Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Τετ 13 Ιούλ, 2011 17:35

bebes έγραψε:Σημερα (μαλλον) θα παραλαβω το Suzuki WagoR μου με συστημα υγραεριοκίνησης της Atiker (http://www.atiker-hellas.gr/).
Απ'οσο εψαξα δεν βρηκα αλλο χρηστη να φοραει το ιδιο συστημα, οποτς θα ειμαι το "πειραματόζωο" :lol:

κοίτα στην προηγούμενη σελίδα, προτελευταίο ποστ:
viewtopic.php?f=6&t=25&p=5787&hilit=attiker#p5787
ο χρήστης gigikakos έχει βάλει atiker
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό bebes » Τετ 13 Ιούλ, 2011 22:56

Τελικα το πηρα. :thumbup:

Μαλιστα αφησα το "μεγαλο" και πηγα την οικογενεια για μπανιο για να το δοκιμασω.
50+50 χιλιομετρα.
Καθως πηγαινα ειχα ανοιχτο το A/C και καποια μικροκομπιασματα στιγμιαια μετα τις 3000 στροφες δεν μπορω να τα αξιολογησω γιατι νομιζω τα ιδια τα κανει και με βενζινη.
Στο γυρισμο που ειχε δροσια και δεν ειχα A/C πηγαινε πολυ στρωτα.

οταν το πηρα ειχε 1 πρασινο φωτακι (απο τα 4) στο ρεζεβουαρ, το οποιο κοκκινησε πριν φτασω.
Στο γυρισμο ηταν συνεχως κοκκινο και μολις εγφτασα ειπα να το φουλαρω.
Πηρε 22,85 λιτρα (19,2€ :mrgreen: )
το ρεζεβουαρ που εβαλα ειναι για 34 ή 36 λίτρα ονομαστικη τιμη.

Ο εγκαταστάτης μου ειπε οτι εβαλε 15 λιτρα για να κανει τις δοκιμες του, αρα θα ειχαν περισεψει μερικα (εκανε και 50 χιλιομετρα για τις δοκιμες)

Οι πρωτες εντυπωσεις λοιπον ειναι θετικες :thumbup:
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό akis73 » Δευτ 18 Ιούλ, 2011 16:07

Καλησπέρα σε όλους :wave: :wave:
Είμαι ο ΑΚΗΣ από Γιάννενα και έχω ένα Hyundai SANTA FE 2700cc του 2009, με περίπου 35000χιλ.
Νομίζω ότι έχει φθάσει ο καιρός να ασχοληθώ πολύ ποιο σοβαρά με την τοποθέτηση υγραερίου για να μπορούμε να χαιρόμαατε οχήματά μας χωρίς το άγχος του πρατηρίου.
Θα ήθελα την βοήθειά σας για το ποίο σύστημα ταιριάζει στον κινητήρα μου.
Μήπως υπάρχει μέλος του forum με το ίδιο αυτοκίνητο

Λοιπόν καλώς σας βρήκα
Hyundai SANTA FE 2,7
απλα ......ΘΗΡΙΟ
akis73

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό jdim » Τρί 26 Ιούλ, 2011 09:48

Καλημέρα σε όλους. Πολύ καλή η κίνηση δημιουργίας του φόρουμ σας.Εύχομαι όλα να πάνε καλά και το βασικότερο να βοηθάει ο ένας τόν άλλον απλά λέγωντας την δίκη του προσωπίκη εμπειρία για τυχόν προβλήματα που συνάντησε και με ποιόν τρόπο επιλύθηκε. Κάλη δύναμη σε όλους...
jdim

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό xenofontas » Τρί 26 Ιούλ, 2011 21:43

Καλησπέρα και απο εμένα είμαι ο ξενοφώντας απο κόρινθο και έχω τοποθετήση το σύστημα με πνευμονα της tomaseto σε nissan micra k11,έχω εως τώρα 5000 χλμ.με θετικές ετυπώσεις.
xenofontas

Δημοσιευσεις: 48

Δημοσίευσηαπό olimpik » Κυρ 31 Ιούλ, 2011 23:59

γεια σας και απο εμενα με λενε γιωργο ειμαι απο Χαλκιδική εχω ενα honda hrv του 2000 και εβαλα και εγω ενα σύστημα lpg στο αυτοκινητο με θετικες εντυπωσης μεχρι στιγμης.
olimpik

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 01 Αύγ, 2011 16:59

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΑΛΑ AERIOY ΨΕKAΣMOY ΣΥΣΤΗΜΑ ZAVOLI ΣΕ OPEL INSIGNIA 1,8 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ( ΕΤΟΥΣ 2009) ΣΤΗΝ AUTOGAS ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ. :clap:
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 01 Αύγ, 2011 18:42

Καλορίζικο και πάντα απροβλημάτιστο! Τοποθετήθηκε κάποιο σύστημα λίπανσης; Κάπου είχα διαβάσει οτι υπάρχει ευαισθησία στο υγραέριο για το συγκεκριμένο μοντέλο...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό DIMITRISSUB » Τετ 03 Αύγ, 2011 15:31

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έχετε αναλάβει.
Είμαι καινούργιο μέλος όμως παρακολουθώ το forum σαν επισκέπτης για δύο περίπου εβδομάδες.
Διάβασα πολλά και ενημερώθηκα για προβλήματα που ούτε φανταζόμουν ότι μπορεί να υπάρχουν.
Δεν είμαι μηχανικός έχω σπουδάσει οικονομικά και προσπαθώ με τη χρήση της κοινής λογικής να καταλήξω σε κάποια συμπεράσματα. Είμαι σε αναζήτηση πρώτα σωστού τεχνικού εγκαταστάτη και στην συνέχεια του κατάληλου συστήματος και πιστεύω ότι το forum θα βοηθήσει σημαντικά στην τελική απόφαση - επιλογή.
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία .
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας.
DIMITRISSUB

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 03 Αύγ, 2011 19:19

dti έγραψε:Καλορίζικο και πάντα απροβλημάτιστο! Τοποθετήθηκε κάποιο σύστημα λίπανσης; Κάπου είχα διαβάσει οτι υπάρχει ευαισθησία στο υγραέριο για το συγκεκριμένο μοντέλο...

Φίλε dti σε ευχαριστώ. Δεν έχω βάλει λαδιερα η κάτι άλλο αλλά το σύστημα αυτο της zavoli ψεκάζει και βενζίνη όταν απαιτείτείται (χρονικό διάστημα μετά τις 4.000 στροφές) και για αυτό ο Θεοδωρου μου είπε ότι δεν χρειάζεται. όσο για προβλήματα στο insignia όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι και μίλησα βκαι με 2 που έχουν βάλει και μάλιστα ο ένας σε αντιπροσωπεία opel.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες