Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Renault Scenic III και Prins

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Renault Scenic III και Prins

Δημοσίευσηαπό tsoukoc » Κυρ 06 Νοέμ, 2011 23:26

Έχω στείλει mail φίλε μου, αλλά ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει.
Εντός Αττικης υπάρχει κανένα αξιόπιστο συνεργείο να μου προτείνετε;
Αύριο αρχίζω να παίρνω σβάρνα τα συνεργεία μήπως βγάλω άκρη.
Συμβουλές προς όλους τους υποψήφιους υγραεριοκίνησης:
1) Καλή έρευνα προτού καταλήξετε.
2) Ποτέ τελική απόφαση μόνο με οικονομικά κριτήρια.
3) Πάντα απόψεις απο προηγούμενους πελάτες του συνεργείου.
4) Λεπτομερής έλεγχος των υλικών που θα τοποθετηθούν (έρευνα).
5) Ανταλλαγή απόψεων στο συγκεκριμένο forum.
Σας μιλάει ένας καμένος!!!
Renault Scenic III (1,4 TCE)
LPG Prins (VSI, Keihin)
tsoukoc

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 06 Νοέμ, 2011 23:38

Το συστημα που εβαλες ειναι στο top 3 (τουλαχιστον για μενα) της αγορας, και απο hardware και απο software. Aπλα επεσες σε ασχετους. Κανε λιγο υπομονη και θα δεις οτι αξιζει. :thumbup:
Κοιτα μονο να μην πεσεις παλι σε νουμερα... Κανε ενα τηλ. στα γιαννενα αν δεν σου απαντησουν.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό konos » Δευτ 07 Νοέμ, 2011 18:06

tsoukoc έγραψε:Έχω στείλει mail φίλε μου, αλλά ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει.

Φίλε μου, και εγώ έβαλα Prins πριν από 14 μήνες στην Greenautogas. Το ρύθμισε ο Γιάννης. Είχα όμως κάποια μικροθέματα, βασικά έκανε σκαμπανεβάσματα κάποιες φορές στο ρελαντί (όχι συχνά). Κατέληξα στον Βαλσαμάκη (Chronoservice, Συγγρού 104, είναι συνεργείο Citroen), ο οποίος περνάει Prins. Το κράτησε μία μέρα και είδα σημαντικότατη βελτίωση, όχι μόνο στο ρελαντί, αλλά και στην απόδοση του αυτοκινήτου συνολικά. Από όσο ξέρω, o Φαρμάκης συνεργάζεται με αυτόν, με τον Τσοπελογιάννη στη Μεταμόρφωση, και με άλλον έναν στους Αγίους Ανάργυρους (στο site του έχει χάρτη με τους αντιπροσώπους). Εγώ, πάντως, από τον Βαλσαμάκη έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Στα συν για σένα ότι δουλεύει με γαλλικά αυτοκίνητα (εγώ έχω Seat Leon).

Όπως ήδη έχει αναφερθεί, το σύστημα είναι ένα από τα κορυφαία, οπότε μόλις το ρυθμίσεις σωστά, θα ξεχάσεις ότι έχεις κάνει μετατροπή....

Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες, στείλε πμ να τα πούμε προσωπικά.
konos

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 07 Νοέμ, 2011 18:24

η greenautogas δεν ειναι επισημος συνεργάτης του φαρμακη fgas εδω και πολυ καιρο πανω απο χρόνο θελησαν να γινουν φαρμακης στη θέση του φαρμακη και δεν ειχε πιστοποιηση.... με τιποτα αρα οταν εβαλες το συστημα πηρες τηλεφωνο στην fgas για να εισαι σιγουρος οτι ειναι οι επισημοι της prins στην αθηνα οχι !! συντομα θα υπαρχει επισημος συνεργάτης της fgas στην αθήνα για οποιο προβλημα χρειαστεί και θα καλυπτει με εγγυησεις τα αυτοκινητα στην αττική που εχουν επισημα συστηματα prins οχι μισο prins μισο lima φιλτρα κουκουρουκου και λαδιερα απο την καλαματα !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό konos » Τρί 08 Νοέμ, 2011 18:59

