Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό zois199 » Δευτ 11 Ιούλ, 2011 22:56

astragjtg έγραψε:
zois199 έγραψε:πρατηριο autogasARTA κυριακη κλειστο :evil: :evil: γυρισα αθηνα με αμολυβδη

Στο δρομο σου ειχες ενα στο Αγρινιο και 1 στο Αιτωλικο, και στα 2 με 1 μικρη παρακαμψη. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν ηταν ανοικτα την ωρα που περασες.

Η παρακαμψη δεν ειναι μικρη και επισης και αυτο στην ναυπακτο που τηλεφωνησα να δω αν ειναι ανοιχτο δεν απαντουσε κανεις.
τελος παντων εγω ποσταρα την εμπειρεια μου ωστε αν καποιος ερχεται απο γιαννενα για αθηνα κυριακη να λαβει υποψιν του οτι στην αρτα το πρατηριο δεν ειναι παντα ανοιχτο
renault megane II 1.4 (stag4-tomasseto πνευμονας- tomasseto πολυβαλβιδα- stako δεξαμενη)
zois199

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 11 Ιούλ, 2011 23:23

Καλα εκανες και ενημερωσες αλλα εγω στη θεση σου θα εκανα την παρακαμψη αν ηταν να γεμισω, απο το να καψω μισο ντεποζιτο βενζινη. Και για αγρινιο και για αιτωλικο υπαρχουν τηλ στο γνωστο μερος προς ενημερωση, γιατι οντως υπαρχει θεμα με τις κυριακες...

Για την ναυπακτο δεν ξερω.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό fornaou » Τρί 19 Ιούλ, 2011 08:18

καλημερα σε ολους.
Εχω ενα προβλημα και αν γινεται καποιος να βοηθησει.
Ειμαι απο βεροια και την αλλη εβδομαδα παω διακοπες και θα πρεπει να κατεβω πειραια. Βλεπω οτι εχετε βαλει ολα τα πρατηρια που εχουν υγραεριο, σε poi για να να τα εχουμε στα gps μας. Προσπαθησα να τα περασω στο δικο μου ( εχω iphone και εχω περασμενα μεσα το navigon, igo my way, talk & drive) και δεν τα καταφερα.
Μπορει καποιος να μου πει τον τροπο και σε ποιο φακελο μπαινουν ?
Επισης επειδη θα ταξιδεψω νυχτα, υπαρχει πρατηριο στο δρομο που ειναι ανοιχτα το βραδυ ?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
fornaou

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό dti » Τρί 19 Ιούλ, 2011 12:00

Στο iphone χρησιμοποιώ την εφαρμογή Exandas (για την οποία υπάρχουν επίσης αρχεία για ενημέρωση των POI's είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα).
Υπάρχει ειδική κατηγορία για πρατήρια autogas και με την επιλογή κάποιου μπορείς να δεις σε χάρτη στο Google Maps που ακριβώς βρίσκεται, πόσο απέχεις από εκεί, κλπ.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν απαιτεί κάποια συνδρομή.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό vlasiros » Τρί 19 Ιούλ, 2011 16:31

Αυτό το site έχει πάρα πολλά πρατήρια υγραερίου σε όλη την Ελλάδα: http://www.alternativefuel.gr
vlasiros

