Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγγύηση αντλίας βενζίνης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Εγγύηση αντλίας βενζίνης

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 07 Μαρ, 2018 18:11

meletis έγραψε:Εμένα στο Honda που με άφησε για 1η φορά μετά απο 400.000. Κατέβασα το ρεζερβουάρ και το έπλυνα.
Έβαλα εμπορίου με 120 ευρώ.
Ο Σαρακάκης για αντλία βενζίνης της Denso μου ζήτησε 320 ευρώ και αναμονή 20 ημέρες.
Μόλις το άκουσα γέλασα. Δέν είμαστε καλά για αμάξι 15 ετίας να δώσω 320 ευρώ μόνο για αντλία βενζίνης
Πάντως σε συγγενή μου με Maverick τον άφησε μια φορά , πήγε στη Βελμάρ και πλήρωσε. Ουτε που ασχολήθηκα αφού δέν ακούνε.
Και δεν το έχει υγράεριο, έχει <150.000χλμ

Μελέτη όπως τα λες.
Εμένα κάπου στα 180.000 χιλιόμετρα (50.000 χιλ με lpg) τα έπαιξε.Γνήσια ήθελε 160.Πήρα hoffer με 40 ευρώ και άλλα 30 στον κατάλληλο μάστορα και πάει μια χαρά μετά από 65.000 χιλιόμετρα.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό meletis » Τετ 07 Μαρ, 2018 18:13

papoys έγραψε:
meletis έγραψε:Εμένα στο Honda που με άφησε για 1η φορά μετά απο 400.000. Κατέβασα το ρεζερβουάρ και το έπλυνα.
Έβαλα εμπορίου με 120 ευρώ.
Ο Σαρακάκης για αντλία βενζίνης της Denso μου ζήτησε 320 ευρώ και αναμονή 20 ημέρες.
Μόλις το άκουσα γέλασα. Δέν είμαστε καλά για αμάξι 15 ετίας να δώσω 320 ευρώ μόνο για αντλία βενζίνης
Πάντως σε συγγενή μου με Maverick τον άφησε μια φορά , πήγε στη Βελμάρ και πλήρωσε. Ουτε που ασχολήθηκα αφού δέν ακούνε.
Και δεν το έχει υγράεριο, έχει <150.000χλμ

Μελέτη όπως τα λες.
Εμένα κάπου στα 180.000 χιλιόμετρα (50.000 χιλ με lpg) τα έπαιξε.Γνήσια ήθελε 160.Πήρα hoffer με 40 ευρώ και άλλα 30 στον κατάλληλο μάστορα και πάει μια χαρά μετά από 65.000 χιλιόμετρα.
Δεν ξερω το δικο σας αμαξι εαν το φιλτρο το εχει μεσα στην αντλια.
Εμενα το Honda το εχει εξωτερικα και το αλλαζω ανα 30.000χλμ.
Ολοι γνωριζουμε τι καυσιμα εχουμε στην Ελλαδα.
Δεν παν να ειναι 95/97/100 οκτανιων.

Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1467

Δημοσίευσηαπό andreasfocus » Τρί 13 Μαρ, 2018 23:11

Με καλούν απο το συνεργείο και μου λένε πως έχουν εντοπίσει πρόβλημα στην αντλία και θα παραγγείλουν καινούργια χωρίς επιβάρυνση. Έρχεται την επόμενη ημέρα η αντλία κατεβάζουν το τεπόζιτο και βρίσκουν κολλημένο το φλοτέρ με αποτέλεσμα να έχω ξεμείνει απο βενζίνη. Όταν έκαναν την εγκατάσταση της αντλίας έκαναν κάποιο λάθος, το αποδέχτηκαν και δεν με χρέωσαν. Πάντως το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι πλέον οι αντλίες βενζίνης δεν καλύπτονται απο εγγύηση όταν έχεις υγραέριο.. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
andreasfocus

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Μαρ, 2018 08:51

Μπορει καποιος να εξηγησει τι σχεση εχει η αντλία βενζινης με το υγραεριο????

Στο χαρτι της μπος αυτο που ειδα ειναι αυτο που λεει ο Ηλιας "καθαριστε το ρεζερβουαρ"

αλλαγη χρησης της αντλιας δε βλεπω..... Βενζινα εξακολουθει να πρεσσαρει......
και απο την στιγμη που δεν γινεται ΚΑΜΙΑ παρεμβαση στο κυκλωμα βενζινης ακουμε παπατζες....

( εξαιρω το γεγονος οτι πολυ πιθανο να υπερθερμενεται απο "ανυπαρξια" βανζινης κατι που κακα τα ψεματα ολοι το κανουμε)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό meletis » Δευτ 19 Μαρ, 2018 14:38

fokion έγραψε:Μπορει καποιος να εξηγησει τι σχεση εχει η αντλία βενζινης με το υγραεριο????

