Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Νέος και πελαγωμένος...

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Νέος και πελαγωμένος...

Δημοσίευσηαπό dimitrisgas » Πέμ 17 Νοέμ, 2011 19:43

αυτός που μου το είπε δεν γνωρίζει το αμάξι μου, μου είπε γενικά τί ΜΠΟΡΕΙ να ισχύσει δεν είναι και μέσα στους κυλίνδρους. είδε το αμάξι παλιό και μου το είπε, όμως το αυτοκίνητο δεν καίει καθόλου 20 χρόνια τώρα μην την πατήσω και καίει τώρα...κρίμα είναι.
dimitrisgas

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 17 Νοέμ, 2011 19:54

dimitrisgas έγραψε:αυτός που μου το είπε δεν γνωρίζει το αμάξι μου, μου είπε γενικά τί ΜΠΟΡΕΙ να ισχύσει δεν είναι και μέσα στους κυλίνδρους. είδε το αμάξι παλιό και μου το είπε, όμως το αυτοκίνητο δεν καίει καθόλου 20 χρόνια τώρα μην την πατήσω και καίει τώρα...κρίμα είναι.

Δεν ισχύει φιλε Δημητρη. Αν ολα μπουν και ρυθμιστουν σωστα δεν υπαρχει προβλημα ουτε και καταναλωση λαδιου.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 18 Νοέμ, 2011 19:06

dimitrisgas έγραψε:Λοιπόν πήγαμε σήμερα για το σέρβις του αυτοκινήτου και όλα καλά δεν έχουμε θέμα με κινητήρα, το μόνο που μου είπαν είναι οτι μπορεί να υπάρξει θέμα με την χρήση του υγραερίου καθώς το νέο καύσιμο είναι πλέον καθαρό και δεν αφήνει υπολείμματα θα καθαρίσει το εσωτερικό των κυλίνδρων, θα φύγει η όποια μάκα έκει καθισει εσωτερικά και το αυτοκίνητο μπορεί να καίει πλέον λάδια περίπτωση και 2 λίτρα τα 1000 χιλιόμετρα, υπάρχει κάποια θέση επι του θέματος απο κάποιον εδώ που να γνωρίζει ή κάποιον τεχνικό...?

Το ακούσαμε και αυτό! :lol:

Το δημοσιεύεις σε παρακαλώ και στο παρακάτω topic των myth busters??
viewtopic.php?f=10&t=618

Δεν έχει καμιά απολύτως σχέση το υγραέριο με την λίπανση των κυλίνδρων, του κινητήρα, των πιστονιών κλπ. Ούτε υπάρχει καμιά μάκα που προστατεύει του κυλίνδρους. Όλα αυτά είναι μύθοι που συζητούνται μεταξύ μηχανικών που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει χρόνος ψεκασμού, φτωχό ή πλούσιο μίγμα και το μόνο που έχουν ακούσει είναι τη λέξη λαδιέρα ή λαδωτήρι και δεν έχουν μπει καν στον κόπο να αναρωτηθούν τι είναι αυτό το εξάρτημα και τι ουσιαστικά προστατεύει.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 49 επισκέπτες