Καλωσήλθες! Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ειδικά για icom jtg! Πιστεύω οτι ενδιαφέρει πολύ κόσμο να μας πεις πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα έχεις κάνει, κόστος που είχε το σύστημα πριν 4 χρόνια, τιμές λίτρου υγραερίου τότε, κλπ. Αν θες κάνε μια παρουσίαση του αυτοκνήτου και του συστήματος στην ενότητα Showroom.
ΓΕιά σας, Ανδρέας από Κοζάνη, τελευταία με έπιασε καψούρα με την υγραεριοκίνηση, έχω πολλά ερωτήματα από αυτά που διάβασα, βήμα βήμα ελπίζω να κάνουμε την καλύτερη επιλογή, καλή συνέχεια παιδιά!
Καλησπέρα σε όλους με λένε Πάνο από Αιγάλεω και εδώ και 2 εβδομάδες είμαι γκαζάτος. Ελπίζω να προλάβω να το αποσβέσω... Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε στο forum. Θα τα λέμε απο εδώ μέσα τακτικά.
Hyundai Coupe 2002 1.6 με σύστημα Magic 3 και λίπανση.15000 χλμ και συνεχίζουμε
Καλησπέρα και απο εμένα.Είμαι ο Ερρίκος απο τα Μέγαρα και έχω μπει στη διαδικασία έρευνας για τοποθέτηση υγραερίου στο passat 2002 που έχω οπότε θα μιλήσουμε σίγουρα για να ενημερωθώ σωστά.
Καλησπέρα Κύριοι, με φωνάζουν Παναγιώτη ή Legend οι turboκίνητοι φίλοι μου. Είμαι κάτοχος ενός βενζινοβόρου Peugeot 206 1.4 αυτόματου, το οποίο καίει... παραπάνω από το Α3 που είναι 1600! Είμαι έτοιμος για υγραέριο!
Peugeot 206 XT 1.4 8V TipTronic Stefanelli15000 km και συνεχίζω!