Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Μόλις πατάω συμπλέκτη σβήνει

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Μώλις πατάω συμπλέκτη σβήνει

Δημοσίευσηαπό jonjon » Παρ 04 Νοέμ, 2011 09:40

Ποιον κινητηρα εχεις 1.1 ή 1.2; απο καταναλώσεις σε σχεση με βενζίνη πως πας :?: :roll:
Hyundai i10 kme nevo pro 75.000 χλμ
jonjon

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Παρ 04 Νοέμ, 2011 10:38

Eιχα και γω ενα θεμα τον τελευταιο καιρο....
Μου εσβηνε το αμαξι στο ρελαντι και εκανε διακοπες....

Βεβαια το γυρισα σε βενζινη και το προβλημα παρεμεινε....

Τελικα ήταν αισθητηρας εκκεντροφορου ....ΤΟν αλλαξα και χωρις να ξαναγινει ρυθμιση στο αεριο το αυτοκινητο λειτουργει κανονικα...
ximikos00

Δημοσιευσεις: 125

Δημοσίευσηαπό dimarg » Παρ 04 Νοέμ, 2011 16:21

Το 1.1 εχω.απο καταναλωση ειμαι γυρω στα 8 και κατι λιγα ακομα..αρκετα ευχαριστημενος.με τα 38 λιτρα βγαζω περιπου 480 χιλιομετρα.
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

Re: Μολις πατάω συμπλέκτη σβήνει

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Κυρ 06 Νοέμ, 2011 19:07

dexter13 έγραψε:
ximikos00 έγραψε:Τελικα ήταν αισθητηρας εκκεντροφορου ....Τ

Μήπως σου έβγαζε κάποια ένδειξη ή σφάλμα? έχω το ίδιο πρόβλημα με το αέριο. με τη βενζίνη δεν παρουσιάζει τίποτα.

Oxi τπτ....Αλλα το εκανε και με τα 2 καυσιμα....
Αν στο κανει μονο στο αεριο δεν ειναι αυτο....
ximikos00

Δημοσιευσεις: 125

Δημοσίευσηαπό anikologr » Σάβ 12 Νοέμ, 2011 09:23

dexter13 έγραψε:Πήγα στα κεντρικά. Δεν μπήκαν στον κόπο για νέο προγραμματισμό. Είδαν απο ότι κατάλαβα λάθη στην αρχική εγκατάσταση. Ξηλωσαν την παλιά εγκατάσταση και το έστησαν απο την αρχή. άλλαξαν σωλήνες, νεα μπεκιερα κ νερά. Η νεα εγκατασταση πολυ πιο προσεγμενη. Παρεμεινε ο παλιός πνεύμονασ κ ο εγκέφαλος. Αναβαθμισαν το προγραμμα κ όλη μέρα που το κυκλοφορησα σήμερα κ με κλιματισμο δεν έσβησε. Το παρακολουθώ...

Να πεις και το όνομα του πρώτου εγκαταστάτη να γλιτώσουμε κανένα υποψήφιο πελάτη-θύμα...
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό villasg » Σάβ 12 Νοέμ, 2011 13:04

anikologr έγραψε:Να πεις και το όνομα του πρώτου εγκαταστάτη να γλιτώσουμε κανένα υποψήφιο πελάτη-θύμα...

Σωστοτατος ! ! !
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό desperadonik » Σάβ 26 Νοέμ, 2011 17:41

