Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κιτ επισκευης ελαστικου

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Κιτ επισκευης ελαστικου

Δημοσίευσηαπό runner » Τρί 12 Ιούλ, 2011 20:25

challenger έγραψε:Πήρα το Slime από τα πράκτικερ.
Αν με πιάσει λάστιχο σε ταξίδι και έχω ακόμη 200Km για να φτάσω στον προορισμό μου τι κάνω? Το διορθώνω με το slime και πάω σε λαστιχά όταν φτάσω? Ή είναι πολλά τα 200km?

Το πήρα κι εγώ στα 68€.Απ'ότι μου είπε ο πωλητής: το βάζεις και δεν έχει πρόβλημα να πας να το φτιάξεις.Δεν χρειάζεται να πας σε λαστιχά.Και η αντικατάσταση του υγρού κοστίζει 15€.
runner

Δημοσιευσεις: 126

Δημοσίευσηαπό challenger » Τρί 12 Ιούλ, 2011 23:09

Αν χρησιμοποιήσω το slime δηλαδή δεν πρέπει μετά να πάω σε λαστιχά να βγάλει το slime και να μπαλώσει το λάστιχο? Θα το αφήσω το λάστιχο με το slime μέσα για πάντα?
challenger

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό runner » Τρί 12 Ιούλ, 2011 23:42

challenger έγραψε:Αν χρησιμοποιήσω το slime δηλαδή δεν πρέπει μετά να πάω σε λαστιχά να βγάλει το slime και να μπαλώσει το λάστιχο? Θα το αφήσω το λάστιχο με το slime μέσα για πάντα?

Κατα τα λεγόμενά του ,ναι.Τώρα στην πραγματικότητα τι θα γίνει,άγνωστο.Βάλε στην ασφάλεια του αυτ/του σου και οδική βοήθεια αν δεν έχεις,γιατί αν σκιστεί το λάστιχο και μείνεις με την ζάντα.........άστα να πάνε.
runner

Δημοσιευσεις: 126

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 13 Ιούλ, 2011 00:44

runner έγραψε:
challenger έγραψε:Αν χρησιμοποιήσω το slime δηλαδή δεν πρέπει μετά να πάω σε λαστιχά να βγάλει το slime και να μπαλώσει το λάστιχο? Θα το αφήσω το λάστιχο με το slime μέσα για πάντα?

Κατα τα λεγόμενά του ,ναι.Τώρα στην πραγματικότητα τι θα γίνει,άγνωστο.Βάλε στην ασφάλεια του αυτ/του σου και οδική βοήθεια αν δεν έχεις,γιατί αν σκιστεί το λάστιχο και μείνεις με την ζάντα.........άστα να πάνε.

Το slime έχει διάρκεια ζωής 2 χρόνια. Το ξέρω γιατί χρησιμοποιώ στο ποδήλατο την σαμπρέλα με το slime ήδη μέσα και δουλεύει τέλεια. Μετά τα 2 χρόνια δεν κάνει τίποτα, σαν να ξερένεται, αν πάθεις λάστιχο .... έμεινες. Το slime είναι λύση ανάγκης μπορεί να έχεις τρέμουλο σαν να έχεις κακή ζυγοστάθμιση ιδίως αν το βάλεις στο μπροστινό λάστιχο. Πρέπει να επισκευάσεις το λάστιχο σε βουλκανιζατέρ με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά στα λέω από προσωπική εμπειρία αλλά και από ότι γράφει εδώ

http://www.slime.com/faq.html
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό drspiros » Δευτ 17 Σεπ, 2018 19:42

