθε κριτικη εφοσον δεν ηξερα ( δηλαδη ο πατερας μου δεν ηξερε εφοσον αυτος την εκανε).
Στην βενζινη το κανει αλλα σε καμια περιπτωση τοσο εντονα και νιωθω και διαφορα στην ταχυτητα-επιταχυνση κλπ. Τις βαλβιδες δεν τις εχω ρυθμισει καθολου. Καποιος μου ειπε να καθαρισω τα μπεκ. Θα κανει διαφορα; Τελος, το αυτοκινητο γραφει 136.000 χλμ τα οποια 80.000 εχουν γινει με το αεριο.
Αυτη τη στιγμη βρισκομαι Θεσσαλονικη. Υπαρχει καποιος που θα μπορουσατε να μου προτεινετε;

Το προβλμα σου ειναι στη βενζινη φιλε.

++++++++++++++++++ Συμφωνώ απόλυτα. Το είπες και μόνος σου Βασίλη... Απλά όταν έχεις ένα μικρό έως και ανεπαίσθητο πρόβλημα στην βενζίνη, στο υγραέριο είναι πολύ πιο ξεκάθαρο και συνήθως περισσότερο αντιληπτό όπως παρατηρείς κι εσύ.
Peugeot 207 1.4 VTi
Citroën C4 1.4
KIT: BRC P&D MY10
Petrol Rst: LPGTECH EmuTECH Pb-Level-02
referravag

Δημοσιευσεις: 441

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες