Τον ξέρω τον κο Μάτσιο....απόλαυση είναι. Τον αναφέρω κι εγώ συχνά.
Και ο Patrick όμως δεν πάει πίσω...
https://www.youtube.com/watch?v=s5KHyPP9gHg
Επίσης ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ φίλε. Με Υγεία, Χαρά, Ευτυχία και χωρίς προβλήματα!!!
hlias έγραψε:Τωρα εγινε κατανοητο, δοκιμασατε αλλον εγκεφαλο υγραεριου? το μυαλο μου παει σε βλαβη του, που αφηνει καποιο μπεκ υγραεριου ανοικτο ενω το αυτοκινητο δουλευει με βενζινη.
hlias έγραψε:1. δεν το εχω δοκμασει ποτε, ισως να ταιριαζουν εγκεφαλοι με ΑΕΒ λειτουργικο και ιδια μπριζα.
2. δε γνωριζω τιμες απο OMVL.
3. οταν δε δουλευει με υγραεριο ο κινητηρας ο πνευμονας δεν μπορει να επειρεασει τη λειτουργια του κινητηρα, οτι και να κανει αυτος σταματαει στα μπεκ αεριου τα οποια δε δουλευουν ή δεν πρεπει να δουλευουν.
george7009 έγραψε:Η ecu του υγραερίου είναι συνδεδεμένη με την ecu του αυτοκινήτου μέσω obd ?
hlias έγραψε:Για OMVL δε γνωριζω καθολου τις τιμες της, γενικα στα Ιταλικα συστηματα σε συμφαιρει να αγορασεις μινι κιτ σε αυτες τις περιπτωσεις γιατι με κανα 100ρικο διαφορα παιρνεις εγκεφαλο, μπεκ, πλεξουδα, πνευμονα και ολους τους αισθητηρες.
Μιλα με τον εγκαταστατη σου να σου κουμπωσει καποιον εγκεφαλο μεταχειρισμενο για 2-3 μερες ετσι ωστε να τσεκαρει αν αυτος ειναι το προβλημα και υστερα αποφασιζετε μαζι το πως θα πραξετε, θα ελεγα οτι ειναι και υποχρεωση του αυτο.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες
|
|
|