Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Κυρ 19 Ιουν, 2011 10:11

στην μεταμόρφωση ναυπλίου 33 έχει βάλει κανεις? έχω βάλει εκεί τις τελευταίες φορες και γενικά έχω θετικές εντυπώσεις , νομίζω ότι μου βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα..τo είχε μέχρι πρότινος 0.79 αλλα τώρα τo έχει 0.76
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Κυρ 19 Ιουν, 2011 10:11

στην μεταμόρφωση ναυπλίου 33 έχει βάλει κανεις? έχω βάλει εκεί τις τελευταίες φορες και γενικά έχω θετικές εντυπώσεις , νομίζω ότι μου βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα..τo είχε μέχρι πρότινος 0.79 αλλα τώρα τo έχει 0.76
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Κυρ 19 Ιουν, 2011 13:26

Στην Ξάνθη στη Δυτική έξοδο της πόλης (προς Καβάλα δηλαδή) λίγο πριν φτάσετε Πετροχώρι έχει στα δεξιά πάνω στο δρόμο ένα καινούριο βενζινάδικο ΑΠ που έχει στην ταμπέλα με τις τιμές και την ένδειξη LPG αλλά ακόμα δεν έχει τις εγκαταστάσεις στημένες. Δίνει μόνο βενζίνη για την ώρα, ακόμα και το μίνι μάρκετ δεν είναι έτοιμο. Ξέρει κανείς αν θα βάλει και υγραέριο; Θα ήταν καλή φάση να μπει ένας ανταγωνιστής στην Ξάνθη με χαμηλές τιμές (του στυλ του ΑΠ της Κομοτηνής που έχει τη χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα) καθώς στην Ξάνθη εδώ και καιρό κρατάνε αδικαιολόγητα ψηλά τις τιμές (0,79€)
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 19 Ιουν, 2011 14:45

civic2010 έγραψε:στην μεταμόρφωση ναυπλίου 33 έχει βάλει κανεις? έχω βάλει εκεί τις τελευταίες φορες και γενικά έχω θετικές εντυπώσεις , νομίζω ότι μου βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα..τo είχε μέχρι πρότινος 0.79 αλλα τώρα τo έχει 0.76

'Εχω βάλει καναδυο φορές δεν ξ΄ρω προσωπικά δεν εχω δει διαφορές σε όσους έχω δοκιμάσει στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία. Τον συγκεκριμένο τον αποφεύγω αν μπορώ λόγω της απελπιστικά αργής αντλίας του. Αν σου κάτσει δε και ουρά μπορεί να περιμένεις και 15' ή 20'. Α, και απόδειξη μόνο κατόπιν αιτήματος και αφού πας μέσα στο μαγαζί όπως αρκετοί.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό Giannis » Κυρ 19 Ιουν, 2011 17:36

gkazakias έγραψε:
Giannis έγραψε:Σήμερα γέμισα για πρώτη φορά στην Delta autogas.
Εκτός την καλή τιμή(0,77€), μου γέμισε με 37lt.
Την ίδια χωρητικότητα έβαλα στην Τρίπολη και στην Shell, στην Αγίας Άννης.
Το μοναδικό πρατήριο που μου έχει βάλει 46,6lt 4 φορές, είναι αυτό στο Village Ρέντη!
Κάτι δεν μου κάθεται καλά....
Εκτός την τιμή που πάλι την ανέβασε στο 0.79 από 0,76.

Ποια ειναι η delta autogas? Βλέπω τις ταμπελες οταν πηγαινω εκει που το γραφουν, αλλα δεν καταλαβαινω ποιο πρατηριο ειναι...

http://www.gasprice.gr/main/showgasstat ... tionid=805
http://www.deltagas.gr/products6.php?wh ... 1=7&open2=
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό niksta » Παρ 24 Ιουν, 2011 15:53

Παιδιά ξέρει κανείς αν έχει πρατήριο υγραερίου στην Κεφαλλονιά?
Θα πάω διακοπές εκεί αλλά ψάχνω και δεν βλέπω τίποτε.

Ευχαριστώ
niksta

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 24 Ιουν, 2011 17:46

Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτε επίσημο... Αλλά κι αν υπήρχε, η τιμή που θα είχε το λίτρο θα ήταν ίσως πιο ακριβή κι από της Κρήτης (αν κρίνω από την τιμή της αμόλυβδης στη Κεφαλονιά).
Να γεμίσεις στην Πάτρα και να κάνεις οικονομία...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Κυρ 03 Ιούλ, 2011 12:30

στην Ξάνθη 0,84€ χτες και σήμερα και τα δύο πρατήρια. Για το ΑΠ της Κομοτηνής περιμένω να δω μπας κι ενημερώσει κανείς στο gasprice αλλά ακόμα τίποτα. Είμαι περίεργος να δω αν ανέβηκε από το 0,749€ που είχε τόσο καιρό. Σήμερα το βράδυ θα περάσω κι από Κεφαλάρι Δράμας και θα ενημερώσω τιμές για το revoil που υπάρχει εκεί.
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό basilakis76 » Κυρ 03 Ιούλ, 2011 20:38

Γεια σας.Ξερει κανείς αν θα ανοίξει κάνα πρατήριο στη διαδρομή απο σκαραμαγκά προς κόρινθο?
basilakis76

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 03 Ιούλ, 2011 21:13

tzanabetis έγραψε:στην Ξάνθη 0,84€ χτες και σήμερα και τα δύο πρατήρια. Για το ΑΠ της Κομοτηνής περιμένω να δω μπας κι ενημερώσει κανείς στο gasprice αλλά ακόμα τίποτα. Είμαι περίεργος να δω αν ανέβηκε από το 0,749€ που είχε τόσο καιρό. Σήμερα το βράδυ θα περάσω κι από Κεφαλάρι Δράμας και θα ενημερώσω τιμές για το revoil που υπάρχει εκεί.

Aυτος απο το ΑΠ της Κομοτηνης καθε μερα ενημερωνε το gasprice επειδη ειχε την ΄΄οικονομικοτερη΄΄ τιμη 0.749 και μας ελεγε οτι η τιμη δεν πεφτει επειδη ειχαν απεργια τα ΕΛΠΕ και τους φεσωναν τα μεταφορικα, η μπαρουφα στο αποκορυφωμα! Τωρα που ανεβηκε ο φορος δεν ενημερωνει το site με την νεα τιμη ή αν εχει αφησει την ιδια...Ελεος παιδια! 0.70 επρεπε να ειναι η ανωτατη τιμη σημερα με τον ΕΦΚ.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες