dti έγραψε:valsam έγραψε:Καλα τι νομιζετε οτι το κρατος δηλ. δεν βλεπει οτι χανει λεφτα απ'τις μετατροπες των αυτοκινητων σε υγραεριο και θα το αφησει ετσι?
Εδω οι αθεοφοβοι θα ανεβασουν το θερμανσης στο 1,45 το λιτρο και δεν τους νοιαζει που θα πεθανει(πραγματικα πιστευω οτι θα εχουμε θυματα) κοσμος τον χειμωνα!
Ειμαι 100% σιγουρος οτι θα το ανεβασουν σχεδον στην τιμη της αμολυβδης και αυτο θα γινει συγχρονος με της αυξησεις του πετρελαιου θερμανσης οπως το εκαναν ηδη με την πρωτη αυξηση!
Έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές γιατί ΔΕΝ θα γίνει αυτό που λες.
Βαριέμαι να τα ξαναγράφω. Απλά να ξαναπώ οτι τέτοιες απόψεις βοηθούν το καρτέλ που κρατά τις τιμές υψηλά και είμαι σίγουρος οτι προωθούνται από βενζινοπώλες που δεν πρόκειται να πωλήσουν ποτέ υγραέριο...
Τα ίδια ακούγαμε και πέρυσι τέτοια εποχή. Και τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο (...που θα έπιανε τα 1,20 ευρώ!!!) κλπ. κλπ.
ΕΛΕΟΣ πιά. Όσο πιο γρήγορα συμβούν όσα λες, που θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, τόσο πιο γρήγορα θα καταρρεύσουν τα πάντα...
Και τότε, αν η αμόλυβδη πάει στα 5 ευρώ/ λίτρο και το υγραέριο στα 3-4 ευρώ, ίσως να μη μας νοιάζει καθόλου πια η συγκεκριμένη αύξηση, καθώς σίγουρα θα έχουμε πολλά ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα.
Συμφωνώ απόλυτα με τον "dti". Οι περισσότεροι το έχουμε επισημάνει. Παρ' όλα αυτά κοντεύει χρόνος που ακούγονται τέτοιες απόψεις και δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ το γιατί. Είναι λογικό το μυαλό μας να "πηγαίνει" όπου και του "dti".
Δεν περιγράφω άλλο