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 19 Ιούλ, 2011 16:50

fornaou έγραψε:καλημερα σε ολους.
Εχω ενα προβλημα και αν γινεται καποιος να βοηθησει.
Ειμαι απο βεροια και την αλλη εβδομαδα παω διακοπες και θα πρεπει να κατεβω πειραια. Βλεπω οτι εχετε βαλει ολα τα πρατηρια που εχουν υγραεριο, σε poi για να να τα εχουμε στα gps μας. Προσπαθησα να τα περασω στο δικο μου ( εχω iphone και εχω περασμενα μεσα το navigon, igo my way, talk & drive) και δεν τα καταφερα.
Μπορει καποιος να μου πει τον τροπο και σε ποιο φακελο μπαινουν ?
Επισης επειδη θα ταξιδεψω νυχτα, υπαρχει πρατηριο στο δρομο που ειναι ανοιχτα το βραδυ ?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Δεν ξέρω αν κάποιο προς τα Νότια είναι 24ωρο. Προς τα πάνω είναι ανοιχτός 24/7 και βολεύει αν χρησιμοποιήσεις Αττική Οδο ο Πανικίδης
http://www.gasprice.gr/main/showgasstat ... ionid=4155 Το gasprice δεν το επιβεβαιώνει όμως έχω βάλει βράδυ πριν κάτι μήνες, κάνε ένα τηλ να το επιβεβαιώσεις αν θέλεις. Επίσης και στην Θήβα είναι 24ωρο και βολεύει αν έρχεσαι από τα βόρεια και αν μπεις στον παράδρομο μέσα από το πρατήριο στο "90" και διανύσεις 4 με 5 χιλιόμετρα γλιτώνεις και 1.45 € αφού τα πλευρικά να ξαναμπείς εθνική είναι € 0.95 (αντί για € 2.40) . Αλλιώς αν μπεις από την έξοδο μετά τα διόδια πληρώνεις και τα 2.40 τα μετωπικά και τα 0.95 να ξαναμπείς. :o :shock: Αν πάρεις τον παράδρομο νύχτα θέλει προσοχή πάντως γιατί είναι σκοτεινός ο δρόμος και σε χτυπάν τα φώτα της εθνικής πέρα από το ανώμαλο οδόστρωμα. Για διαγράμμιση και σήμανση ούτε λόγος να γίνεται. :thumbdown: Επίσης και η τιμή του δεν βολεύει καθόλου, στο gasprice δίνει € 0.89 . Πάντοτε ήταν λίγο παραπάνω από την Αττική αλλά €0.89 :crazy:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 19 Ιούλ, 2011 16:55

vlasiros έγραψε:Αυτό το site έχει πάρα πολλά πρατήρια υγραερίου σε όλη την Ελλάδα: http://www.alternativefuel.gr

Καλο το link και βλεπω καποια νεα πρατηρια αρκει να ειναι οντως ενεργα.... Θα ελέγξω ενα δευτερο Πρατηριο που βλεπω στο Αγρινιο να δω αν οντως ισχύει.

Τελικα δεν ισχύει το δευτερο πρατηριο...
Τελευταία επεξεργασία από astragjtg και Τετ 20 Ιούλ, 2011 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό fornaou » Τετ 20 Ιούλ, 2011 10:27

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες παιδια, ειναι πολυ χρησιμες.
Για να τα περασω στο Iphone ομως και να με βγαλει ως εκει αμεσως το gps ( να μη χαθω νυχτιατικα :lol: ) πως γινετε ?
fornaou

Δημοσίευσηαπό challenger » Σάβ 23 Ιούλ, 2011 10:49

Υπάρχει κάποιος τρόπος ανεφοδιασμού στην Κέρκυρα? Άκουσα για κάποια επιχείρηση στα Γουβιά με εμφιαλωμένο υγραέριο που δε δίνει όμως ούτε σε ντόπιους για το αυτοκίνητο τους.
challenger

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό antonis » Δευτ 25 Ιούλ, 2011 23:20

tgi έγραψε:υπάρχει ένα excel όπου υπάρχουν τα πρατήρια υγραερίου στην Ελλάδα!

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Av_8JwKOzdlWdHZ1TEpFbnhqeENScHNLMUkwTHZ1eHc&hl=el#gid=0

μπορείτε να χρησιμοποιείτε και αυτό

Επίσης υπάρχει και poi's για τα πρατήρια όπου είναι

http://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=143

Ανοίγει και νέο πρατήριο στην Εύβοια!!! Στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας - Λεπούρων πριν τη διασταύρωση για Κάρυστο!!! Εμαθα ότι θα είναι έτοιμο μέσα στον Αύγουστο!
antonis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 117 επισκέπτες