fokion έγραψε:παιδες ψυχραιμια....
Ας αφησουμε να δουμε που θα "κατσει" το πραγμα και βλεπουμε.....
Κι εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες να δούμε πως θα "ρυθμιστεί" η αγορά (ας ελπίσουμε όχι με συμφωνίες αλλά από μόνη της)
!
!valsam έγραψε:nickL έγραψε:Nαι αυτό βλέπω κ εγώ, ακρίβυνε και η βενζίνη αλλά το υγραέριο ακρίβυνε διπλά.
Πρόκειται να είμαι και Θεσσαλονίκη τώρα για ένα χρόνο, πράγμα που εμένα τουλάχιστον προσωπικά θα μου κακοφανεί περισσότερο. Το 0,859 βλέπω είναι η fix τιμή πλέον εκεί κατά μέσο όρο και 1-2 πρατήρια κάτω από 0,80, ενώ η βενζίνη έμεινε στο 1,5. Κακή διαφορά, κάκιστη.
Mην γραφεις τετοια ρε φιλε γιατι θα σε περιλαβει ο NickSt και μετα αντε να γλιτωσεις!
Μια χαρα είναι η τιμη του υγραερίου και δεν εχεις και καθολου αυξηση καταναλωσης με το υγραεριο σε σχεση με την βενζινη,ετσι δεν ειναι?
) θα ανοίξει νεο φάκελο με το νεο καρτέλ που παει να δημιουργηθεί. Και του κρατικούς μηχανισμούς δεν τους νοιάζει μιας και υψηλότερες τιμες σημάνει και υψηλότερα έσοδα από το ΦΠΑ, απο τη φορολογηση των βενζινοπωλων κλπ. Γιατί στα νησια που πηγε η βενζίνη ακόμη και στο 1,90 τι έγινε; τιποτα.!
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 82 επισκέπτες
|
|
|