anikologr έγραψε: Η βλάβη που μπορεί να προκληθεί είναι φθορά στις βαλβίδες (κυρίως εξαγωγής) και τις έδρες τους. Άποψή μου είναι να ΜΗΝ το βάλεις. Βέβαια μπορεί όλα να πάνε καλά και η βλάβη όταν και αν έρθει να έχει αποσβεστεί τόσο η εγκατάσταση όσο και το κόστος της.
Σωστά, αυτή είναι η "φιλολογία" για τις πιθανές βλάβες αν και πολλά από όσα ακούγονται και γράφονται (γενικά μιλάω και όχι για το συγκεκριμμένο φόρουμ)έχουν και μια δόση του γνωστού ράδιο αρβύλα του στυλ ο ξάδερφος της γυναίκας του κουνιάδου της θείας μου έβαλε υγραέριο και χαλάσαν τα ηλεκτρικά παράθυρα. Δραματοποιώ λίγο το παράδειγμα για να τονίσω το επιχείρημα μου. Σίγουρα το υγραέριο είναι καινούργιο σπορ για πολλούς αλλά υπάρχει νόμιμα πολλά χρόνια και παράνομα ακόμα περισσότερα. Υπάρχουν εγκαταστάτες στην αγορά που είναι χρόνια και ξέρουν τι κάνουνε και τι λένε, όπως επίσης και πιο καινούργιοι οι οποίοι δεν διστάζουν να ρωτήσουν και να μάθουν (προς τιμήν τους) αν δεν ξέρουν, ώστε να έχουν ικανοποιημένους πελάτες. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μεγάλο ρόλο αν θα μείνεις ευχαριστημένος ή όχι παίζει και το σύστημα αλλά και ο εγκαταστάτης. Το καταλαβαίνω το δίλημμα σου εφόσον έχεις καινούργιο αυτοκίνητο καιαλλά από την άλλη δεν είναι κρίμα να μην μπορείς να το χαρείς σε ένα ταξίδι με την βενζίνη στο 1.60+; Σίγουρα η απόφαση είναι πολύ ΄δύσκολη και θέλει πολύ σκέψη. Αν δεν θέλεις να μπεις στην διαδικασία της μετατροπής γιατί δεν το πουλάς εφόσον είναι ακόμη καινούργιο και να αγοράσεις ένα εργοστασιακό LPG ή ακόμα και ένα diesel; H Fiat διαφήμιζε ότι έχει μοντέλα LPG η ΚΙΑ και η OPEL (νομίζω για την τελευταία). Αναδουλειές έχουν οι αντιπροσωπείες, όφελος απόσυρσης υπάρχει, μπορεί να βρεις καμιά καλή ευκαιρία.
anikologr έγραψε: Εγώ μάλλον το έχω μετανοιώσει.
Γιατί το έχεις μετανοιώσει; Έχεις προβλήματα ή κάποιος φόβος;