dathens έγραψε:η greenautogas δεν ειναι επισημος συνεργάτης του φαρμακη fgas εδω και πολυ καιρο πανω απο χρόνο θελησαν να γινουν φαρμακης στη θέση του φαρμακη και δεν ειχε πιστοποιηση.... με τιποτα αρα οταν εβαλες το συστημα πηρες τηλεφωνο στην fgas για να εισαι σιγουρος οτι ειναι οι επισημοι της prins στην αθηνα οχι !! συντομα θα υπαρχει επισημος συνεργάτης της fgas στην αθήνα για οποιο προβλημα χρειαστεί και θα καλυπτει με εγγυησεις τα αυτοκινητα στην αττική που εχουν επισημα συστηματα prins οχι μισο prins μισο lima φιλτρα κουκουρουκου και λαδιερα απο την καλαματα !!

Θα είναι κάποιος από τους υπάρχοντες συνεργάτες του Φαρμάκη (βλέπε χάρτη στο site του), ή κάποιος άλλος;
konos

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Τετ 09 Νοέμ, 2011 13:26

tsoukoc έγραψε:
... σήμερα πήγα από εκεί και ανακάλυψα ότι το συνεργείο έχει κλείσει και ενοικιάζεται και ότι τα αφεντικά βρίσκονται στη φυλακή... (απάντηση από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου).

Αν μαζέψουν όλους τους κρετίνους που παριστάνουν τους μάστορες και βάζουν υγραέριο, θα χρειαστεί να φτιάξουν καινούργια φυλακή, καθόσον στις υπάρχουσες φυλακές δεν χωράνε όλοι.

Θα έκανα και σχόλιο για τους ανίδεους μηχανολόγους που πουλάνε και πιστοποιητικά δεξιά και αριστερά, αλλά το αφήνω για άλλη φορά, αφού θίγεται η ευγενής συντεχνιακή τους αντίληψη όταν αναφέρονται τέτοια θέματα εδώ μέσα...
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 09 Νοέμ, 2011 20:30

DaKancho έγραψε:Θα έκανα και σχόλιο για τους ανίδεους μηχανολόγους που πουλάνε και πιστοποιητικά δεξιά και αριστερά, αλλά το αφήνω για άλλη φορά, αφού θίγεται η ευγενής συντεχνιακή τους αντίληψη όταν αναφέρονται τέτοια θέματα εδώ μέσα...

Πες τα κανονικά, μη μασάς.
Υπάρχουν ακόμη μηχανολόγοι που γυρνούν με μια σφραγίδα από κατάστημα σε κατάστημα και εγκρίνουν συστήματα.
Άκρως παράνομο, αφού κάθε Τεχνίτης Αερίων καυσίμων πρέπει να υπογράφει για ένα μόνο κατάστημα.
Μερικά υπουργεία όπως αυτό του Χολαργού και της Αγ Παρασκευής τους έχουν πάρει χαμπάρι και δεν δέχονται πλέον τα πιστοποιητικά τους.
Υπάρχουν όμως και υπουργία προς τα Νότια προάστια που πέρα βρέχει
Είμαστε σε μια χώρα που ότι δηλώσεις είσαι… είμαστε η ΜΕΚΑ της παρανομίας, της διαφθοράς και της απάτης.
Σε λίγο καιρό θα που γυρίσουμε στη δραχμή θα γίνουμε και ζούγκλα, και πάμε πάλι απ’την αρχή…
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 12 Νοέμ, 2011 12:05

Βρήκες άκρη ; Με κανέναν απο τους συνεργάτες του Φαρμάκη ;
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό ntarntanian1 » Σάβ 12 Νοέμ, 2011 12:45

konos έγραψε:
tsoukoc έγραψε:Έχω στείλει mail φίλε μου, αλλά ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει.

