fornaou έγραψε:καλημερα σε ολους.
Εχω ενα προβλημα και αν γινεται καποιος να βοηθησει.
Ειμαι απο βεροια και την αλλη εβδομαδα παω διακοπες και θα πρεπει να κατεβω πειραια. Βλεπω οτι εχετε βαλει ολα τα πρατηρια που εχουν υγραεριο, σε poi για να να τα εχουμε στα gps μας. Προσπαθησα να τα περασω στο δικο μου ( εχω iphone και εχω περασμενα μεσα το navigon, igo my way, talk & drive) και δεν τα καταφερα.
Μπορει καποιος να μου πει τον τροπο και σε ποιο φακελο μπαινουν ?
Επισης επειδη θα ταξιδεψω νυχτα, υπαρχει πρατηριο στο δρομο που ειναι ανοιχτα το βραδυ ?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Δεν ξέρω αν κάποιο προς τα Νότια είναι 24ωρο. Προς τα πάνω είναι ανοιχτός 24/7 και βολεύει αν χρησιμοποιήσεις Αττική Οδο ο Πανικίδης
http://www.gasprice.gr/main/showgasstat ... ionid=4155 Το gasprice δεν το επιβεβαιώνει όμως έχω βάλει βράδυ πριν κάτι μήνες, κάνε ένα τηλ να το επιβεβαιώσεις αν θέλεις. Επίσης και στην Θήβα είναι 24ωρο και βολεύει αν έρχεσαι από τα βόρεια και αν μπεις στον παράδρομο μέσα από το πρατήριο στο "90" και διανύσεις 4 με 5 χιλιόμετρα γλιτώνεις και 1.45 € αφού τα πλευρικά να ξαναμπείς εθνική είναι € 0.95 (αντί για € 2.40) . Αλλιώς αν μπεις από την έξοδο μετά τα διόδια πληρώνεις και τα 2.40 τα μετωπικά και τα 0.95 να ξαναμπείς.

Αν πάρεις τον παράδρομο νύχτα θέλει προσοχή πάντως γιατί είναι σκοτεινός ο δρόμος και σε χτυπάν τα φώτα της εθνικής πέρα από το ανώμαλο οδόστρωμα. Για διαγράμμιση και σήμανση ούτε λόγος να γίνεται.

Επίσης και η τιμή του δεν βολεύει καθόλου, στο gasprice δίνει € 0.89 . Πάντοτε ήταν λίγο παραπάνω από την Αττική αλλά €0.89