papoys έγραψε:Μου το κάνει και μένα στη αρχή κρύο στη βενζίνη.Μετά όλα οκ. Στο ψάξιμο είμαι και εγώ.Από τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν κάνει ανάφλεξη ο κύλινδρος
1 ή ο 4 μέχρι να ζεσταθεί λίγο.Μπορεί να είναι το υγραέριο μπορεί να είναι η ρύθμιση, μπορεί οι βαλβίδες.
Θέλει ψάξιμο με υπομονή και μη πετάς λεφτά άσκοπα.
Μέτρησε πίεση αντλιας βενζίνης , φίλτρο βενζίνης έχεις αλλάξει; Και δες και τα ρευματα , βέβαια εάν έχεις θέμα θα ήταν εντονότερο στο υγραέριο διπλάσιο.someone έγραψε:καλημερα, τελικα ειμαστε πολλοι με το ιδιο θεμα. και εμενα εχει κατι μηνες citroen saxo με omvl συστημα γυρναει αρκετες φορες η μιζα για να παρει μπροστα. επισης τωρα τελευταια οταν βαζω μπροστα στη βενζινη ρεταρει σβηνει αν παω να ξεκινησω κομπιαζει και φουλ γκαζι δε κουνιεται, οταν μπει το υγραεριο ολα καλα ρολοι. αν ζεσταθει λιγακι και γυρισω βενζινη δουλευει μια χαρα και η βενζινη. πριν δεκα μερες εκανα σερβις το υγραεριο και στον υπολογιστή μου πε δε βλεπει κατι. τι να πω ρε γαμωτο.
Εμένα δεν μου φαίνεται πρόβλημα στο υγραέριο. Σε διαγνωστικό εκτός του υγραερίου έχει μπει; Μήπως κάποιο μπεκ μένει ανοιχτό;someone έγραψε:το πηγα μαστορα τελικα μου πε ολα καλα δειχνουν στον υπολογιστή πραγμα που δε συμβαίνει στην πραγματικοτητα.. κινηθηκα απο το συνεργειο μεχρι το σπιτι με βενζινη οπως μου πε, πριν λίγο το εβαλα μπροστα δυσκολευτηκε παλι να παρει και στην πρώτη ψιλομεγαλη ανηφορα που βρηκα δε τραβαγε μεχρι που εσβησε. φιλτρο βενζινης το χω περιπου 20000 χλμ, τρομπα βενζινης και ρυθμιστης πιεσης πριν 2-3 μηνες ( γιατι ενα τζιμανι μαστορας μου πε αυτο φταιει που σου κανει κοψιματα) δυστυχώς αυτή η ταλαιπωρία και το καθημερινό άγχος που έχω φάει με ολο αυτό θέμα δεν ξέρω αν αξίζει την οικονομια που μου δίνει η που θα μου έδινε το αέριο, βλέπω να τρώει ξηλωμα το αέριο.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 61 επισκέπτες
|
|
|