Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό villasg » Τετ 05 Οκτ, 2011 17:59

Ευχαριστω , να υποθεσω οτι ακολουθεις τις οδηγιες για destinator PN ?
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό DIMITRISSUB » Τετ 05 Οκτ, 2011 18:22

villasg έγραψε:Ευχαριστω , να υποθεσω οτι ακολουθεις τις οδηγιες για destinator PN ?

Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες για destinator 6 η 7 όπως αναφέρονται στο αρχείο readme το κατάλαβα από το γεγονός ότι το "δέντρο" των διευθύνσεων που περιγράφει στην συγκεκριμμένη ενότητα ταίριαζε απόλυτα με το "δέντρο" των διευθύνσεων που έβλεπα στη συσκευή μου.
DIMITRISSUB

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό villasg » Πέμ 06 Οκτ, 2011 16:39

DIMITRISSUB έγραψε:
villasg έγραψε:Ευχαριστω , να υποθεσω οτι ακολουθεις τις οδηγιες για destinator PN ?

Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες για destinator 6 η 7 όπως αναφέρονται στο αρχείο readme το κατάλαβα από το γεγονός ότι το "δέντρο" των διευθύνσεων που περιγράφει στην συγκεκριμμένη ενότητα ταίριαζε απόλυτα με το "δέντρο" των διευθύνσεων που έβλεπα στη συσκευή μου.

Ξανα μια διευκρινηση εαν θες , που εβαλες τα αρχεια ? γιτι εχει 2 σημεια με destinator την καρτα μνημης (sdmmc) και την εσωτερικη μνημη (residentflash) .
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσίευσηαπό DIMITRISSUB » Πέμ 06 Οκτ, 2011 19:22

villasg έγραψε:
DIMITRISSUB έγραψε:

Ξανα μια διευκρινηση εαν θες , που εβαλες τα αρχεια ? γιτι εχει 2 σημεια με destinator την καρτα μνημης (sdmmc) και την εσωτερικη μνημη (residentflash) .

Τα αρχεία τα καταχώρησα στην εσωτερική μνήμη (residentflash) διότι: α) Η MLS για την συσκευή που έχω υποδεικνύει την συγκεκριμμένη διεύθυνση όταν πρόκειται να εγκαταστήσουμε αναβάθμιση χαρτών κ.λ.π. β) Επίσης Η MLS για την συσκευή που έχω υποδεικνύει της συγκεκριμμένης διεύθυνσης να κρατήσουμε back up σε περίπτωση στραβής. γ) Διαπίστωσα ότι το "Δέντρο" των διευθύνσεων (directories) που έχει αναπτυχθεί κάτω από την εσωτερικη μνήμη (residentflash) της συσκευής μου ταίριαζε απόλυτα με τις οδηγίες των διευθύνσεων του αρχείου readme των POI. Επειδή ενδέχεται, δεν είμαι σίγουρος, αναλόγως της συσκευής MLS να ακολουθείται και άλλη φιλοσοφία στο στύσιμο των αρχείων πιστεύω ότι αυτό που αναφέρω πιο πάνω σαν (γ) είναι αυτό που θα σε καθοδηγήσει.
DIMITRISSUB

Δημοσίευσηαπό villasg » Πέμ 06 Οκτ, 2011 19:45

Οκ ευχαριστω πολυ τα καταφερα και το περασα .
ΝΑ εισαι καλα και συγνωμη για το "πριξιμο"
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσίευσηαπό DIMITRISSUB » Πέμ 06 Οκτ, 2011 22:11

villasg έγραψε:Οκ ευχαριστω πολυ τα καταφερα και το περασα .
ΝΑ εισαι καλα και συγνωμη για το "πριξιμο"

Χαίρομαι πολύ και δεν με έπρηξες καθόλου έχω μάθει πολλά μέσα από το forum και εξακολουθώ να το συμβουλεύομαι. Το θεωρώ πλέον υποχρέωση μου να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου όποιον μπορώ εφόσον υπάρχει κάποιο ερώτημα που μπορεί να γνωρίζω. Επιπροσθέτως έχουμε δύο κοινά που δεν γνωρίζεις: ίδιο κιτ υγραεριοκίνησης και κοινό εγκαταστάτη Χρήστος ο μεγαλοπρεπής και τα σκυλιά δεμένα.
DIMITRISSUB

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 07 Οκτ, 2011 15:57

civic2010 έγραψε:
dti έγραψε:Επίσης, αναδημοσιεύω σχετικό μήνυμα για το μελλοντικό πρατήριο στα Οινόφυτα:
Πριν λίγο μίλησα με τον ιδιοκτήτη του υπό κατασκευή πρατηρίου στα Οινόφυτα. Θα χρειαστει 1-1.5 μήνα λέει ακόμα. Σε 10 μέρες θα τοποθετήσει την δεξαμενή για το υγραέριο (οπότε θα έχει LPG σίγουρα). Ετοιμάζει λέει και συνεργείο τοποθέτησης LPG, και καφετέρια, και γι αυτό καθυστερεί τόσο.
Η τοποθεσία του πρατηρίου είναι στον παράδρομο, στο ρεύμα προς Λαμία.
Η θέση του στο google maps είναι 38.310258,23.642911
Οδηγώντας προς Λαμία βγαίνεις στην έξοδο των Οινοφύτων, ενώ προς Αθήνα στην έξοδο για Αυλώνα.(Στο google maps βγαίνεις στον «κόμβο» της εθνικής οδού που γράφει σε κίτρινη ετικέττα ΟΙΝΟΦΥΤΑ , δηλαδή εδώ 38.290054,23.675644

το συγκεκριμένο πρατήριο άνοιξε, shell είναι έτσι? να κάνω μια διόρθωση δεν είναι στην έξοδο οινόφυτα αλλα στην έξοδο σχηματαρίου οταν κινουμαστε προς λαμια.

δεν έχει ακόμα lpg και μου είπε πως μέσα στον οκτώβριο θα φέρει και υγραέριο.

Θα σκαμε διοδια για να μπουμε στον παραδρομο ή δεν εχει?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Κυρ 09 Οκτ, 2011 09:38

όχι δεν έχει διόδια στην έξοδο σχηματαρίου. αλλα ακόμα και να έχει.....hehehhe , καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...:)
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Re: Λιστα με τα πρατηρια Υγραεριου

Δημοσίευσηαπό challenger » Κυρ 09 Οκτ, 2011 13:45

Κατέβασα τα pois για το sygic, τα έβαλα στην SD σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά δεν μου εμφανίζει τα Autogas. Το έχει καταφέρει κανείς για να βοηθήσει? Ευχαριστώ
challenger

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 14 Οκτ, 2011 19:45

Πρατηριο υγραεριου πλεον και στη Λευκαδα, στο Βλυχο σε αυτη τη θεση: 38.677423,20.69732 (google maps) . :clap: :clap: :clap:
Τιμη 0,83....μπορουμε και καλυτερα. Καλη αρχη και παντα σεβασμο στον πελατη...

Σύντομα που θα βαλω θα πω και εντυπωσεις.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες