Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

προβλημα ρελαντι και λαμπακι μηχανης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

προβλημα ρελαντι και λαμπακι μηχανης

Δημοσίευσηαπό pankost » Σάβ 02 Ιούλ, 2011 23:55

Εχω βαλει 2 μηνες τωρα υγραεριο ,ULTRA GAZ, σε C5 MONTELO 2009 και εχω προβλημα στην εκκινηση ,ρεταρει μεχρι να παρει μπροστα το υγραεριο και ειναι μονιμως αναμμενο το λαμπακι με την ενδειξη λαθους μειγματος.Εχω απελπιστει ο τεχνικος καθε φορα το ρυθμιζει και μετα απο 200 -300 χιλιομετρα παλι τα ιδια .Ειμαι ετοιμος να τα πεταξω ολα.Μπορει να υπαρξει λυση;
pankost

Δημοσιευσεις: 4

Re: προβλημα ρελαντι και λαμπακι μηχανης

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Κυρ 03 Ιούλ, 2011 12:42

Εγώ βλέπω ότι ο τεχνικός μάλλον νομίζει οτι το ρυθμίζει έτσι όπως μας τα λες...
Τα λαμπάκια που ανάβουν για λάθος μείγματα είναι καθαρά θέμα ρύθμισης του συστήματος και γι'αυτό είναι υπεύθυνος 1000% ο εγκαταστάτης σου.
Απαιτείς να φτιαχτεί άμεσα γιατί έχεις πληρώσει για κάτι που θα πρεπε να δουλεύει αλλά ΔΕΝ. Και το "άμεσα" σημαίνει ΑΜΕΣΑ γιατί κινδυνεύει και ο κινητήρας σου με τα φτωχά μείγματα.
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Κυρ 03 Ιούλ, 2011 22:26

Φιλαρακι το προβλημα με το ρεταρισμα στην εκκινηση το εχω κι εγω..Αν κατι καταφερεις πες και σε μενα!!
genos2000

Δημοσιευσεις: 70

Δημοσίευσηαπό xouniko » Σάβ 09 Ιούλ, 2011 19:54

pankost έγραψε:Εχω βαλει 2 μηνες τωρα υγραεριο ,ULTRA GAZ, σε C5 MONTELO 2009 και εχω προβλημα στην εκκινηση ,ρεταρει μεχρι να παρει μπροστα το υγραεριο και ειναι μονιμως αναμμενο το λαμπακι με την ενδειξη λαθους μειγματος.Εχω απελπιστει ο τεχνικος καθε φορα το ρυθμιζει και μετα απο 200 -300 χιλιομετρα παλι τα ιδια .Ειμαι ετοιμος να τα πεταξω ολα.Μπορει να υπαρξει λυση;

τι να σοθ κανει κ ο ερημος ο εγαταστατης??? αν το συστημα που εβαλες ειναι μουφα! περα απο την πλακα να πας παλι εκει που το εβαλες κ να κοψει τον κολο του να στο ρυθμισει σωστα αλλιως απαιτησε τα λευτα σου πισω!!!! σου ευχομαι να βρεισ λυση κ γρηγορα μην το αμελεισ ομως γιατι σε βλεπω για κινητηρα....
xouniko

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό xouniko » Σάβ 09 Ιούλ, 2011 19:56

tzanabetis έγραψε:Εγώ βλέπω ότι ο τεχνικός μάλλον νομίζει οτι το ρυθμίζει έτσι όπως μας τα λες...
Τα λαμπάκια που ανάβουν για λάθος μείγματα είναι καθαρά θέμα ρύθμισης του συστήματος και γι'αυτό είναι υπεύθυνος 1000% ο εγκαταστάτης σου.
Απαιτείς να φτιαχτεί άμεσα γιατί έχεις πληρώσει για κάτι που θα πρεπε να δουλεύει αλλά ΔΕΝ. Και το "άμεσα" σημαίνει ΑΜΕΣΑ γιατί κινδυνεύει και ο κινητήρας σου με τα φτωχά μείγματα.

σωστοτατος ο φιλος συμφωνο κ υπογραφω!
xouniko

Δημοσιευσεις: 22

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 49 επισκέπτες