dti έγραψε:ibizagas έγραψε:Την τιμή λίγο να φτιάξει και όλα καλά..
Την "έφτιαξε"... Σήμερα την ανέβασε στα 0,84 ευρώ/λίτρο, ...έτσι για να μη μπερδευόμαστε με τρία δεκαδικά ψηφία... Βρε ουστ! Τέτοια πρατήρια μόνο τους ντόπιους θα προσελκύουν, όσο δεν έχουν ανταγωνιστικές τιμές και έχουν την ατυχία να είναι σχετικά κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Πάτρα).
Άντε να πάμε για συμπλήρωμα αν τυχόν ο προορισμός μας είναι η νότια Πελοπόννησος και δεν έχουμε μεγάλη αυτονομία...
Άντε να πάμε να βάλουμε 5-10 ευρώ για να βγάλουμε τη διαδρομή μέχρι την Αθήνα (ή την Πάτρα)...
Πλήρες γέμισμα όμως πολύ δύσκολα θα πάει να κάνει κάποιος περαστικός. Πραγματικά θα ήθελα να δω το business plan μιας τέτοιας επένδυσης και το σκεπτικό τους πίσω από τέτοιες τιμές... Υπενθυμίζω οτι το τρέχον κόστος για τους πρατηριούχους της Αθήνας είναι γύρω στα 0,65 ευρώ/λίτρο (και τα μεταφορικά από το διυλιστήριο μέχρι το συγκεκριμένο πρατήριο πιθανότατα να είναι ακόμη λιγότερα σε σχέση με την Αθήνα).
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Με όσα γράφεις φίλε dti. Να φανταστείς αυτός υπάρχει και πιθανότητα να αγοράζει από τα διυλιστήρια της Κορίνθου οπότε καταλαβαίνεται πόσο είναι το κοστολόγιo του. ΑΛΛΑ ο τύπος τι σκέφτηκε, (αφού λέει, ο Τριπολιτσιώτης που μέχρι προχθές ήταν μονοπώλιο για την Πελοπόννησο το έχει 0,845, εγώ θα είμαι φτηνότερος και θα τρέχουν όλοι σε μένα. Ρε ουστττττττττ.) Ο Κολοκυθάς στην Πάτρα στο Aegean μια ζωή το είχε 0,85 και ποτέ παρακάτω. Από τότε που άνοιξε και δεύτερο πρατήριο με τιμή 0,77 το πήγε και αυτός στην ιδία τιμή. Εγώ τους θεωρώ όλους αισχροκερδείς για να μην τους πω κλέφτες..