Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 17 Δεκ, 2011 22:11

kostaspack έγραψε:Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια για το forum . Τώρα το βρήκα (forum)ψάχνοντας το τελευταάιο καιρο για την υγραεριοκίνηση αφού εμείς εδώ στην κορινθία τώρα αποκτήσαμε πρατήριο με υγραεριο!! Έχω στην κατοχή μου ένα hyundai tucson μοντέλο 2005 με 2000 κυβικά και 93000 km και κατανάλωση 12-13 lt/100km μεικτή χρήση . Καταλαβαίνεται λοιπόν πόσο με επείγει να βάλω υγραέριο. Από την έρευνα που έχω κάνει το τελευταίο μήνα σε περιοδικά , ιντερνετ , τηλεφωνήματα αλλά και διαβάζοντας διάφορα forum όπως αυτο εδώ έχω γίνει κοτσίδα!!!!!! με αυτά που έχω ακούσει και πραγματικά θα ήθελα την βοηθειά σας. Περίπου έχω καταλήξει στα κατωθι συστήματα αρχίζοντας από τα πιο ακριβά και καταλήγοντας στα πιο φθηνά.: vialle , icom (υγρού ψεκασμού) και zavoli , omvl , brc , gfi και μπορεί να έχω ξεχάσει και κανά δύο τρία. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι με το αυτοκίνητο δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα αξιοπίστίας τι θα με συμβουλεύατε να κάνω; Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές ξεκινούν από 2400 ευρώ !! για το vialle , περίπου 2000 ευρώ για το icom ,και όλα τα άλλα που είναι αέριου ψεκασμού περίπου 1400 έως 1600 ευρώ. Ξέχασα να σας πω ότι κάνω περίπου 15000 km το χρόνο. Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα. Περιμένω νέα σας

Mάλλον είμαστε off topic εδω αλλα τεσπα
Προσωπική άποψη αν θες να πας σε υγρου μόνο Vialle σειρά LPI κατά προτίμηση. Αν ψάξεις στα φόρουμ σχόλια χρηστών To icom έχει πολλούς δυσαρεστημένους χρήστες και σε όσους δουλεύει τελικά καλά μάλλον ταλαιπωρήθηκαν να το φέρουν στα ίσια του. Δεν έχεις αναφέρει την Prins που είναι αερίου μεν αλλά κορυφαία δε αν και κάπου είδα ίσως και εδώ ότι τρέχει προσφορά μέχρι τέλος του χρόνου και ίσως είναι η καλύτερη επιλογή ΄(η προσφορά εννοώ) από πλευράς αποδοσης - τιμής αν και νομίζω ότι δεν είναι η "καλή σειρα" αν ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμμένο ας βοηθήσει τον φίλο μας. Αυτές είναι επιλογές που λες "θα βάλω το καλύτερο και ας μην χρειάζεται γιατί έτσι. Μετά θα έλεγα το έρχεται BRC με πολύ καλή ποιότητα και πολύ λογικό κόστος . Τα υπολοιπα -ξαναλέω προσωπική άποψη από όσα έχω διαβάσει και ακούσει- θα τα έβαζα στην ίδια κατηγορία δηλαδή κάνουν την δουλειά τους με το zavoli ίσως να ξεχωρίζει λόγω του πολύ "δυνατου" αντιπρόσωπου με χρόνια τεχνογνωσίας αν και το θεωρώ αρκετά υπερτιμημένο και το μαρκετινγκ με το 6ης γεννιάς μου κάθεται κάπως. Σε κάθε περίπτωση όλα τα συστήματα θα δουλέψουν ικανοποιητικά αλλά η σωστή εγκατάσταση είναι το Α και το Ω. Ακόμα και το Vialle να βάλεις αν γίνει εγκατάσταση ότι να ναι προβλήματα θα έχεις.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό kostaspack » Κυρ 18 Δεκ, 2011 15:36

Καλημέρα σας. Φίλε gakost σε ευχαριστ'ω για τις πληροφορίες σου. Και έγώ το vialle θέλω να βάλω μιας και η subaru αυτο το σύστημα επιλέγει για το forester. Όμως το κόστος με προβλαματίζει αρκετα (2400 ευρώ). Κάποια άλλη επίσημη αντιπροσωπία μου πρότεινε το omvl με λαδιέρα και μαζί όλα τα άλλα έξοδα δεν ξεπερνάει τα 1500 ευρώ και σε 24 άτοκες δόσεις!!!! Τι λες; Θα το έκανες; Ίσως να καταλαβες για ποια αντιπροσωπεία λέω. Σε ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σου
kostaspack

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό anikologr » Κυρ 18 Δεκ, 2011 16:08

kostaspack έγραψε:Καλημέρα σας. Φίλε gakost σε ευχαριστ'ω για τις πληροφορίες σου. Και έγώ το vialle θέλω να βάλω μιας και η subaru αυτο το σύστημα επιλέγει για το forester. Όμως το κόστος με προβλαματίζει αρκετα (2400 ευρώ). Κάποια άλλη επίσημη αντιπροσωπία μου πρότεινε το omvl με λαδιέρα και μαζί όλα τα άλλα έξοδα δεν ξεπερνάει τα 1500 ευρώ και σε 24 άτοκες δόσεις!!!! Τι λες; Θα το έκανες; Ίσως να καταλαβες για ποια αντιπροσωπεία λέω. Σε ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σου