Παιδιά, για να φρεσκάρουμε το θέμα μετά από τόσα χρόνια, ποια είναι η καλύτερη λύση σήμερα για να γλιτώσουμε το χώρο - και το βάρος - που πιάνει η ρεζέρβα στο πορτ-μπαγκάζ;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό koriosg4 » Δευτ 17 Σεπ, 2018 23:39

drspiros έγραψε:Παιδιά, για να φρεσκάρουμε το θέμα μετά από τόσα χρόνια, ποια είναι η καλύτερη λύση σήμερα για να γλιτώσουμε το χώρο - και το βάρος - που πιάνει η ρεζέρβα στο πορτ-μπαγκάζ;

Για μενα πιστευω αν εχεις οδικη βοηθεια στην ασφαλεια σου το κιτ ειναι μια χαρα,και χωρο και βαρος γλυτωνεις.Εδω και 7 χρονια στα 2 αμαξια που ειχω υγραεριο δεν χρειαστικα τιποτα απο τα δυο.
επιτρεπετε να πεσεις επιβαλλεται να σηκωθεις.FOCUS1.6 2008 Seq24 82000χιλ(μια ρυθμιση βαλβιδων 200€)
koriosg4

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό drspiros » Τρί 18 Σεπ, 2018 09:22

Να ΄σαι καλά, αλλά ποιο είναι προτιμότερο και αποτελεσματικότερο; Ο αφρός, το σουβλί, κάποιο άλλο;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό tedd » Τετ 19 Σεπ, 2018 03:41

Ο αφρός είναι προσωρινή επίλυση του τρυπήματος του ελαστικου. Θέλει το συντομότερο επιδιόρθωση το λάστιχο.
Το σουβλί είναι μόνιμη επιδιόρθωση αλλά έχει , κατά την άποψη μου, πολύ φασαρια και θέλει χρόνο και είναι ζορική υπόθεση αν τυχόν πάθεις λάστιχο κάπου στο πουθενά και βράδυ.
Προσωπικά προτιμώ να κουβαλάω την ρεζέρβα και ας πιάνει χώρο γιατί αν σου σκιστεί ή ότιδηποτέ άλλο σοβαρο και είσαι σε κανένα μέρος αρκετά μακριά από το σπίτι τι κάνεις; Ψάχνεις μετα νά αγοράσεις λάστιχο και ζάντα για να μπορέσεις να επιστρέψεις?

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό meletis » Τετ 19 Σεπ, 2018 04:42

Κανένας το καλύτερο είναι η ρεζέρβα.
2 φορές με έχει αφήσει και με έσωσε η ρεζέρβα.
Το καλύτερο είναι το μπάλωμα το εσωτερικό αφού πρώτα τριφτει.
Με το κορδόνι πληγώνεις το ελαστικό , και μπαίνει νερό εσωτερικά με αποτέλεσμα να σαπίζει με τη πάροδο χρονου.
Αυτό μου το έχει πει λαστιχας και το κυριότερο που μου έκανε εντύπωση ήταν το σφυξιμο στα μπουλόνια με δυναμοκλειδο

Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1467

Δημοσίευσηαπό Candlemass » Τετ 19 Σεπ, 2018 12:52

Χωρίς να έχω δοκιμάσει κάτι από τις γρήγορες λύσεις, εγώ κουβαλάω τη ρεζέρβα μαζί, και έχω και ένα σπρέυ επιδιόρθωσης σε περίπτωση που σκάσουν παραπάνω από 1 ελαστικά μαζί. Μου έχει συμβεί πολύ παλιότερα σε λακούβα-τάφο που δεν είδα το βράδυ, να σκάσει το εμπρός αριστερό και στο πίσω να κοπούν τα λινά και να πετάξει καρούμπαλο.

Αλλά η πρώτη μου επιλογή θα είναι η ρεζέρβα.

Αλλιώς, ίσως πάω σε runflat στην επόμενη αλλαγή ελαστικών.
VW EOS 1.4 TSi : LandiRenzo Omegas Direct
Land Rover Freelander SE 1.8 : LandiRenzo Omegas EVO
Άβαταρ μέλους
Candlemass

Δημοσιευσεις: 128

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες