Τελικά τι έγινε με τον κωδικό Ρ0420?
Έχω το ίδιο και ο εγκαταστατης δεν αγχώνεται κ λέει όλα καλά.
Πόσο καιρό το έχεις αυτό το πρόβλημα;ppd έγραψε:Τελικά τι έγινε με τον κωδικό Ρ0420?
Μια από τα ίδια κι εγώ. Εμένα μου έβγαζε φτωχό, πλούσιο και καταλύτη μόνο στο αέριο. Άλλαξα και καταλύτη με μεταλλικό αλλά πάλι τα ίδια. Μετά από 9 χρόνια πέταξα το icom κι έβαλα πολωνεζικο Europegas. Από τότε οδηγώ άλλο avensis.gkazakias έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ανάβει λαμπάκι με αέριο και όχι με βενζίνη και να είναι ολα τέλεια στο αέριο.
Έχω είχα p0133 αργή απόκριση λαμδα 1 μόνο στο αέριο. Βενζίνη όλα κομπλέ. Άλλαξα λαμδα και έκανε τα ίδια. Μόνο όταν άλλαξα Κιτ με σύγχρονο μετά από 8 χρόνια εξαφανίστηκε το λαμπάκι και μεταμορφώθηκε το αυτοκίνητο.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ppd έγραψε:Τελικά τι έγινε με τον κωδικό Ρ0420?
Βάλτου ένα διαγνωστικό και δες εάν βγάζει σφάλμα , που θα βγάζει.bazukis έγραψε:ppd έγραψε:Τελικά τι έγινε με τον κωδικό Ρ0420?
Έχω 27000 χλμ με αναμένω το λαμπάκι και το αυτοκίνητο δόξα το θεό πάει μια χαρά ακόμα .Τώρα το αναμένω λαμπάκι είναι είτε ότι έχει 254000 χλμ ο καταλύτης και έχει γεράσει είτε είναι ο λ δεν ξέρω έχω σταματήσει να τρέχω στα συνεργεία αφού δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες
|
|
|