Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καμένες βαλβίδες από υγραέριο mazda 6

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Καμένες βαλβίδες από υγραέριο mazda 6

Δημοσίευσηαπό Petrosk » Παρ 03 Απρ, 2020 21:11

Socratesb έχεις δίκιο! Αν ασχοληθεις με το αμάξι θα το βρεις! Αλλά που μεράκι να το κάνει κανεις; Κανενασ Στόχος ούτε καν πείσμα να αφήσεις ένα αμάξι χώρις να το φτιάξεις! Τι να λέμε τώρα; Το όνομα του είναι Καραπιπέρης Service Λ. ανοίξεως-Σταματάς 19 στην Άνοιξη αττικής! Τι είναι το Long Term fuel trim?
Petrosk

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό socratesb » Σάβ 04 Απρ, 2020 08:22

Petrosk δες το βίντεο του Γκολέμη για να μπεις στο νόημα,

https://www.youtube.com/watch?v=ALY7PJRqDOM&t=166s

αλλά και τα 2 παρακάτω έχουν πολύ ενδιαφέρον

https://www.youtube.com/watch?v=0Sn4mQorO5c
https://www.youtube.com/watch?v=nOpdOCPTjsQ&t=954s

Καλή Δύναμη σε Όλους!
Golf MK4 GTi AUM - King by AEB lpg kit
socratesb

Δημοσιευσεις: 96

Δημοσίευσηαπό theeo » Σάβ 04 Απρ, 2020 11:59

Petrosk έγραψε:Socratesb έχεις δίκιο! Αν ασχοληθεις με το αμάξι θα το βρεις! Αλλά που μεράκι να το κάνει κανεις; Κανενασ Στόχος ούτε καν πείσμα να αφήσεις ένα αμάξι χώρις να το φτιάξεις! Τι να λέμε τώρα; Το όνομα του είναι Καραπιπέρης Service Λ. ανοίξεως-Σταματάς 19 στην Άνοιξη αττικής! Τι είναι το Long Term fuel trim?

καλημέρα και από εμένα, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όποιος είναι μάστορας ναι, όποιος είναι τσαρλατάνος ας αναλάβει τις ευθύνες του. ¨Οποιος θίγεται ξύδι.
theeo

Δημοσιευσεις: 83

Δημοσίευσηαπό cmax » Σάβ 04 Απρ, 2020 16:50

theeo έγραψε:
Petrosk έγραψε:Socratesb έχεις δίκιο! Αν ασχοληθεις με το αμάξι θα το βρεις! Αλλά που μεράκι να το κάνει κανεις; Κανενασ Στόχος ούτε καν πείσμα να αφήσεις ένα αμάξι χώρις να το φτιάξεις! Τι να λέμε τώρα; Το όνομα του είναι Καραπιπέρης Service Λ. ανοίξεως-Σταματάς 19 στην Άνοιξη αττικής! Τι είναι το Long Term fuel trim?

καλημέρα και από εμένα, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όποιος είναι μάστορας ναι, όποιος είναι τσαρλατάνος ας αναλάβει τις ευθύνες του. ¨Οποιος θίγεται ξύδι.

Φανταζομαι αυτη η καυστικη απαντηση αφορα εμενα, να σου απαντησω οτι δεν εχω καμια σχεση με συνεργεια και μαστορια.
Αλλα δυστυχως το μικρο "γραματιζουμενο" μυαλο σου δεν μπορει να καταλαβει περισσοτερα. Και παλι λυπαμε...
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό theeo » Σάβ 04 Απρ, 2020 19:05

cmax έγραψε:
theeo έγραψε:

Φανταζομαι αυτη η καυστικη απαντηση αφορα εμενα, να σου απαντησω οτι δεν εχω καμια σχεση με συνεργεια και μαστορια.
Αλλα δυστυχως το μικρο "γραματιζουμενο" μυαλο σου δεν μπορει να καταλαβει περισσοτερα. Και παλι λυπαμε...

ευτυχώς ο ανθρωπος γλύτωσε αρκετά από τους τσαρλατάνους αφού δεν του διάλυσαν τον κινητήρα, εγώ κάποιες φορές όχι,
το ότι ΄μυγιάζεσαι΄ δεν με αφορά.
theeo

Δημοσιευσεις: 83

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 40 επισκέπτες