Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Διακοπές ρεταρίσματα σε Jeep Grand Cherokee

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Διακοπές ρεταρίσματα σε Jeep Grand Cherokee

Δημοσίευσηαπό GRANDHUNTER » Σάβ 17 Δεκ, 2016 23:38

Καλησπέρα στην παρέα.
Είμαι νέο μέλος στο Forum.
Πριν δύο μήνες πήρα ένα JEEP GRAND CHEROKEE 2006 που είχε σύστημα υγραερίου OMVL τοποθετημένο στη VIAGAS.
To αυτοκίνητο έχει 103000 χλμ και με το κιτ αερίου έχει 18000 χλμ.
Από την πρώτη επαφή το αυτοκίνητο σε kick down με γυρνούσε σε βενζίνη και χειροκίνητα το γυρνούσα σε αέριο.ς
Μετά από 15 μέρες και αφού κρύωσε ο καιρός στα πρώτα λεπτά λειτουργίας του αυτοκινήτου το αυτοκίνητο ειδικά σε ανηφόρα ρετάρει και τρέμει (σα να μη δουλεύουν όλοι οι κύλινδροι) και κομπιάζει αν όμως το γυρίσω χειροκίνητα σε βενζίνη δουλεύει κανονικά. Κάποιες φορές (ανηφόρα) σα να μυρίζει και κάτι καμμένο. Και φυσικά ανάβει το κίτρινο λαμπάκι της μηχανής δείχνοντας σφάλμα φτωχό μείγμα δεξιά.
Το πήγα στη VIAGAS και μου είπαν φτωχό μείγμα κι ενώ το ρύθμισαν τώρα το αυτοκίνητο ρετάρει και στο ρελαντί αλλά κι εν κινήσει στο φάσμα μεταξύ 1000-2000 στροφών. Επίσης μου είπαν πως το γύρισμα σε βενζίνη οφείλεται σε χαμηλή πίεση του καυσίμου στη δεξαμενή και πως γι αυτό δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Οι πολλαπλασιαστές δείχνουν εντάξει άλλαξα και μπουζί χωρίς αποτέλεσμα. Το πρόβλημα συνεχίζεται χωρίς όμως τις τελευταίες μέρες ν ανάβει λαμπάκι. Αξιοσημείωτο ίσως είναι το γεγονός πως όλες αυτές τις μέρες έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες. Ζητάω τη βοήθεια σας γιατί η χαρά της αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου τίνει να μετατραπεί σε εφιάλτη
GRANDHUNTER

Δημοσιευσεις: 24

Re: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 18 Δεκ, 2016 00:07

GRANDHUNTER έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα.
Είμαι νέο μέλος στο Forum.
Πριν δύο μήνες πήρα ένα JEEP GRAND CHEROKEE 2006 που είχε σύστημα υγραερίου OMVL τοποθετημένο στη VIAGAS.
To αυτοκίνητο έχει 103000 χλμ και με το κιτ αερίου έχει 18000 χλμ.
Από την πρώτη επαφή το αυτοκίνητο σε kick down με γυρνούσε σε βενζίνη και χειροκίνητα το γυρνούσα σε αέριο.ς
Μετά από 15 μέρες και αφού κρύωσε ο καιρός στα πρώτα λεπτά λειτουργίας του αυτοκινήτου το αυτοκίνητο ειδικά σε ανηφόρα ρετάρει και τρέμει (σα να μη δουλεύουν όλοι οι κύλινδροι) και κομπιάζει αν όμως το γυρίσω χειροκίνητα σε βενζίνη δουλεύει κανονικά. Κάποιες φορές (ανηφόρα) σα να μυρίζει και κάτι καμμένο. Και φυσικά ανάβει το κίτρινο λαμπάκι της μηχανής δείχνοντας σφάλμα φτωχό μείγμα δεξιά.
Το πήγα στη VIAGAS και μου είπαν φτωχό μείγμα κι ενώ το ρύθμισαν τώρα το αυτοκίνητο ρετάρει και στο ρελαντί αλλά κι εν κινήσει στο φάσμα μεταξύ 1000-2000 στροφών. Επίσης μου είπαν πως το γύρισμα σε βενζίνη οφείλεται σε χαμηλή πίεση του καυσίμου στη δεξαμενή και πως γι αυτό δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Οι πολλαπλασιαστές δείχνουν εντάξει άλλαξα και μπουζί χωρίς αποτέλεσμα. Το πρόβλημα συνεχίζεται χωρίς όμως τις τελευταίες μέρες ν ανάβει λαμπάκι. Αξιοσημείωτο ίσως είναι το γεγονός πως όλες αυτές τις μέρες έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες. Ζητάω τη βοήθεια σας γιατί η χαρά της αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου τίνει να μετατραπεί σε εφιάλτη

3.7 ειναι σωστά ; πιθανώς να έχουν μπει λάθος υλικά η απλα θέλει σωστή ρύθμιση .. εχουμε εδω και χρονια ενα ίδιο του 2003 για εξυπηρέτηση πελατών. Περνα μια βόλτα να ρίξουμε μια ματιά ..

Sent from my iPad using Tapatalk
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό GRANDHUNTER » Κυρ 18 Δεκ, 2016 11:49

Παράληψη μου, το αυτοκίνητο είναι 4,7 limited
GRANDHUNTER

Δημοσίευσηαπό GRANDHUNTER » Κυρ 18 Δεκ, 2016 16:17

Κάποιος καλός γνώστης του αντικειμένου και σοβαρός επαγγελματίας στα βόρεια προάστια της Αθήνας υπάρχει ρε παιδιά;
GRANDHUNTER

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 18 Δεκ, 2016 16:34

Αφού σου ευχηθώ πρώτα και πάνω απόλα να βρείς λύση και να χαρείς με πολλά και καλά χιλιόμετρα το αμάξι σου ,
θα απαντήσω πως ένας "καλός και αξιόπιστος εγκαταστάτης" πχ για εμένα , μπορεί για εσένα να μην είναι έτσι. Θα σου έλεγα να τρέξεις πολύ μέσα στα θέματα του φόρουμ , να διαμορφώσεις εσύ την άποψη σου και να προχωρήσεις . Το μόνο που μπορώ να σου πω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολοί καλοί τεχνικοί που έχουν βοηθήσει και επιλύσει μικρά η μεγάλα προβλήματα σε πολλούς απο εμάς και σίγουρα εύκολα θα επιλέξεις κάποιον.

Καλή επιτυχία..
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό GRANDHUNTER » Κυρ 18 Δεκ, 2016 19:36

Ευχαριστώ για τις ευχές σου θα μου χρειαστούν απ΄ότι φαίνεται. Ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να μου φέρει έναν καλό τεχνικό να μου δώσει λύση.
NickSt έγραψε:Αφού σου ευχηθώ πρώτα και πάνω απόλα να βρείς λύση και να χαρείς με πολλά και καλά χιλιόμετρα το αμάξι σου ,
θα απαντήσω πως ένας "καλός και αξιόπιστος εγκαταστάτης" πχ για εμένα , μπορεί για εσένα να μην είναι έτσι. Θα σου έλεγα να τρέξεις πολύ μέσα στα θέματα του φόρουμ , να διαμορφώσεις εσύ την άποψη σου και να προχωρήσεις . Το μόνο που μπορώ να σου πω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολοί καλοί τεχνικοί που έχουν βοηθήσει και επιλύσει μικρά η μεγάλα προβλήματα σε πολλούς απο εμάς και σίγουρα εύκολα θα επιλέξεις κάποιον.

Καλή επιτυχία..
GRANDHUNTER

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες