από Sakis68 » Κυρ 25 Σεπ, 2011 09:26
Παιδιά δεν σας δουλεύω! Τρύπισαν το 2ο και 3ο πιστόνια. Ο μηχανικός που έκανε την αλλαγή μου είπε ότι ωφείλεται σε κακή ρύθμιση της παροχής καυσίμου στους συγκεκριμένους κυλίνδρους. Επίσης και οι άλλοι δύο είχαν σημάδια υπερθέρμανσης. Οι βαλβίδες και τα έδρανα δεν είχαν κανένα πρόβλημα και δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση από τον εγκέφαλο. Για να καταλάβεται ακριβώς, ενώ κάθε ημέρα κάνω 120 χλμ με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 120 χλμ/ώρα μια μέρα θέλησα να τρέξω παραπάνω.Όταν εφτασα τα 160 χλμ/ώρα ξαφνικά το αυτοκίνητο άρχισε να συμπεριφέρεται σαν να δουλεύει στους κόφτες και να μειώνει ταχύτητα. Στη συνέχεια κατά την κίνηση άρχισε να βγάζει τεράστια λευκά ντουμάνια καπνού διακόπτοντας την κίνηση και στα 2 ρεύματα της Εγνατίας. Μιλάμε για μεγάλο σαματά!!Η εταιρεία που τοποθέτησε το σύστημα αφού είδε τον κινητήρα, μέτρισε τα μπέκ της βενζίνης (ενδεχομένος για να ρύξουν το φταίξιμο αλλού) και τα βρήκε σωστά, μου είπε ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο, ότι θα στείλουν τα τρύπια πιστόνια στην Ιταλία και εάν η ζημιά ωφείλεται στο σύστημά τους θα με αποζημιώσουν.Μπορώ να σας δείξω και φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω.Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη από όλους για την καθηστέρηση απάντησής μου αλλά ήμουν σε άσκηση.