Φίλε μου, και εγώ έβαλα Prins πριν από 14 μήνες στην Greenautogas. Το ρύθμισε ο Γιάννης. Είχα όμως κάποια μικροθέματα, βασικά έκανε σκαμπανεβάσματα κάποιες φορές στο ρελαντί (όχι συχνά). Κατέληξα στον Βαλσαμάκη (Chronoservice, Συγγρού 104, είναι συνεργείο Citroen), ο οποίος περνάει Prins. Το κράτησε μία μέρα και είδα σημαντικότατη βελτίωση, όχι μόνο στο ρελαντί, αλλά και στην απόδοση του αυτοκινήτου συνολικά. Από όσο ξέρω, o Φαρμάκης συνεργάζεται με αυτόν, με τον Τσοπελογιάννη στη Μεταμόρφωση, και με άλλον έναν στους Αγίους Ανάργυρους (στο site του έχει χάρτη με τους αντιπροσώπους). Εγώ, πάντως, από τον Βαλσαμάκη έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Στα συν για σένα ότι δουλεύει με γαλλικά αυτοκίνητα (εγώ έχω Seat Leon).

Όπως ήδη έχει αναφερθεί, το σύστημα είναι ένα από τα κορυφαία, οπότε μόλις το ρυθμίσεις σωστά, θα ξεχάσεις ότι έχεις κάνει μετατροπή....

Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες, στείλε πμ να τα πούμε προσωπικά.

φιλε μου μια μιας και εχεις λεον εχω και εγω του 2003 μοντελο δεν ανεβαζεις καμια φωτο να δουμε ευχαριστω!
seat leon 1.6 Landi Renzo Omegas
ntarntanian1

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό tsoukoc » Δευτ 14 Νοέμ, 2011 12:29

Νεότερα από το πρόβλημα με εγκατάσταση prins:
Μετά από mail στην fgas μου σύστησαν έναν αντιπρόσωπο στο Π.Φάληρο (Παπαγιάννης). Είναι καινούργιος αντιπρόσωπος αλλά ακόμα δεν έχει την άδεια συνεργείου, οπότε με αυτοσχέδιους τρόπους σηκώσαμε το αυτοκίνητο και διαπιστώσαμε ότι έχει τοποθετηθεί εγκέφαλος prins με λειτουργικό lima, μπεκ Keihin, πνεύμονας άγνωστος γιατί στο σημείο που είναι τοποθετημένος και με το τρόπο που το σηκώσαμε δεν ήταν ορατός, πολυβαλβίδα στη δεξαμενή lovato. Με λίγα λόγια μια μίξη υλικών κάτι το οποίο βέβαια δεν καλύπτεται πλέον από εγγύηση. Με τα χίλια ζόρια κατάφερε να ρυθμίσει το σύστημα και τον πνέυμονα. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λειτουργίας εκτός το ότι το πρωί χρειάζεται περίπου 9 λεπτά στο ρελαντί για να γυρίσει σε υγραέριο. Ρυθμίστηκε να γυρνάει στους 38 βαθμούς. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ενδέχεται να παίρνει από λαθος σημείο ένδειξη θερμοκρασίας γι' αυτό καθυστερεί να γυρίσει σε υγραέριο. Στην επόμενη επίσκεψη θα γίνει αντικατάσταση της πολυβαλβίδας, τοποθέτηση emulator για σωστή ένδειξη στάθμης βενζίνης σε κάθε άναμμα και έρευνα για την θερμοκρασία ψυκτικού υγρού.
Το θετικό είναι ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί άψογα ακόμα και στη τελική του και ότι αυτό έγινε με τα υπάρχοντα υλικά χωρίς να απαιτείται αντικατάσταση βασικών μονάδων. (βέβαια η πολυβαλβίδα με τα υπόλοιπα ανταλλακτικά της κοστίζει 135 €). Τα υπόλοιπα προβλήματα πιστεύω ότι είναι "πταίσματα" και ότι λύνονται. Είναι λυπηρό να δίνεις 2000 € και να έχεις τέτοια τραβήγματα αλλά τέλος καλό όλα καλά θέλω να πιστεύω.
Άλλο ένα θετικό βήμα είναι ότι βρέθηκε συνεργείο αξιόπιστο που να μπορεί να συντηρεί και να ρυθμίζει το σύστημα.
Renault Scenic III (1,4 TCE)
LPG Prins (VSI, Keihin)
tsoukoc

Δημοσιευσεις: 13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 47 επισκέπτες