Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό kagoris » Κυρ 20 Νοέμ, 2011 11:45

Μεγάλη αλητεία ειδικά στο χαλάνδρι, στο γερακα και στην παλλήνη που η τιμή ειναι στο 0,855. Μην πατησει κανεις σε εκινο του ΕΘΝΟΥΣ που βρισκεται στο χαλανδρι.Νοθεία και κλέψιμο παιδιά...
kagoris

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Κυρ 20 Νοέμ, 2011 16:36

Εγώ πήγα χτες Π. Ράλλη 99 με 0,799 και είχε κόσμο. Τους είπα πως αν συνεχίσουν με τέτοια διαφορά από τους άλλους π.χ Λασκαράτου 7 Περιστέρι 0,849 ή Ναυπλίου 33 Μεταμόρφωση 0,84 (ξεψάρωσε :o) ) τότε αυτό τον κόσμο και περισσότερο θα έχει.
Εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω να κάνω αποστάσεις για να βρω τον φθηνότερο, όχι γιατί θα γλιτώσω τίποτα τρελά ευρώ (ίσως να χάνω εάν είναι αρκετή η απόσταση), αλλά για την κοροϊδία.
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό tommygun » Κυρ 20 Νοέμ, 2011 18:31

κι εγω προτιμω να τα καιω σε χλμ για να κατεβαινω στο Ρεντη, παρα να τα τσεπωνουν οι απατεωνες αισχροκερδουντες.
στους αλλους παω και λεω: "βαλε 5Ε, παω αλλου να γεμισω"

φιλε kagoris, για πες λιγο τι εχεις βρει για του Χαλανδριου (εκτος της μεγαλης τιμης) που λες νοθεια και κλεψιμο.
και γιατι το λες ΕΘΝΟΣ ?

αυριο πρωι θα παρω το 1520 να κανω επωνυμη (τα πρατηρια δεν μαθαινουν τα στοιχεια του καταγγέλοντος) καταγγελια για εναρμονιση τιμων σε ολους πλην του Ρεντη
οποιος θελει ακολουθει.
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό Giannis » Κυρ 20 Νοέμ, 2011 20:08

Στο Ρεντη δεν έχει καλό μείγμα και πριν 2 εβδομάδες που το είχε 0, 835 και ρώτησα τον λόγο, με ειρωνευοντουσαν!!!!
Τους είπα οτι δεν θα ξαναπατησω και όντως δεν ξαναπηγα.
Μην τους λες καλά λόγια. Το παίρνουν πάνω τους...
Τι την θες την καλή τιμή, όταν η συμπεριφορά και η ποιότητα καυσίμου είναι μάπα;
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Δευτ 21 Νοέμ, 2011 00:21

Giannis έγραψε:Στο Ρεντη δεν έχει καλό μείγμα και πριν 2 εβδομάδες που το είχε 0, 835 και ρώτησα τον λόγο, με ειρωνευοντουσαν!!!!
Τους είπα οτι δεν θα ξαναπατησω και όντως δεν ξαναπηγα.
Μην τους λες καλά λόγια. Το παίρνουν πάνω τους...
Τι την θες την καλή τιμή, όταν η συμπεριφορά και η ποιότητα καυσίμου είναι μάπα;

Καλά κάνεις και τα λες. Εγώ πρώτη φορά πήγα και μέχρι στιγμής έχω κάνει 100χλμ. χωρίς προβλήματα και διαφορές. Πάντως θα το παρακολουθώ.
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 21 Νοέμ, 2011 12:23

Άρχισε και στην Πάτρα σιγά σιγά η συννενόηση μεταξύ των δύο πρατηρίων. 0,79 χθές ο Κολοκυθάς στην Παραλία Πατρών τσουπ 0,79 και το πρατήριο στο Θεριανό Αχαίας. Έχε χάρη που εξαιτίας του τελευταίου το πληρώνουμε έστω και έτσι αρκετά χαμηλά. Που θα πάει δεν θα ανοίξει και ο Θωμάς στην ΝΕΟ Πατρών Αθηνών... Άντε γιατί εκεί που έλεγα τα καλύτερα για το Θεριανό δεν το έχω σε πολύ να μην ξαναπατήσω.
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 21 Νοέμ, 2011 17:21

Απο ποιον προμηθευεται στον Ρεντη? Δεν ειναι βενζινη να ριξει αλλο υγρο μεσα να νοθευτει. Απλα μπορει να εχει μουργα η δεξαμενη του και να βαζει σκουπιδια μεσα. Οπως και να αγοραζει απο πολυ φθηνο προμηθευτη που εχει χαλια αναλογιες. Ρωτηστε οσοι πατε τι μαρκα γκαζι βαζετε. Δεν ειναι Εκο επειδη ετσι γραφει το πρατηριο.

Οπως παρατηρητε τα προβληματα ερχονται απο αγνωστου προμηθευτη γκαζι(Λασκαρατου, Ρεντη). Εγω βαζω μονο coral-πετρογκαζ και ποτε δεν ειχα θεμα.
Επισης δεν μου καιγεται καρφι για την τιμη, δηλαδη δεν θα βαλω ποτε απο καποιον που εχουν ακουστει πολλα και να μου σβηνει το αμαξι για να γλιτωσω 1,5 ευρω στο γεμισμα....ΕΙναι κριμα!
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Δευτ 21 Νοέμ, 2011 17:53

εγω εχθες γεμισα απο shell gas πισω απο το village Με 0,829 και φυσικα δεν θα ξαναβαλω σε αυτον στο εκο και ας το εχει 0,799,το θεμα δεν ειναι μονο η τιμη,αλλα και η ποιοτητα,αμα ειναι για 2 ευρω να βαλω πατσαβουρα μειγμα δεν θα παρω...
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό sotris99 » Δευτ 21 Νοέμ, 2011 19:37

Παιδιά πώς πάνε οι τιμές γενικά? Ανοδικά ή καθοδικά?
sotris99

Δημοσιευσεις: 1

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Δευτ 21 Νοέμ, 2011 19:42

βόρεια Ελλάδα είναι γενικά σταθερές εδώ και λίγο καιρό...
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 80 επισκέπτες