Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 23 Οκτ, 2011 03:05

Γνωριζει κανεις τι μιγμα φερνει στις Λιβανατες?

Παντως Χαλκιδα, Θηβα, Λιβανατες( ολοι βασικοι σταθμοι για να φυγεις βορεια) 0.86 ευρω και οι τρεις! ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ!
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό dti » Κυρ 23 Οκτ, 2011 10:15

gkazakias έγραψε:
Παντως Χαλκιδα, Θηβα, Λιβανατες( ολοι βασικοι σταθμοι για να φυγεις βορεια) 0.86 ευρω και οι τρεις! ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ!

Αν ξεκινάς από Αθήνα, γεμίζεις π.χ. στη Μεταμόρφωση και μετά Λαμία / Λιανοκλάδι (που έχουν fgas), Λάρισα, Λιτόχωρο (ανάλογα πόση αυτονομία έχεις) κι έτσι γλυτώνεις από 3-5 λεπτά/λίτρο!
Στην επιτροφή το ίδιο. Άντε να βάλεις 5 ευρώ στις Λιβανάτες, έτσι για να του τη σπάσεις... Πλέον υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές και όσο περνά ο καιρός θ' αυξάνονται.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 23 Οκτ, 2011 14:44

dti έγραψε:
gkazakias έγραψε:

Αν ξεκινάς από Αθήνα, γεμίζεις π.χ. στη Μεταμόρφωση και μετά Λαμία / Λιανοκλάδι (που έχουν fgas), Λάρισα, Λιτόχωρο (ανάλογα πόση αυτονομία έχεις) κι έτσι γλυτώνεις από 3-5 λεπτά/λίτρο!
Στην επιτροφή το ίδιο. Άντε να βάλεις 5 ευρώ στις Λιβανάτες, έτσι για να του τη σπάσεις... Πλέον υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές και όσο περνά ο καιρός θ' αυξάνονται.

Που εχουν fgas? Πρωτη φορα το ακουω αυτο για την Λαμια. Καλο θα ηταν να γραφουνε και το μιγμα που προμηθευονται τα πρατηρια ωστε να γνωριζουμε. Δεν παει με την επωνυμια του πρατηριου το υγραεριο. Γιατι να ειναι αγνωστη η φιρμα του στον πελατη?

Aν μπορουσε καποιος να ενημερωνε το gasprice με τα μιγματα των πρατηριων θα ηταν μια χαρα πιστευω.

Ετσι πιστευω θα βγαινανε καποια συμπερασματα για χαμηλες ποιοτητες και επιδοσεις, αυξημενες καταναλωσεις...

H coral παντως εχει στο site της τα πρατηρια που προμηθευει!!
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό konos » Κυρ 23 Οκτ, 2011 20:50

Δεν έχω πάει να βάλω στο Λιανοκλάδι, αλλά αν μπεις στο site του Φαρμάκη θα δεις ότι στη λίστα των πρατηρίων που προμηθεύει περιλαμβάνεται και αυτό στο Λιανοκλάδι.

Αν έχει κάνει κάποιος τη διαδρομή από Εθνική για Λιανοκλάδι για να γεμίσει, πόσο μακριά είναι (χρόνος και χλμ);

Έχετε ακούσει τίποτα για αυτόν στην Ακράτα;
konos

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 24 Οκτ, 2011 17:53

Σημερα γυρνωντας απο Αγρινιο μπηκα να βαλω λιγο βενζινη σε ενα βενζιναδικο μιας και ηταν το φθηνότερο 1,635. Βαζοντας λεω στο παιδι εκει(μαλλον ηταν ο ιδιοκτητης) ''ωραια θεση για να το κανεις και πρατηριο υγραεριου'' και μου απαντα ''σε ενα μηνα ξεκιναμε'' και μενω μακακας !!! Συζητωντας βλεπω οτι ειχε την ταμπελα AYTOGAS στο κατω μερος της ταμπελας τιμων καθως και οτι ειχε αρχιζει εργασιες για πρατηριο lpg. Στην πισω πλευρα του πρατηριου θα κανει και εγκαταστασεις BRC. Κατι αλλο που μου φανηκε παραξενο ηταν το εξης. Του λεω ''να προσεξετε μην ξεφυγετε στις τιμες...ενα καλο παραδειγμα σωστων τιμων ειναι ο φαρμακης" και μου λεει ''εμεις τον προμηθεύουμε....'' !!!. Επειδη μπορει να ειναι μονο λογια, θα περιμενω τις τιμες...

Θεση πρατηριου 38.670283,21.346441 (google maps)
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό tgi » Δευτ 24 Οκτ, 2011 19:14

καλή η διάθεσή σου αλλα μήπως έχεις παραπάνω στοιχεία για το εν λόγο πρατήριο???
Περνάς συχνά από εκεί??
βρές το στο gasprice και δώσε κωδικό πρατηρίου στον λαό
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 24 Οκτ, 2011 19:21

tgi έγραψε:καλή η διάθεσή σου αλλα μήπως έχεις παραπάνω στοιχεία για το εν λόγο πρατήριο???
Περνάς συχνά από εκεί??
βρές το στο gasprice και δώσε κωδικό πρατηρίου στον λαό

Εχω τα στοιχεια του αλλα δεν τα εδωσα γιατι ειναι ακομα στο στήσιμο. Αν δεν ξεκινησει να δινει lpg η γνωμη μου ειναι να ειμαστε σε αναμονη και να μην κοροιδευουμε τον κοσμο, γιατι και αλλοι εχουν πει αλλά.....
Περνω συχνα απο κει και θα εχω συνεχεια αποψη του τι συμβαινει και αν προχωρα η δουλεια :thumbup:
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό tgi » Δευτ 24 Οκτ, 2011 19:31

αυτό εκεί στην Ναυπακτο ακόμα δεν έχει πάρει άδεια???
εδω και 1 χρονο πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 26 Οκτ, 2011 14:40

Ασε, μην ανεβάσεις τίποτα!!!
τις βρήκα εγώ και τις ανέβασα!
http://www.gasprice.gr/main/showgasstation.asp?stationid=7037[/quote]
Bρε εκει εγω το ανεβασα χα χα
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 26 Οκτ, 2011 15:09

Για το πρατηριο στο Αγρινιο ( Θεση πρατηριου 38.670283,21.346441 - google maps) ο προμηθευτής ειναι η GABI GAS ΑΒΕΕΥ η οποια εδρευει στα Γιαννενα (ή Λαμια :-\ :eh: ). Κατι μου ελεγε οτι αυτοι εισάγουν...λες ?
Άβαταρ μέλους
astragjtg

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 74 επισκέπτες