από papoys » Παρ 08 Ιαν, 2021 07:30
300.000 με υγραέριο και 500.000 συνολικά;;; Βιονική μηχανή ειδικά αν δεν έχει ανοιχτεί για αλλαγή βαλβίδων.
Πιστεύω πως την απόφαση για αλλαγή εγκεφάλου αν δεν μπορεί κανένας να ρυθμίσει αυτόν που έχεις είναι αποκλειστικά δική σου. Οι περισσότεροι θα σου πούνε όχι , το ίδιο και εγώ αλλά εσύ ξέρεις τι αυτοκίνητο έχεις και σε τι κατάσταση είναι και αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας σε καινούργιο.
Από περιέργεια η μηχανή σου είναι 16βάλβιδη με 100 ίππους;;; Τέτοια είναι και η δική μου και πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες για υγραέριο. Και εγώ έχω 187.000 με υγραέριο και 315.000 συνολικά και η μηχανούλα δεν έχει ανοιχτεί είναι άψογη και δεν καίει λάδια.
Αν ήμουν στη θέση σου και δεν είχα άλλη επιλογή θα το ρισκάριζα και έδινα τα 350 ευρώ και θα του άλλαζα εγκέφαλο αν δεν εύρισκα πουθενά να το ρυθμίσουν αλλά εγώ μετά 187.000 χιλιόμετρα έχω βγάλει τα 350 παραπάνω από 20 φορές και θα του τα έκανα δώρο γιατί θα τα άξιζε. Εσύ είσαι στο δίλημμα ότι πρόσφατα το αγόρασες σε μια πολύ χαμηλή τιμή και δεν έχεις κερδίσει ακόμη αυτά τα λεφτά.
Όπως είπα διάβασε και τις παραπάνω απόψεις σκέψου και πάρε τη δική σου απόφαση. Στο κάτω κάτω 350 ευρώ είναι.Να πάρεις κάποιο άλλο έστω κάπως αξιοπρεπές και πιο νέο θέλεις το λιγότερο 7.000 με 8.000 ευρώ και κανείς δεν σε βεβαιώνει σε τι κατάσταση θα είναι ενώ αυτό που έχεις το ξέρεις.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