tsopirs έγραψε:Σε καποια μοντελα αναβει γιατι βλεπει χαμηλα καυσαερια και παραληλα χαμηλη απολυτη καταναλωση για αυτο και αναβει...Κλασικο στα προηγουμενα octavia...Αν το μειγμα ειναι σωστο και αναβει μονο με αεριο συνηθως ειναι αυτος ο λογος.Εχουνε μικρες ανοχες οι αισθητηρες περα του εργοστασιακου και παρουσιαζουνε το λαμπακι..
tsopirs έγραψε:Πιθανον απλως εχω συναδερφο με 85.000km(αεριο) με octavia που απο την αρχη του αναβει λαμπακι...Σε ολες της στροφες,το εσβησε δυο φορες και μετα το παρατησε.Ουτε service το εχει κανει ποτε το αεριο ουτε ρυθμιση...Μεχρι τωρα ολα καλα..Αν ητανε φτωχο μειγμα θα τα ειχε κακαροσει το μοτερ....Μα βεβαια εννοειτε οτι η ρυθμιση ειναι σωστη σε ολο το ευρος ταχυτητων και απο ρελαντι εως τους κοφτες...
Και με φορτιο οχι στο συνεργειο..Εγω οσες φορες το παω για ρυθμιση κανουμε βολτες με της ωρες για να το ρυθμισουμε...Και απο 700στρ εως τον κοφτη με διαδοχικα βηματα...Σταματα ξεκινα,επιταχυνε απο τα 40 με 50 με τερμα γκαζι,μεχρι και βαρος στο πορτ παγκαζ βαλαμε για να δουμε διαφορες...ΑΠο το 1km εως τα 225 βλεπαμε τι γινεται μεσα...Δυστηχως δε μπορεσαμε να ακουμπησουμε την Τελικη σε Εγνατια...Στο μεγαλο,στο μικρο ολα τα ελεγξαμε..Το μεγαλο μετα απο 3ωρες ρυθμισης,την επομενη μερα πηγε δυναμομετρο για να ολοκληρωθει η ρυθμιση διοτι με μεγαλο φορτιο Ψεκαζει και μικροποσοτητρες Βενζινης...Η εγκαταστατες πρεπει να μαθουνε οτι η ρυθμιση δεν γινεται στο συνεργειο βαζωντας τον πιτσιρικα να μαρσαρει.
vaxalis έγραψε:tsopirs έγραψε:Πιθανον απλως εχω συναδερφο με 85.000km(αεριο) με octavia που απο την αρχη του αναβει λαμπακι...Σε ολες της στροφες,το εσβησε δυο φορες και μετα το παρατησε.Ουτε service το εχει κανει ποτε το αεριο ουτε ρυθμιση...Μεχρι τωρα ολα καλα..Αν ητανε φτωχο μειγμα θα τα ειχε κακαροσει το μοτερ....Μα βεβαια εννοειτε οτι η ρυθμιση ειναι σωστη σε ολο το ευρος ταχυτητων και απο ρελαντι εως τους κοφτες...
Και με φορτιο οχι στο συνεργειο..Εγω οσες φορες το παω για ρυθμιση κανουμε βολτες με της ωρες για να το ρυθμισουμε...Και απο 700στρ εως τον κοφτη με διαδοχικα βηματα...Σταματα ξεκινα,επιταχυνε απο τα 40 με 50 με τερμα γκαζι,μεχρι και βαρος στο πορτ παγκαζ βαλαμε για να δουμε διαφορες...ΑΠο το 1km εως τα 225 βλεπαμε τι γινεται μεσα...Δυστηχως δε μπορεσαμε να ακουμπησουμε την Τελικη σε Εγνατια...Στο μεγαλο,στο μικρο ολα τα ελεγξαμε..Το μεγαλο μετα απο 3ωρες ρυθμισης,την επομενη μερα πηγε δυναμομετρο για να ολοκληρωθει η ρυθμιση διοτι με μεγαλο φορτιο Ψεκαζει και μικροποσοτητρες Βενζινης...Η εγκαταστατες πρεπει να μαθουνε οτι η ρυθμιση δεν γινεται στο συνεργειο βαζωντας τον πιτσιρικα να μαρσαρει.
μπορεις να πεις τι σφαλμα του βγαζει στον εγκεφαλο?

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 76 επισκέπτες
|
|
|