Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

κωδικος βλαβης p2601

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

κωδικος βλαβης p2601

Δημοσίευσηαπό xarisbluegolfv » Κυρ 26 Ιούλ, 2020 11:35

χθες σε ταξιδι μου αναψε το τσεκ με κωδικο βλαβης p2601. ειδα στο google κατι με μια αντλια ψυκτικου υγρου-με το κυκλωμα ψυξης γενικα. εχει τυχει σε κανεναν? να ξερει που οφειλεται... μηπως δεν ειναι θεμα του αεριου δλδ. εχω ενα golf 5 με τα 122 και landirenzo συστημα. στην εκκινηση το πρωι εχω ενα ρεταρισμα και μπουκωμα του αυτοκινητου (μυριζει βενζινη). στη βενζινη οταν το δουλευω δε το κανει
xarisbluegolfv

Δημοσιευσεις: 59

Re: κωδικος βλαβης p2601

Δημοσίευσηαπό labros » Κυρ 26 Ιούλ, 2020 18:47

xarisbluegolfv έγραψε:χθες σε ταξιδι μου αναψε το τσεκ με κωδικο βλαβης p2601. ειδα στο google κατι με μια αντλια ψυκτικου υγρου-με το κυκλωμα ψυξης γενικα. εχει τυχει σε κανεναν? να ξερει που οφειλεται... μηπως δεν ειναι θεμα του αεριου δλδ. εχω ενα golf 5 με τα 122 και landirenzo συστημα. στην εκκινηση το πρωι εχω ενα ρεταρισμα και μπουκωμα του αυτοκινητου (μυριζει βενζινη). στη βενζινη οταν το δουλευω δε το κανει

Ο κωδικός βλάβης που σου βγάζει είναι ακριβώς αυτό που λες. Πρόβλημα με την ηλεκτρική αντλία ψυκτικού υγρού. Καμία σχέση δεν έχει με το υγραέριο. Το πρόβλημα εκκίνησης που περιγράφεις δεν έχει σχέση με το κύκλωμα ψύξης. Είναι σχετιζόμενο με τη χρήση υγραερίου. Μπορεί να έχουν ξεφύγει τα fuel trims ή και να κολλάει ανοιχτό κάποιο μπεκ υγραερίου και να γεμίζει το θάλαμο καύσης.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 40 επισκέπτες