Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

stefanelli

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

stefanelli

Δημοσίευσηαπό ark » Δευτ 10 Οκτ, 2011 20:41

γνωρίζει κάποιος να μου πεί για το ιταλικό σύστημα stefanelli, σκέφτωμαι να το τοποθετήσω στο αυτοκίνητο μου και παίρνω γνώμες

θα με βοηθούσε πολύ έν κάποιος ήξερε κάτι

Ark, δεν ειναι το forum χωρος για να κανεις debate για το προιον που εισαγει η εταιρια σου. Μη ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματα, θετοντας υποτιθεμενα αθωες ερωτησεις στα μελη. mod
ark
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 3

Re: stefanelli

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 10 Οκτ, 2011 20:55

Κάνε αναζήτηση στο forum με τη συγκεκριμένη λέξη.
Όλο και κάτι θα βρεις. Προσωπικά θυμάμαι μια περίπτωση με αρνητικά αποτελέσματα...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό villasg » Δευτ 10 Οκτ, 2011 21:59

Μια συμβουλη , εαν αποφασισεις να το τοποθετησεις , να το βαλεις στο συνεργειο του ελληνα αντιπροσωπου που ειναι στην Γρ. Λαμπράκη 395 στο Κερατσίνι διπλα στην Peugeot ROYAL CAR( ειναι ο ιδιος ) .......
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό ark » Τρί 11 Οκτ, 2011 12:57

ξέρεις να μου πείς κάτι πιό συγκεκριμμένο για το ....αρνητικά ;;;;;;;
ευχαριστώ

Ark, δεν ειναι το forum χωρος για να κανεις debate για το προιον που εισαγει η εταιρια σου. Μη ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματα, θετοντας υποτιθεμενα αθωες ερωτησεις στα μελη.
ark
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό dti » Τρί 11 Οκτ, 2011 22:40

Δες εδώ.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό NoStress » Τετ 12 Οκτ, 2011 11:19

απ' όσο γνωρίζω, το SLK αν είναι και με κομπρέσσορα, είναι να πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο για LPG. το αυτοκίνητο στις υψηλές στροφές θέλει να φάει... αν τα μπέκ που φοράει δεν προλαβαίνουν να το ταϊσουν τότε αν είναι δυνατον μεσω του προγράμματος το γυρνάς να ψεκάζει βενζίνη... υπάρχουν μπεκ τα οποία ειναι πολύ γρήγορα και δεν χρειάζονται να ψεκάζουν βενζίνη σε υψηλές στροφές... το πάν φίλε μου στην τελική είναι να εγκατασταθεί στο συστημα σωστα και να γινει σωστός προγραμματισμος της συσκευης. εχω δει zavolli τα οποία θεωρούνται κορυφαια και ακριβά να έχουν προβλημα απο λάθη εκ\γκαταστατη... μην μασας απλα ειναι στην κριση σου αν σου γεμιζει το ματι ο εγκαταστατης
NoStress
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 40

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες