Hyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGasvillasg έγραψε:Ευχαριστω , να υποθεσω οτι ακολουθεις τις οδηγιες για destinator PN ?
DIMITRISSUB έγραψε:villasg έγραψε:Ευχαριστω , να υποθεσω οτι ακολουθεις τις οδηγιες για destinator PN ?
Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες για destinator 6 η 7 όπως αναφέρονται στο αρχείο readme το κατάλαβα από το γεγονός ότι το "δέντρο" των διευθύνσεων που περιγράφει στην συγκεκριμμένη ενότητα ταίριαζε απόλυτα με το "δέντρο" των διευθύνσεων που έβλεπα στη συσκευή μου.
Hyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGasvillasg έγραψε:DIMITRISSUB έγραψε:villasg έγραψε:Ευχαριστω , να υποθεσω οτι ακολουθεις τις οδηγιες για destinator PN ?
Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες για destinator 6 η 7 όπως αναφέρονται στο αρχείο readme το κατάλαβα από το γεγονός ότι το "δέντρο" των διευθύνσεων που περιγράφει στην συγκεκριμμένη ενότητα ταίριαζε απόλυτα με το "δέντρο" των διευθύνσεων που έβλεπα στη συσκευή μου.
Ξανα μια διευκρινηση εαν θες , που εβαλες τα αρχεια ? γιτι εχει 2 σημεια με destinator την καρτα μνημης (sdmmc) και την εσωτερικη μνημη (residentflash) .
Hyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGasvillasg έγραψε:Οκ ευχαριστω πολυ τα καταφερα και το περασα .
ΝΑ εισαι καλα και συγνωμη για το "πριξιμο"
civic2010 έγραψε:dti έγραψε:Επίσης, αναδημοσιεύω σχετικό μήνυμα για το μελλοντικό πρατήριο στα Οινόφυτα:Πριν λίγο μίλησα με τον ιδιοκτήτη του υπό κατασκευή πρατηρίου στα Οινόφυτα. Θα χρειαστει 1-1.5 μήνα λέει ακόμα. Σε 10 μέρες θα τοποθετήσει την δεξαμενή για το υγραέριο (οπότε θα έχει LPG σίγουρα). Ετοιμάζει λέει και συνεργείο τοποθέτησης LPG, και καφετέρια, και γι αυτό καθυστερεί τόσο.
Η τοποθεσία του πρατηρίου είναι στον παράδρομο, στο ρεύμα προς Λαμία.
Η θέση του στο google maps είναι 38.310258,23.642911
Οδηγώντας προς Λαμία βγαίνεις στην έξοδο των Οινοφύτων, ενώ προς Αθήνα στην έξοδο για Αυλώνα.(Στο google maps βγαίνεις στον «κόμβο» της εθνικής οδού που γράφει σε κίτρινη ετικέττα ΟΙΝΟΦΥΤΑ , δηλαδή εδώ 38.290054,23.675644
το συγκεκριμένο πρατήριο άνοιξε, shell είναι έτσι? να κάνω μια διόρθωση δεν είναι στην έξοδο οινόφυτα αλλα στην έξοδο σχηματαρίου οταν κινουμαστε προς λαμια.
δεν έχει ακόμα lpg και μου είπε πως μέσα στον οκτώβριο θα φέρει και υγραέριο.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες
|
|
|