Στο χαρτι της μπος αυτο που ειδα ειναι αυτο που λεει ο Ηλιας "καθαριστε το ρεζερβουαρ"

και απο την στιγμη που δεν γινεται ΚΑΜΙΑ παρεμβαση στο κυκλωμα βενζινης ακουμε παπατζες....

( εξαιρω το γεγονος οτι πολυ πιθανο να υπερθερμενεται απο "ανυπαρξια" βανζινης κατι που κακα τα ψεματα ολοι το κανουμε)

Εμένα που με άφησε μετά απο 14 χρόνια η αντλία, καθαρίστηκε το ρεζερβουαρ.
Απλώς κοιτάω να εχω πάνω απο το 1/4 και κάθε 2ο γεμισμα υγραερίου βάζω 10 ευρώ.
Όταν το θυμάμαι το δουλεύω και λίγο βενζίνη.
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1467

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Μαρ, 2018 22:49

Επειδη διαβαζω αυτα που διαβαζω και μου εχει σηκωθει ολιγον η τριχα καγκελο.....

Αντι τιμια να πουν οτι ΚΑΝΕΝΑ συνεργειο οταν αλλαζει αντλια ΔΕΝ καθαριζει το ρεζερβουαρ γιατι θα εκτοξευθει το κοστος αντικαταστασης και θα σκουζει ο πελατης λεμε "υγραεριο".....
Ας οψετε που κανεις οδηγος δε ξερει εστω και βασική μηχανολογία του πως δουλευει τι...

το εχω πει 300 φορές....

η αντλια δουλευει συνεχως ΟΠΩς ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΒΕΝΖΙΝΑ...
(κραταω μια πισινη για τα VAG)

απλά κυκλώνει το καυσιμο απο την επιστροφη...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό ahilleas1 » Δευτ 19 Μαρ, 2018 23:27

fokion έγραψε:Μπορει καποιος να εξηγησει τι σχεση εχει η αντλία βενζινης με το υγραεριο????

στο c τι λεει Alteration or modification of a product !! εκει πατουν και δεν μας καλυβουν γιατι μπορει ο αλλος με το υγραερειο να μην εχει βενζηνη μεσα και να παει με το αερειο και η αντλια να καει πως θα αποδηξουμε οτι ο χρηστης ειχε επαρκης καυσιμο και καλης ποιοτητας οταν πρωτα το αυτοκινητο μπορει να κινηθει μονο με υγρσερειο και δευτερον αν εχει πολλυ καιρο την ιδια βενζηνη μεσα αλοιωνετε .φιλικα παντα γιατι στο κατω κατω ολοι θελουμε χαρουμενους πελατες
ahilleas1

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Μαρ, 2018 23:41

Για πες μου ποιο ακριβως ειναι το "alteration" στη τρομπα βενζινης???

Βενζινα συνεχως έσπρωχνε βενζίνα συνεχως σπρώχνει....

Δε την εβαλες να τρομπαρει ελαιολαδο απο ντενεκε....
ελληνικά και αγγλικα ολοι ξερουμε και καταλαβαινουμε....

Ασε δε που το υπερθεμανση το λεω για τα ματια του κοσμου... στο ΚΙΑ εχει καει απο το συνεχες αναμα το..... λαμπακι του αδειου.... Αλλα πες ετυχε στα 300.000 χλμ....

απο την στιγμη που ρουφαει βενζινα ( αλλιως δε θα ξεκιναγε το πρωι ετσι???) ψηχεται εσωτερικά οποτε παλι παπατζες λεμε...

Τελος παντων

Γιατι... αν θελουμε να το παρατραβηξουμε ΠΟΥ λεει στο μανουαλ του αυτοκινητου μην το αφησετε χωρις βενζινη κατω απο Χ λιτρα γιατι θα καει η αντλια??? ΟΕΟ???

Ας αφησουμε λοιπον τα "μαστορικά"....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Μαρ, 2018 23:43

Χαρουμενος πελατης ειναι - τελικά - αυτος που δεν θα νομιζει οτι του τον "επιασες"....

Κι αντε πες σε πελατη οτι θα του παρεις 100 ευρω παραπανω να κατεβασεις ρεζερβουαρ ενω - ειδικά αν - εχει θυριδα απο μεσα.... ( κατω απο το πισω καθισμα στο ΚΙΑ μου)

ή ειναι "απεξω" οπως στο Golf 1 poy ειχα καποτε....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 20 Μαρ, 2018 00:23

Φωκιωνα το εχω πει εδω και καιρο, την αγορα και τις υποχρεωσεις της τη φτιαχνουμε εμεις οι ιδιοι πελατες και τεχνιτες, οταν δεν απαιτεις ακομα και το αυτονοητο χαζος δεν ειναι κανεις για να στο δωσει.
Περισσοτερα δε χρειαζεται να πω.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 57 επισκέπτες