Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Nέα αυξηση 20 λεπτά στην τιμη του υγραεριου????

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Nέα αυξηση 20 λεπτά στην τιμη του υγραεριου????

Δημοσίευσηαπό nickL » Τετ 04 Ιαν, 2017 00:11

Ακόμα έχει πολλές διαφορές στην τιμή από πρατήριο σε πρατήριο.

Πάντως και πάλι ρε παιδιά 50% κάτω δεν είναι; 1,5 η βενζίνη, 0,75 το αέριο χονδρικά.
nickL

Δημοσιευσεις: 338

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Τετ 04 Ιαν, 2017 18:28

Οχι δεν ειναι , γιατι μιλας για αρκετα μερη μεν της Ελλαδας αλλα ουτε καν τη μιση ! Απο την αλλη η τιμη που αναφερεις ειναι ονομαστικα η μιση , αλλα δε θα ξεχνας να προσθετεις και την αυξημενη καταναλωση οταν θα κανεις τον τελικο απολογισμο.
Εγω βεβαια οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post μου δε ξεχνω οτι μπορει να μου σκασει και χοντρη ζημια απο το υγραεριο. Οχι δεν εχω ή ειχα ποτε προβλημα με την εγκατασταση ουτε τον εγκαταστατη. Καθε αλλο, εχω ακουσει απο πολλους αριστα σχολια. Ξερουμε ομως ολοι πιστευω οτι κατι κακο μπορει να γινει (απο βαλβιδες μεχρι μπουζι κ.α. κ.α.) που εχουν τυχει σε παρα πολλυς απο εδω
Α να μην ξεχνας βεβαια στο τελικη σου εκτιμηση να βαζεις και τυχον προσθετα που βαζεις , εξιδικευμενα μπουζι κτλ κτλ.
Το κερδος περιοριζεται σημαντικα ετσι. Φυσικα αν εχει γινει αποσβεση ολα οκ ...αλλα αν δεν εχει γινει ή εχεις ενα μικρο κερδος (εχοντας οπως ειπα παντα κατα νου καποια βλαβη) τα πραγματα δεν ειναι καλα.
Η λυση για μενα για την ωρα οπως φαινεται ειναι Σκοπια/Βουλγαρια . Εκτος αν κινουμαι κατω απο Κατερινη , οποτε μπορω να βρισκω τιμες υγραεριου προ του νεου φορου.
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 05 Ιαν, 2017 08:16

Ορεστιαδα 0,86 το υγραέριο πόνεσε!!!!!!

Στάλθηκε από το Lenovo_P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 05 Ιαν, 2017 10:48

mosaicm έγραψε:Οχι δεν ειναι , γιατι μιλας για αρκετα μερη μεν της Ελλαδας αλλα ουτε καν τη μιση ! Απο την αλλη η τιμη που αναφερεις ειναι ονομαστικα η μιση , αλλα δε θα ξεχνας να προσθετεις και την αυξημενη καταναλωση οταν θα κανεις τον τελικο απολογισμο.
Εγω βεβαια οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post μου δε ξεχνω οτι μπορει να μου σκασει και χοντρη ζημια απο το υγραεριο. Οχι δεν εχω ή ειχα ποτε προβλημα με την εγκατασταση ουτε τον εγκαταστατη. Καθε αλλο, εχω ακουσει απο πολλους αριστα σχολια. Ξερουμε ομως ολοι πιστευω οτι κατι κακο μπορει να γινει (απο βαλβιδες μεχρι μπουζι κ.α. κ.α.) που εχουν τυχει σε παρα πολλυς απο εδω
Α να μην ξεχνας βεβαια στο τελικη σου εκτιμηση να βαζεις και τυχον προσθετα που βαζεις , εξιδικευμενα μπουζι κτλ κτλ.
Το κερδος περιοριζεται σημαντικα ετσι. Φυσικα αν εχει γινει αποσβεση ολα οκ ...αλλα αν δεν εχει γινει ή εχεις ενα μικρο κερδος (εχοντας οπως ειπα παντα κατα νου καποια βλαβη) τα πραγματα δεν ειναι καλα.
Η λυση για μενα για την ωρα οπως φαινεται ειναι Σκοπια/Βουλγαρια . Εκτος αν κινουμαι κατω απο Κατερινη , οποτε μπορω να βρισκω τιμες υγραεριου προ του νεου φορου.

Πεσ'τα ρε φιλε γιατι εγω όταν όταν τα λεω είμαι ο τροολλαρας,ο κακος,κ.τ.λ!
Ακριβος ετσι είναι!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό nickL » Πέμ 05 Ιαν, 2017 16:07

mosaicm έγραψε:Οχι δεν ειναι , γιατι μιλας για αρκετα μερη μεν της Ελλαδας αλλα ουτε καν τη μιση ! Απο την αλλη η τιμη που αναφερεις ειναι ονομαστικα η μιση , αλλα δε θα ξεχνας να προσθετεις και την αυξημενη καταναλωση οταν θα κανεις τον τελικο απολογισμο.