Προφανώς εννοείς viagas. Έχω το ίδιο σύστημα. τα 1500 είναι πολλά αλλά οι 24 άτοκες είναι μεγάλο δέλεαρ. Σαν να αποπληρώνεται μόνο του ;)
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό kostaspack » Κυρ 18 Δεκ, 2011 16:58

anikologr έγραψε:
kostaspack έγραψε:Καλημέρα σας. Φίλε gakost σε ευχαριστ'ω για τις πληροφορίες σου. Και έγώ το vialle θέλω να βάλω μιας και η subaru αυτο το σύστημα επιλέγει για το forester. Όμως το κόστος με προβλαματίζει αρκετα (2400 ευρώ). Κάποια άλλη επίσημη αντιπροσωπία μου πρότεινε το omvl με λαδιέρα και μαζί όλα τα άλλα έξοδα δεν ξεπερνάει τα 1500 ευρώ και σε 24 άτοκες δόσεις!!!! Τι λες; Θα το έκανες; Ίσως να καταλαβες για ποια αντιπροσωπεία λέω. Σε ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σου

Προφανώς εννοείς viagas. Έχω το ίδιο σύστημα. τα 1500 είναι πολλά αλλά οι 24 άτοκες είναι μεγάλο δέλεαρ. Σαν να αποπληρώνεται μόνο του ;)

Ναι αυτο εννοώ( viagas). Για πες μου είσαι ευχαριστημένος; Το έχεις βάλει καιρό ; Πολύ πιθανόν να είναι ακριβό λόγω μοντελου (tucson 2.0). Σε ευχαριστώ
kostaspack

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό touristas » Κυρ 18 Δεκ, 2011 23:51

Καλησπέρα κι από εμένα.Ψάχνωντας στο ίντερνετ για σύστημα υγραεριοκίνησης βρήκα το φόρουμ σας.Έχω ένα Fiat Grande Punto 2004 1,4 ατμοσφαιρικό και σκέφτομαι μέχρι το τέλος της χρονιάς να προχωρήσω στην εγκατάσταση για υγραέριο.Ψάχνωντας στο φόρουμ δεν βρήκα αρκετές πληροφορίες για το σχετικό μοντέλο.Μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς που έκανα έχω καταλήξει σε δύο μαγαζιά που δουλεύουν συστήματα της Autogas Italia και της LandiRenzo.Από εγγύηση δίνουν 5 και 4 χρόνια αντίστοιχα,πιστοποιητικά έχουν και οι δύο και το αμάξι το παραλαμβάνω αφού περάσει ΚΤΕΟ.Τι άλλο χρειάζεται να προσέξω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πληροφορία.
touristas

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Δευτ 19 Δεκ, 2011 20:08

touristas έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα.Ψάχνωντας στο ίντερνετ για σύστημα υγραεριοκίνησης βρήκα το φόρουμ σας.Έχω ένα Fiat Grande Punto 2004 1,4 ατμοσφαιρικό και σκέφτομαι μέχρι το τέλος της χρονιάς να προχωρήσω στην εγκατάσταση για υγραέριο.Ψάχνωντας στο φόρουμ δεν βρήκα αρκετές πληροφορίες για το σχετικό μοντέλο.Μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς που έκανα έχω καταλήξει σε δύο μαγαζιά που δουλεύουν συστήματα της Autogas Italia και της LandiRenzo.Από εγγύηση δίνουν 5 και 4 χρόνια αντίστοιχα,πιστοποιητικά έχουν και οι δύο και το αμάξι το παραλαμβάνω αφού περάσει ΚΤΕΟ.Τι άλλο χρειάζεται να προσέξω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πληροφορία.

Καλως ήρθες ,κατα βάση εδώ θα βρείς "λύσεις" σε προβλήματα και όχι "ποιο σύστημα ταιριάζει γάντι σε ποιο μοντέλο",βέβαια στο
shoοroom αν είσαι τυχερός μπορεί να βρείς κάτι για το όχημα σου.
Τά συστήματα που αναφέρεις είναι γνωστά και νομίζω ότι υπάρχουν εδώ φίλοι που τα έχουν αλλά ξαναρίξε πάλι μια ματια "εντός"

Εκτος από αυτα που σου προσφέρουν ωραια και καλα ,μετα θα προσέξεις αν η εγκατασταση σου ειναι νοικοκυρεμένη και αν το αυτοκινητο θα πηγαινει "ρολοι" και να χαρεις τα οικονομικα προς το παρον ακομη χιλιομετρα με το υγραεριο.
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό MITSOS » Τετ 21 Δεκ, 2011 12:28

Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω.
Είμαι κάτοχος μιας LAGUNA II 1,8 16V, με εγκατεστημένο κιτ της LOVATO από τον Ιούνιο του 2011.
Διαβάζω καιρό το φόρουμ και αποφάσισα ότι ύστερα από 8.000χλμ υγραερίου, μπορώ να καταθέσω τις εμπειρίες μου κυρίως, καθώς οι γνώσεις μου περιορίζονται στα βασικά.

Φιλικά,
Δημήτρης
MITSOS

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό MrCleaner » Τετ 21 Δεκ, 2011 14:15

Καλημέρα και χρόνια πολλά από μένα φίλοι μου ! ένα πράγμα έχω να πω, εκπληκτική η ηδέα δημιουργίας αυτής της σελίδας :clap: !!! Ελπίζω να είναι πάντα στο προσκήνιο και γι αυτό πρέπει να βάλουμε όλοι ένα χεράκι :) , ο καθένας όπως μπορεί! Εύχομαι ότι καλύτερο!
peugeot 3008 LOVATO lpg kit
MrCleaner

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό DasPan » Τετ 21 Δεκ, 2011 21:01

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...
;)

mod: Καλωσήρθες! Δε γράφουμε με κεφαλαία.
DasPan

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό kostaslpg » Πέμ 22 Δεκ, 2011 01:02

γεια σας νέος στην παρέα με φορντ μαβερικ 2.3 συστημα prins vci 2 και συστημα ψηφιακης λιπανσης valve care
kostaslpg

Δημοσιευσεις: 21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες