demosthenes έγραψε:παιδια εγω θα ταξιδεψω στην αγια αννα απο βοιωτια δερβενοχωρια ξερει κανεισ να μου πει αν θα βρω κανενα πρατηριο στον δρομο μου ?
dti έγραψε:demosthenes έγραψε:παιδια εγω θα ταξιδεψω στην αγια αννα απο βοιωτια δερβενοχωρια ξερει κανεισ να μου πει αν θα βρω κανενα πρατηριο στον δρομο μου ?
Θα βρεις μετά τη Θήβα (πριν την Εθνική Οδό) με πολύ ακριβή τιμή και στη Δροσιά έξω από τη Χαλκίδα.
Ρίξε μια ματιά εδώ: http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143
dti έγραψε:Πολύ καλό αυτό το link της Διαύγειας...
Κάνοντας Αναζήτηση με τη λέξη "υγραερίου" βγήκαν αρκετά μελλοντικά πρατήρια: σε Σάμο (Γυαλίστρες), Καβάλα (Άσπρη Άμμος), Κορδελιό, Άρτα (Αγ. Νικόλαος Κομποτίου), Κρόκος Κοζάνης, Κομοτηνή (Ηφαίστου), Ιωάννινα (Ροδοβούνια Κουτσελιού), Ν.Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας στη χ.θ. 180 στη θέση «κλειδιά» του Μώλου- Αγ. Κωνσταντίνου, κλπ. κλπ.
dti έγραψε:dti έγραψε:Πολύ καλό αυτό το link της Διαύγειας...
Κάνοντας Αναζήτηση με τη λέξη "υγραερίου" βγήκαν αρκετά μελλοντικά πρατήρια: σε Σάμο (Γυαλίστρες), Καβάλα (Άσπρη Άμμος), Κορδελιό, Άρτα (Αγ. Νικόλαος Κομποτίου), Κρόκος Κοζάνης, Κομοτηνή (Ηφαίστου), Ιωάννινα (Ροδοβούνια Κουτσελιού), Ν.Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας στη χ.θ. 180 στη θέση «κλειδιά» του Μώλου- Αγ. Κωνσταντίνου, κλπ. κλπ.
Μερικά ακόμη μελλοντικά πρατήρια:
Άργους Ορεστικού - Χιλιοδενδρίου
3ο χλμ. Τρικάλων-Καρδίτσας
Πτολεμαϊδα
Καλοχώρι Αυλίδας
15ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Λιμένος Ηρακλείου - Πεζών, Κοινότητας Καταλαγαρίου, Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων
Πλαταριά Ηγουμενίτσας
Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης στη Χ.Θ. 7+500 (Αγ. Ελεούσα)
Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών Νεοκαισάρεια Ανατολής Ιωαννίνων
Ε.Ο. Απαλού – Άβαντας Αλεξανδρούπολης
θέση «Φτέρη» Κοινότητας Πεδινής Ιωαννίνων
18ο χιλμ. της Ε.Ο Αλεξ/πολης –Φερών
Δ.Δ. Μεντουλίου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
2ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου - Καρπενησίου
Ε.Ο. Μακρακώμης – Σπερχειάδας, στην Χ.Θ. 2+700
Ε.Ο. Θήβα – Λιβαδειά στη χ.θ. 30+180
DIMITRISK έγραψε:Προσεχως Νεο Πρατηριο Υγραεριου στην Λαμια.BP στον κομβο της ΒΙ.ΠΕ Λαμιας στην νεα Ε.Ο. Ευκολη προσβαση για ολους μας.
γεωγρ. πλατος gps 38.88473,και γεωγρ. μηκος gps 22.76644.
Κατα τις 20 /8/11 ..... αναμενουμε. Νεωτερα οταν ανοιξει.
DIMITRISK έγραψε:Προσεχώς Νέο Πρατήριο Υγραερίου στην Λαμία.BP στον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ Λαμίας στην νέα Ε.Ο. Εύκολη πρόσβαση για όλους μας.
γεωγρ. πλατος gps 38.88473,και γεωγρ. μήκος gps 22.76644.
Κατά τις 20 /8/11 ..... αναμένουμε. Νεότερα όταν ανοίξει.
dti έγραψε:dti έγραψε:Πολύ καλό αυτό το link της Διαύγειας...
Μερικά ακόμη μελλοντικά πρατήρια:
Άργους Ορεστικού - Χιλιοδενδρίου
3ο χλμ. Τρικάλων-Καρδίτσας
Πτολεμαϊδα
Καλοχώρι Αυλίδας
15ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Λιμένος Ηρακλείου - Πεζών, Κοινότητας Καταλαγαρίου, Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων
Πλαταριά Ηγουμενίτσας
Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης στη Χ.Θ. 7+500 (Αγ. Ελεούσα)
Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών Νεοκαισάρεια Ανατολής Ιωαννίνων
Ε.Ο. Απαλού – Άβαντας Αλεξανδρούπολης
θέση «Φτέρη» Κοινότητας Πεδινής Ιωαννίνων
18ο χιλμ. της Ε.Ο Αλεξ/πολης –Φερών
Δ.Δ. Μεντουλίου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
2ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου - Καρπενησίου
Ε.Ο. Μακρακώμης – Σπερχειάδας, στην Χ.Θ. 2+700
Ε.Ο. Θήβα – Λιβαδειά στη χ.θ. 30+180
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 109 επισκέπτες
|
|