Φυσικά και εννοούσα η μισή ονομαστικά. Μα ρε παιδιά το thread εδώ αφορά την τιμή του υγραερίου επειδή ακρίβυνε προχθές, όχι γενικά αν συμφέρει το υγραέριο, τα συζητάμε αλλού αυτά.
nickL

Δημοσίευσηαπό IanBlack » Πέμ 05 Ιαν, 2017 16:56

nickL έγραψε:Φυσικά και εννοούσα η μισή ονομαστικά. Μα ρε παιδιά το thread εδώ αφορά την τιμή του υγραερίου επειδή ακρίβυνε προχθές, όχι γενικά αν συμφέρει το υγραέριο, τα συζητάμε αλλού αυτά.

Συμφωνώ απόλυτα! Γι’ αυτό και είπα σε προηγούμενο post ότι έχει νόημα η σύγκριση της διαφοράς των δύο καυσίμων (μιας και αυξήθηκαν όλα και βενζίνη και lpg).
Το θέμα είναι να μη δούμε το lpg να αυξάνεται περισσότερο σε σχέση με τη βενζίνη και άρα να μειώνεται το κέρδος από τη διαφορά της τιμής.
IanBlack

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό tedd » Πέμ 05 Ιαν, 2017 19:05

Δυστυχώς η αύξηση στο υγραέριο είναι μεγαλυτερη απο οτι στη βενζίνη. Αυτό ουτως ή άλλο ηταν γνωστό απο τη ανακοίνωση του νόμου. Το κακό βεβαια επιδεινώνεται απο την τάση αύξησης τις τιμης του αργού πετρελαίου λογω της συμφωνιας για μειωση της παραγωγης, της συνεχης πτώσης του ευρώ έναντι του δολαρίου που κοντεύει στο 1:1 η ισοτιμία, καθώς και της αυξημένης ζήτησης καυσίμων λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Το 0,75 που είδατε και εχει σε λιγες περιοχες δεν θα ισχύει για πολύ ακομη καθώς η τιμή έφτασε σε πανω απο 550€ ο τόνος ενω τα χριστούγεννα ηταν στα 520€. Δύσκολος χειμώνας πρόβλεπεται και το χερι βαθειά στη τσέπη. Ο Τσίπρας προβλεπω να κανει παρτι γιατί θα αυξηθούν τα έσοδα κατα πολύ και πέρα των υπολογισμών τους. Διπλό κωλοδαχτυλο θα φαμε και δεν το λες και λιγο

Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό nickL » Πέμ 05 Ιαν, 2017 19:57

Nαι αυτό βλέπω κ εγώ, ακρίβυνε και η βενζίνη αλλά το υγραέριο ακρίβυνε διπλά.

Πρόκειται να είμαι και Θεσσαλονίκη τώρα για ένα χρόνο, πράγμα που εμένα τουλάχιστον προσωπικά θα μου κακοφανεί περισσότερο. Το 0,859 βλέπω είναι η fix τιμή πλέον εκεί κατά μέσο όρο και 1-2 πρατήρια κάτω από 0,80, ενώ η βενζίνη έμεινε στο 1,5. Κακή διαφορά, κάκιστη.
nickL

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 05 Ιαν, 2017 20:40

nickL έγραψε:Nαι αυτό βλέπω κ εγώ, ακρίβυνε και η βενζίνη αλλά το υγραέριο ακρίβυνε διπλά.

Πρόκειται να είμαι και Θεσσαλονίκη τώρα για ένα χρόνο, πράγμα που εμένα τουλάχιστον προσωπικά θα μου κακοφανεί περισσότερο. Το 0,859 βλέπω είναι η fix τιμή πλέον εκεί κατά μέσο όρο και 1-2 πρατήρια κάτω από 0,80, ενώ η βενζίνη έμεινε στο 1,5. Κακή διαφορά, κάκιστη.

Mην γραφεις τετοια ρε φιλε γιατι θα σε περιλαβει ο NickSt και μετα αντε να γλιτωσεις!
Μια χαρα είναι η τιμη του υγραερίου και δεν εχεις και καθολου αυξηση καταναλωσης με το υγραεριο σε σχεση με την βενζινη,ετσι δεν ειναι :crazy: ?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 05 Ιαν, 2017 21:04

παιδες ψυχραιμια....

Ας αφησουμε να δουμε που θα "κατσει" το πραγμα και βλεπουμε.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες