Καλησπέρα! Μετά από πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα έχω διαπιστώσει μερικά προβληματάκια και θέλω τη βοήθειά σας!
Αρχικά έχω παρατηρήσει ότι ο κινητήρας ορισμένες φορές κάνει ένα κόμπιασμα στις 1.500 και 2.000 στροφές, ωστόσο δεν έχω καταφέρει να καταλάβω κάτω από ποιες συνθήκες το κάνει.
Επίσης σήμερα το βράδυ ανέβηκα Πάρνηθα μέχρι τη Βάση και μετά στο καταφύγιο. Όλος ο δρόμος είχε χιόνια και πάγο με θερμοκρασία σίγουρα κοντά στο 0. Σε όλο το φάσμα των στροφών μέχρι τις 2000, αλλά και στο ρελαντί όταν σταματήσαμε για φωτογραφίες, η μηχανή έκανε κομπιάσματα με το υγραέριο. Την περισσότερη ώρα λειτουργούσαν στο αυτοκίνητο τα μεγάλα φώτα, προβολάκια, πίσω φως ομίχλης, θερμαινόμενο τζάμι, καλοριφέρ και ραδιόφωνο. Μόλις το γύρισα στη βενζίνη όλα ΟΚ. Δεν μπόρεσα να τρέξω παραπάνω για να δω τι θα έκανε με περισσότερες στροφές λόφω χιονιού και πάγου. Να σημειώσω ότι μόλις κατέβηκα από Πάρνηθα και έφτασα Μεταμόρφωση τα κολλήματα σταμάτησαν και παρέμειναν μόνο τα γνωστά στις 1.500 και 2.000 στροφές και όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση η πολύ χαμηλή θερμοκρασία;
Έχετε καμία ιδέα για τα δύο προβληματάκια μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!