christoi έγραψε:Έχεις το G ή το H;
Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από τον δικό μου, αν και εκ των υστέρων έμαθα ότι δεν χρειαζόταν ελαΐς, οπότε αδίκως 100€ επιπλέον.

matrixboy έγραψε:καλησπέρα θα ήθελα τα φωτά σας από θεσσαλονικη είμαι θέλω να βάλω υγραέριο,έχω το άστρα 2004 στα 1400 θα ήθελα κάποια γνώμη από κανένα κάλο συνεργείο και αν υπάρχει κάποιος που έχει βάλει σε τέτοιο μοντέλο να μου πει εντυπώσεις, ευχαριστώ.
christoi έγραψε:[...] Απαραίτητη είναι στα ιαπωνικά που έχουν πιο στεγνή μηχανή[...]
tzanabetis έγραψε:christoi έγραψε:[...] Απαραίτητη είναι στα ιαπωνικά που έχουν πιο στεγνή μηχανή[...]
φήμες, ανακρίβειες, και ιστορίες για αγρίους. Καλό είναι να μην αναπαράγουμε τις απόψεις κάποιων (κακών για μένα) μαστόρων που μόνο το κέρδος τους κοιτάνε... και τονίζω το "μαστόρων" γιατί μόνο μάστορες μπορούν να θεωρηθούν όσο υποτιμητικό κι αν ακούγεται.
matrixboy έγραψε:δεν σε εμφάνισε κανένα πρόβλημα?

tzanabetis έγραψε:christoi έγραψε:[...] Απαραίτητη είναι στα ιαπωνικά που έχουν πιο στεγνή μηχανή[...]
φήμες, ανακρίβειες, και ιστορίες για αγρίους. Καλό είναι να μην αναπαράγουμε τις απόψεις κάποιων (κακών για μένα) μαστόρων που μόνο το κέρδος τους κοιτάνε... και τονίζω το "μαστόρων" γιατί μόνο μάστορες μπορούν να θεωρηθούν όσο υποτιμητικό κι αν ακούγεται.
christoi έγραψε:Το μόνο κακό, είναι ότι μου έβαλαν λιαδιέρα και μετά από 1,5 μήνα που τους επισκέφθηκε ο πατέρας μου για να ρωτήσει και αυτός για τοποθέτηση λαδιέρας, ο "αρχιμηχανικός"-προγραμματιστής του είπε ότι τα γαλλικά δεν χρειάζονται, καθώς καίνε λάδια, και πως κακώς βάλαμε και στο astra, γιατί ούτε κι εκείνο χρειάζεται. Απαραίτητη είναι στα ιαπωνικά που έχουν πιο στεγνή μηχανή.
Τι σημαίνει τελικώς η λαδιέρα, είναι μια άλλη ιστορία![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες
|
|
|