cris έγραψε:Δηλαδη θελει ρυθμιση ο εγκεφαλος του υγραεριου.......και τι ειναι το ECU για να καταλαβω.ευχαριστω
ECU είναι ο "εγκέφαλος" , στην προκειμένη περίπτωση του υγραερίου
cris έγραψε:Δηλαδη θελει ρυθμιση ο εγκεφαλος του υγραεριου.......και τι ειναι το ECU για να καταλαβω.ευχαριστω
gakost έγραψε:
Αν ρετάρει μόλις παίρνει μπροστά έχει μεγάλη σχέση η ECU του υγραερίου και οι ρυθμίσεις παρόλο που ξεκινάει με βενζίνη όσο και αν φαίνεται κουφο
astragjtg έγραψε:gakost έγραψε:
Αν ρετάρει μόλις παίρνει μπροστά έχει μεγάλη σχέση η ECU του υγραερίου και οι ρυθμίσεις παρόλο που ξεκινάει με βενζίνη όσο και αν φαίνεται κουφο
Αφου ο φιλος μας λεει οτι το δουλευε μονο βενζινη για ενα διαστημα και παρ'ολα αυτα εκανε παλι τα ιδια. Αν ειχε σταματησει ενω πριν δουλευε υγραεριο, τοτε ισως να οφηλόταν σ'αυτο.
gakost έγραψε:Να στο εξηγήσω τεχνικά δεν ξέρω μιας και δεν είμαι εγκαταστάτης, πάντως έχω δει με τα μάτια μου σε παρόμοια περίπτωση να ρετάρει 2-3 φορές όταν παίρνει μπροστά με βενζίνη και το πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση του λογισμικού της ECU του υγραερίου (όχι ρύθμιση αναβάθμιση σε νέα έκδοση). Ίσως κάποιος εγκαταστάτης μπορεί να μας εξηγήσει το πως και γιατί.
astragjtg έγραψε:gakost έγραψε:Να στο εξηγήσω τεχνικά δεν ξέρω μιας και δεν είμαι εγκαταστάτης, πάντως έχω δει με τα μάτια μου σε παρόμοια περίπτωση να ρετάρει 2-3 φορές όταν παίρνει μπροστά με βενζίνη και το πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση του λογισμικού της ECU του υγραερίου (όχι ρύθμιση αναβάθμιση σε νέα έκδοση). Ίσως κάποιος εγκαταστάτης μπορεί να μας εξηγήσει το πως και γιατί.
Δε νομιζω να μπορει να γινει αυτο. Το ποιο πιθανο ειναι, η ecu να ειχε αποθηκευσει λαθος τιμες (απο τον χρονο που η μηχανη δουλευε με υγραεριο και λαθος μιγμα) και οταν γυρισε να δουλεψει με βενζινη ψεκαζε οτι να'ναι...
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες
|
|
|