Καλησπερα παιδες! το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με ενα DODGE CALIBER με υπολογιστη DIEGO G3 της ΚΜΕ. Εκανα ξανα χαρτογραφηση με τον εγκαταστατη μαζι, το αμαξι παει τελεια, αλλα οταν το πιανουν τα δικα του... μια φορα την εβδομαδα το κανει και μετα απο λειτουγια καμιας ωρας. Χθες το βραδυ το εκανε και με βενζινη. Μου εσβεισε, το γυρισα στην βενζινη και ξαναεσβησε δυο φορες μολις πατουσα γκαζι. Αντι να ανεβασει στροφες, τις εριχνε. Σημερα δουλευει αψογα και με τα δυο καυσιμα. Ο κινητηρας ειναι 1.8 συνεργασια της CHRYSLER - MITSUBISHI - HUNDAY και ειναι ιδιος με το LANCER. Ο εγκαταστατης δεν ξερει τι αλλο να κανει. Επομενη λυση ειναι λεει να αλλαξει το σημειο οπου τραβαει αερα για την υποπιεση, αλλα εγω πιστευω πως ο πνευμονας δεν στελνει το αεριο με σωστη πιεση. Το αμαξι παντα αναβει λαμπακι κινητηρα με κωδικο για φτωχο μειγμα και πιστευω πως γιαυτο δεν κραταει ρελαντι και ριχνει στροφες στη νεκρα. Απλα δεν εχει αεριο να καψει. Αυτο που με ανησυχει ειναι πως το εκανε χθες και με βενζινη και δεν ξερω κατα ποσο ευθυνεται ο υπολογιστης και κατα ποσο αλληλοεπιδρα ο εγγεφαλος του αεριου με τον εγγεφαλο του αυτοκινητου. Καμια ιδεα κανεις?
desperadonik

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 29 Νοέμ, 2011 18:47

Είχε μάθει εντελώς διαφορετικά fuel trims στο υγραέριο και όταν το γύρισες σε βενζίνη ουσιαστικά πνίγηκε από καύσιμο. Θέλει ρύθμιση από την αρχή το αυτοκίνητο σου, δεν νομίζω να φταίει η θέση υποπίεσης.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό MITSOS » Τρί 03 Ιαν, 2012 09:25

Μου έκανε διακοπές στο ρελαντί με αέριο σχεδόν από την δεύτερη βδομάδα και εντάθηκε το πρόβλημα με τα πρώτα κρύα.
Μια από τις αιτίες που υποπτεύθηκε ο εγκαταστάτης (τις απόψεις του παραθέτω, χωρίς απαραίτητα να τις συμμερίζομαι) ήταν εξ αρχής και η αντλία βενζίνης.
Την παραμονή της πρωτοχρονιάς η αντλία με άφησε χρόνους. Την άλλαξα χθες. Αναμένω να δω από εδώ και μπρος αν ξαναέχω διακοπές στο ρελαντί και κυρίως στις επιβραδύνσεις των φαναριών, με τη νέα αντλία.
MITSOS

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 03 Ιαν, 2012 10:36

MITSOS έγραψε:Μου έκανε διακοπές στο ρελαντί με αέριο σχεδόν από την δεύτερη βδομάδα και εντάθηκε το πρόβλημα με τα πρώτα κρύα.
Μια από τις αιτίες που υποπτεύθηκε ο εγκαταστάτης (τις απόψεις του παραθέτω, χωρίς απαραίτητα να τις συμμερίζομαι) ήταν εξ αρχής και η αντλία βενζίνης.
Την παραμονή της πρωτοχρονιάς η αντλία με άφησε χρόνους. Την άλλαξα χθες. Αναμένω να δω από εδώ και μπρος αν ξαναέχω διακοπές στο ρελαντί και κυρίως στις επιβραδύνσεις των φαναριών, με τη νέα αντλία.

Επειδη απο τις μικρές μηχανολογικές γνωσεις που εχω δεν μπορω να βρω την "συνδεση" μεταξυ αντλιας ΒΕΝΖΙΝΗΣ και διακοπές ρελαντι ΑΕΡΙΟΥ, μπορει να μου το εξηγησει καποιος????
το μονο που βλεπω ειναι λογω επικειμενου κολληματος να τραβαει το μοτερ της ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΑ αμπερ απαιτοντας απο το δυναμο ΠΟΛΥ ρευμα οποτε το δυναμο ζοριζεται και ριχνει το ρελαντι.
Κατι αλλο δεν μου ερχεται...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες