Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ειδοποίηση άδειας δεξαμενής ενώ έχει υγραέριο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Δείκτης Στάθμης Μπουκάλας Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό dti » Τρί 05 Ιούλ, 2011 13:52

Αφού ξεπερνάς το 80%, ξεγελώντας το φλοτέρ, αναλαμβάνεις και κάποιο ρίσκο.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 05 Ιούλ, 2011 16:01

strofimios έγραψε:Κατι αλλο,το τεποζιτο που εχω ειναι 85lt=68lt.Στον ανεφοδιασμο οταν η αντλια παει να σταματησει,περιπου στα 64lt γινεται αυτο,κουναω το αμαξι και συνεχιζει μεχρι τα 72lt.Σωστο ή λαθος;Ειναι επικινδυνο να βαζω παραπανω lt με αυτον τον τροπο;

Και γω το ιδιο κανω... :mrgreen: Με την διαφορα οτι μεχρι να παω σπιτι απο το βενζιναδικο, εχει καταναλωθει το πλεοναζον lpg και ειμαι τουλαχιστον στο 80% αν οχι και ποιο κατω. Το ιδιο φανταζομαι πρεπει να γινεται και με σενα αφου δεν περνει και πολλα παραπανω.

Το μειον της υποθεσης ειναι οτι μαλλον καταπονειται η πολυβαλβιδα(αν και δεν ειναι σιγουρο, και χωρις ενδειξεις) και ισως να τα φτυσει σε ενα ''ταδε'' χρονικο διαστημα...

Αρα μην σκας κι'ολας :thumbup:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό strofimios » Παρ 08 Ιούλ, 2011 23:55

Σημερα παρατηρησα κατι αλλο στο φουλαρισμα.Εβαλα για πρωτη φορα σε ενα πρατηριο που ειναι σχετικα κοντα μου.Η τιμη του ειναι η πιο χαμηλη απο ολα οσα συναντω απο Λουτσα-Πειραια.Αρχισε λοιπον ο ανεφοδιασμος και μολις ειδα οτι αρχισε να κοβει η αντλια κουνησα το αυτοκινητο για να ειναι σωστη η μετρηση της καταναλωσης,αφου και στο προηγουμενο φουλαρισμα το ειχα κουνησει.Αυτη τη φορα ομως δεν εγινε τιποτα!Η αντλια σταματησε στα 64lt και οσο και να κουναγα δεν πηγαινε παραπανω.Στο προηγουμενο ανεφοδιασμο ειχε σταματησει στα 64 και με το κουνημα πηγε στα 72.Μηπως με κλεβει καποιο απο τα 2 πρατηρια ή συμβαινει κατι αλλο;
Jeep cherokee xj '01 2.5 με icom jtg
strofimios

Δημοσιευσεις: 73

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 09 Ιούλ, 2011 00:01

strofimios έγραψε:Σημερα παρατηρησα κατι αλλο στο φουλαρισμα.Εβαλα για πρωτη φορα σε ενα πρατηριο που ειναι σχετικα κοντα μου.Η τιμη του ειναι η πιο χαμηλη απο ολα οσα συναντω απο Λουτσα-Πειραια.Αρχισε λοιπον ο ανεφοδιασμος και μολις ειδα οτι αρχισε να κοβει η αντλια κουνησα το αυτοκινητο για να ειναι σωστη η μετρηση της καταναλωσης,αφου και στο προηγουμενο φουλαρισμα το ειχα κουνησει.Αυτη τη φορα ομως δεν εγινε τιποτα!Η αντλια σταματησε στα 64lt και οσο και να κουναγα δεν πηγαινε παραπανω.Στο προηγουμενο ανεφοδιασμο ειχε σταματησει στα 64 και με το κουνημα πηγε στα 72.Μηπως με κλεβει καποιο απο τα 2 πρατηρια ή συμβαινει κατι αλλο;

Καποιες αντλιες εχουν κατι σαν ''STOP'' , και οσο και να το κουνας μετα...δεν περνει μετα ουτε σταγονα.

Αν ειναι τετοια η αντλια θα στο κανει και την επομενη φορα, αλλιως παιζει κατι αλλο... :problem:
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό strofimios » Σάβ 09 Ιούλ, 2011 00:18

Εννοεις οτι κατι παιζει,μαλλον,με το πρατηριο που με το κουνημα βαζει 72;
strofimios

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 09 Ιούλ, 2011 00:28

strofimios έγραψε:Εννοεις οτι κατι παιζει,μαλλον,με το πρατηριο που με το κουνημα βαζει 72;

Αν εχεις καταλήξει ποσο περνει σιγουρα η ρεζερβα σου, θα καταλαβεις αν σε κλεβουν σε καποιο απο τα 2. Το ποιο πιθανο ειναι να εχει στοπ νωρίτερα η αντλια και τιποτ'αλλο.
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό strofimios » Σάβ 09 Ιούλ, 2011 00:30

astragjtg έγραψε:
strofimios έγραψε:Εννοεις οτι κατι παιζει,μαλλον,με το πρατηριο που με το κουνημα βαζει 72;

Αν εχεις καταλήξει ποσο περνει σιγουρα η ρεζερβα σου, θα καταλαβεις αν σε κλεβουν σε καποιο απο τα 2. Το ποιο πιθανο ειναι να εχει στοπ νωρίτερα η αντλια και τιποτ'αλλο.

Μαλλον αυτο θα συμβαινει αλλα θα το κοιταξω και στα επομενα γεμισματα.
strofimios

Ειδοποίηση άδειας δεξαμενής ενώ έχει υγραέριο

Δημοσίευσηαπό AccelDrag » Κυρ 14 Ιουν, 2015 15:13

Απο προχθές, χτυπάει το ηχητικό πως δεν υπάρχει υγραέριο στην δεξαμενή ενώ ήμουν περίπου στο 50%.
Σήμερα γέμισα και πάλι χτύπησε μετά απο μερικά δευτερόλεπτα.
Είμαι στα 11500χλμ. μετά την εγκατάσταση. Ρώτησα τον εγκαταστάτη και μου είπε οτι μάλλον είναι θέμα του service των 10000χλμ και οτι πιθανώς να μην έγινε κάτι σωστά...ισχύει;
Απο ότι ξέρω δεν γίνονται και πολλά σε εκείνο το service.οπότε;
Τι μπορεί να έγινε; Να μην έγιναν καν οι αλλαγές σε αυτά που έπρεπε να γίνουν;
Αν δεν έγιναν, όντως δημιουργείτε τέτοιο πρόβλημα;
AccelDrag

Δημοσιευσεις: 59

Re: Ειδοποίηση άδειας δεξαμενής ενώ έχει υγραέριο

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Κυρ 14 Ιουν, 2015 15:25

Μπορεί να έχει κάποια βλάβη και απλά να σε γυρνάει στη βενζίνη για προστασία, πήγαινε να σου συνδεσουν τον εγκέφαλο του υγραεριου να δουν τι βλάβη καταγράφει!

Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Re: Ειδοποίηση άδειας δεξαμενής ενώ έχει υγραέριο

Δημοσίευσηαπό manoliss » Δευτ 15 Ιουν, 2015 08:56

TA πιθανα είναι
το σερβις που ειπε και φιλος (αν και αυτό συνηθως εχουν άλλη εισοποιηση)
τα εχει παιξει ο μαγνητικος αισθητήρας (αν εχει) δινει λαθος εντολη... στο δικο μου το εδειχνε μονιμα γεματο ....
οποτε απλα τον αλλαζεις....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες