Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

CRV 2ης γενιάς - Να βάλω και ποιο;

CRV 2ης γενιάς - Να βάλω και ποιο;

Δημοσίευσηαπό scientist » Πέμ 26 Μάιος, 2022 16:54

Έχω ένα Honda CRV 2ης γενιάς, από τα τελευταία facelift μοντέλο 2006.
Επειδή ο 2λιτρος κινητήρας - όπως ήταν αναμενόμενο - πίνει το καύσιμο του, σκέφτομαι πλέον σοβαρά την τοποθέτηση συστήματος υγραερίου.
Το αυτοκίνητο έχει κοντά 250.000 χλμ, και σε αυτό από καινούργιο έχει γίνει πολύ σωστή συντήρηση μη έχοντας κανένα απολύτως πρόβλημα αυτή τη στιγμή.

Έχω διαβάσει ότι το θέμα περισσότερο είναι ο εγκαταστάτης και λιγότερο το σύστημα αερίου, παρόλα αυτά επειδή εδώ μέσα προφανώς έχετε εμπειρίες με το θέμα θα ήθελα τις γνώμες σας τόσο με το αν πρέπει να προχωρήσει, όσο και με το θέμα αν προχωρήσω... που πάω για την επιλογή και εγκατάσταση του συστήματος;
scientist

Δημοσιευσεις: 13

Re: CRV 2ης γενιάς - Να βάλω και ποιο;

Δημοσίευσηαπό meletis » Πέμ 26 Μάιος, 2022 17:30

scientist έγραψε:Έχω ένα Honda CRV 2ης γενιάς, από τα τελευταία facelift μοντέλο 2006.
Επειδή ο 2λιτρος κινητήρας - όπως ήταν αναμενόμενο - πίνει το καύσιμο του, σκέφτομαι πλέον σοβαρά την τοποθέτηση συστήματος υγραερίου.
Το αυτοκίνητο έχει κοντά 250.000 χλμ, και σε αυτό από καινούργιο έχει γίνει πολύ σωστή συντήρηση μη έχοντας κανένα απολύτως πρόβλημα αυτή τη στιγμή.

Έχω διαβάσει ότι το θέμα περισσότερο είναι ο εγκαταστάτης και λιγότερο το σύστημα αερίου, παρόλα αυτά επειδή εδώ μέσα προφανώς έχετε εμπειρίες με το θέμα θα ήθελα τις γνώμες σας τόσο με το αν πρέπει να προχωρήσει, όσο και με το θέμα αν προχωρήσω... που πάω για την επιλογή και εγκατάσταση του συστήματος;
Εγκατάσταση σωστό βρες .
Είχα σε Hinda Accord Lovato. Οποιοδήποτε πολωνικό ή Ιταλικό βάλεις δε έχεις θέμα . Σε έμμεσου ψεκασμού που είχα εγω.
Λόγω μηχανικών βαλβίδων κάθε 40 χιλιάδες χιλιόμετρα θα κάνεις έλεγχο διακενων . Εφόσον ρυθμιστεί σωστά εν κινήσει δε έχεις θέμα . Εγώ είχα μεικτό ψεκασμό βενζίνης σε όλο το φορτίο .
Έκανα~ 160,000 σε 3 χρόνια και το υγραέριο μπήκε στις 300,000
Το αμάξι πρέπει να δουλεύει σωστά στη βενζίνη και στη ανάφλεξη πριν τη μετατροπή

Στάλθηκε από το M2010J19SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1467

Re: CRV 2ης γενιάς - Να βάλω και ποιο;

Δημοσίευσηαπό scientist » Παρ 17 Ιουν, 2022 12:07

Σήμερα πήγα για service και μίλησα με το μηχανικό μου σχετικά.
Μου έδειξε ένα μοτέρ που είχε προς επισκευή και μου είπε αυτό είναι ίδιο με το δικό σου και φαντάστηκα μου το έδειξε για να με αποτρέψει.
Συνέχισε και μου είπε, έχει 450.000 χλμ και στα 100.000 περίπου έβαλε το αέριο. Μην το σκέφτεσαι βάλτο, δουλεύει μια χαρά με αυτό το κινητήρα.

Από εγκαταστάτη τώρα και - σε δεύτερη φάση σύστημα - θα ξεκινήσω να ψάχνω, δεν είχε κάποιον να μου προτείνει, δεν ξέρω και εγώ.
scientist

Δημοσιευσεις: 13

Επιστροφή στο Honda

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης